Dělá toho dost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24671
10.12.24 20:28

Zajdi k psychiatrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.12.24 09:48
@Anonymní píše: Více

Ty vubec nevis, co delas a co chces. Chces s nim zustat, ale delas vsechno, abys ten posramoceny vztah dobila uplne. Pripadas si jak stracena, ale vlastne mas na tohle jednani pravo a zas tak neprehanis. Nevera u tebe neni duvod k rozchodu, ale je zaminkou k najeti na tohle priserne psychicke tyrani. Na terapii jste byli UZ jednou…
Je mozne, ze i po 3 mesicich obcas nejaka otazka vyvstane, ale psat tuny zprav kazdy den?? Tak kdyz vam jde lip psani, tak mu pis dopis, zaznamenavej si ty svoje otazky a rozpolozeni, a pak to bud proberte na terapii, nebo mu ho v patek dej a pozadej o odpoved do nedele, ne??
Hele, kdybych byla terapeutem, navrhla bych vam nejmene mesic odlouceni s minimalnim kontaktem, behem nehoz si OBA poradne rozmyslite, jestli spolu chcete byt, jestli jste si schopni odpustit, a jestli jste ochotni budovat vztah jako partneri, ne jako tyran a obet. A ano, v tuto chvili ma i on co odpoustet, protoze tvoje chovani je uz za hranici tyrani a je jen otazkou casu, nez on si to naplno uvedomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
11.12.24 15:39

Nooo, nezvolila jste asi dobrou formu. Manžel je d***l, ale vypadá to, že chybu si uvědomil, že chce nápravu a vy taky píšete, že vztah chcete zachovat.
Trochu bych se bála, že už jdete za hranu a že odejde a nebude co zachraňovat. Zatím vám to asi trpí. Stopněte to, už vám 3 měsíce v kuse odpovídá na vaše otázky, myslím si, že víte asi už dost. Blíží se svátky, řeknete si, že je to dobrá příležitost, je relativně v klidu prožít a hlavně, přichází nový rok…začněte ho líp. Věřím, že si myslíte, že máte právo na svoje chování, ale síla podvedených lidí je v tom, dát druhou šanci a toho druhého netrapit, ikdyz by si to za to co udělal, zasloužil. Váš manžel se chce snažit, je to vidět. Myslete i na syna. Vánoce jsou svátky lásky a rodiny. Ideální čas na odpouštění. Přeji ať to zvládnete. Hezké svátky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.24 07:23

Tvůj příspěvek jsem nedočetla do konce. Ale promiň jsi blázen. Aktuálně si pocházím něčím velmi podobným, vím to tedy jen pár dní. Nevím jestli s manželem budu schopna zůstat, ale aktuálně to probíhá takto:

Každej den o tom mluvíme. Alespoň chvíli - taky mám spoustu otázek k jeho nevěře a potřebuju to nějak zpracovat.

Standardně jsem fakt hodně horká hlava. Před tím než prasklo tohle jsme měli nějaké neshody a občas jsem nadhodila rozvod, kdyby se mě před měsícem někdo teoreticky zeptal na tuhle situaci tak bych si vsadila že ho vyrazim z baráku během deseti sekund a každý svojí kamarádce bych poradila to samý. Realita je najednou taková, že absolutně nevím jak s tím naložit a nechci dělat žádný ukvapený závěry.

Manžel projevuje lítost. Pozoruji jak se chová a podle toho se asi dál rozhodnu co bude. Jsem si vědoma toho, že jsem v pozici kdy by mi slíbil úplně všechno. Měla jsem jen dva požadavky - poradnu a testy na pohlavní choroby. A proč? Protože vím, že pokud s nim budu chtít do budoucna zůstat, musím to zpracovat hlavně já a mít jen reálný požadavky. Zbytek prostě záleží na jeho chování protože především on tvrdí že je mu to líto a on to musí prokázat a moji důvěru získat zpátky.

