Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Proč? Roční nevěra už je vztah, vykopala bych ho nadobro, kór, kdyby mi to tak strašně vadilo měla bych pnutí se pořád mstít a dělat si z něj loutku, neřkuli wooo doo panenku, jak to děláš ty. Je to tak nelidský, že už je z tý zrady skoro vykoupenej. ( i kdyz s.raa.cc to je, wtž. Mě připadá, jestli nejsi trochu na hlavu…Hraničářka, nebo tak něco. A on taky, když si to nechá líbit a v práci mu hrozej vyhazovem. Buď ho vezmi zpátky, nebo ho vykopej nadobro. Max bych zkusila nějakej bičík akorát při sexu. Víc ne.
Jsi k. r.a. v.k. a a blázen k tomu…to snad nemůže být pravda😲 🙏
@Nicole 1234 díky informacím z jeho práce. Že přesčasy neměl tak často, jako mi to líčil doma a po nátlaku mi všechno řekl.
Nešlo otěhotnět, druhé dítě nechcete, vasektomie jako důkaz lásky.
Nevidím v tom moc logiku.
Asi bych tomu chudákovi to druhé dítě jinde i přála. Za tu hrůzu pisledních dnů by si to i zasloužil. K tomu samozřejmě normální ženu.
@werajsik píše: Více
Taky si myslím
Dostala docela kartáč a stejně odpovídá. To už by se měla naštvat, stydět a zamknout diskuzi
.
@Takyjedna píše: Více
Tak ona má tajy máslo na hlavě, od početí neměli dkoro sex, neměla na ne náladu
@Atisia píše: Více
Nemusí, ona je tsk ukradená, že se citi v právu, o tom, že ho k tomu asi i dohnala sama svxm chováním ( tím neomlouvej jeho nevěru) ona vůbec nevidi
Ty máš VŠ? ![]()
Jinak teda to je síla, co předvádíš. Jedna věc je cítít se ublíženě, na což máš právo, ale druhá věc je toho druhého pokořovat úplně na dno a ještě hloubš a nikdy nemít dost..
Pokud mu nevěříš, že toho lituje a už to nikdy neudělá, tak se s ním raději rozejdi, než ho takhle týrat.
Jdu dočíst diskuzi…
Příspěvek upraven 10.12.24 v 18:19
Jít od sebe a žít nový, normálnější život. Nechápu, když že odpustíš nevěru (já bych třeba odpustila, ale odešla od něj), vedeš jakousi stíhací akci, která vyčerpává oba vás.
Asi bych taky šla. Zvlášť když by byla dlouhodobá. Určitě je rozchod( alespoň na chvíli) důstojnější než parodie na manželství.
To uz jsi mohla napsat rovnou fakultu strojni- proc troskarit? ![]()
Dobrá cirkusantka.
To už by som spíš odpustila nejakú neveru, než zhrzenú hystériu, ktorú predvádzaš ty.
Ty jsi ducha mdlého nebo proč se tak chováš?
Jděte od sebe a ty se běž léčit. Stejně ti ten chlap při tvém chování tak jako tak brzy uteče sám…
otázka je, zda i ta nevěra nebyla docela opodstatněná, protože nevěřím, že by se někdo tak začal chovat jen na základě odhalené nevěry. Tam musela být nějaká porucha už mnohem dříve.