Co se týká telefonu tak heslo znám dlouhodobě ale nikdy jsem mu do mobilu nelezla. Jasně, že mě to štve ale nevěra praskla jiným způsobem a nevím jestli by mě osobně k něčemu bylo mu teď lézt do mobilu. Navíc se děsím toho že bych byla nesnesitelná stíhačka (s jedním takovým jsem žila) a kdybych se tak měla začít chovat pro nedostatek důvěry tak ten vztah skončím.

To jakým způsobem ho šikanuješ skončí stejně tím že spolu nebudete. Chlap to prostě nedá a já se mu nedivím. Nikdo po tobě nemůže chtít aby si s ním zůstala když ti tak moc ublížil, ale jestli s nim budeš chtít být je to tvoje rozhodnutí a ty to budeš muset zpracovat a odpustit mu a budete muset začít znovu bez toho abys mu neustále předhazovala co provedl jinak vám to stejně nebude fungovat.

• Citovat
  • Upravit
43
13.12.24 13:32

Jou :lol: to už je hodně drsné. Ublížil vám, to nikdo nepopírá, ale tohle? 8o

Sedněte si, mluvte, tohle vede do záhuby. Je to všechno na vás. Jste schopna odpustit? Udělejte to. Bude to trvat, věřte mi, ale pokud ten vztah měl nějaký potenciál, nebudete toho litovat, pokud svoje sliby, manžel myslí vážně. Pokud nezvládnete odpustit, pryč od něj, ale nedělejte z něho hadr na podlahu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
13.12.24 22:03

Ublížil ti, to je pochopitelné. Ale je rozdíl, komu je ublíženo. Ty jsi mstivá psychopatka. Takže proto reaguješ takhle. Ale pro tebe žádné rady nejsou, vyléčit to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
14.12.24 10:12
@izabe píše: Více

Tohle mě taky zaujalo, komunikace mezi manželi po emailu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
14.12.24 19:14

Hmm. Já chápu to psaní. Taky se mi citově vypjaté rozhovory lépe dělají písemně, než slovně. Nedokážu mluvit, když jsem moc přepálená.
Takhle mi to zní spíš jako trest, než jako pokus o usmíření se spolu. Tak jestli ho chceš tak nutně trestat, ale zároveň s ním chceš zůstat, tak spolu vymyslete nějaký pevně daný a časově ohraničený trest po kterém už to necháš být. Myslím, že takhle ti to ani nepomáhá.
Na to psaní si taky ohranič čas. Když si ho chceš nechat tak k čemu ti bude aby přišel o práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
14.12.24 19:30

Jsem ta poslední co by obhajovala nevěru ale ty ho normálně týráš. Napřed si ho po mimcovi odsunula na druhou kolej a teď se ho snažíš zničit úplně. Bud mu odpusť nebo jdete od sebe. Takové stolkovani, riziko výpovědi a vasektomie. Jsi vůbec normální? Bych se nedivila kdyby po dalším vyhazovu už odešel nadobro. Ano nevěra je hnus ale není to vražda. To by se i v base měl lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.24 20:15

Nevím co na to všechno napsat, asi jsem netušila, že dostanu takovou sodu. Opravdu mi nepřišlo, že bych to zase tolik přeháněla :(
Nechtěla bych, aby o práci přišel. Měla jsem teď čas se asi víc zamyslet a asi musím celou situaci přehodnotit. Když jsem si od tolika z vás přečetla, že by mě vlastně mohl opustit on, ikdyz to nikdy neplánoval a nevěra byla jen o nedostatku sexu. Tak mi došlo, že asi máte pravdu a že málo kterej chlap, by vydržel to co tenhle.

• Citovat
  • Upravit
2607
14.12.24 20:20
@Anonymní píše: Více

Vem si to tak ze i ve vězení by měl vlastní postel a nemusel by na vasektomii. Jako mas dost zvracené uvažování. Jestli mu to nemuzes odpustit tak mu dej kopačky a hotovo. Všechno bude pro nej lepší než tohle. Asi ma teď výčitky svědomí ale jednoho dne ho to přestane bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí