Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Pardon, ale s otěhotněním sex zmizel, ty neprojevovala žádné city, I po porodu nic, takže cca 2 roky chlap bez sexu, bez intimity, bez projevu lásky a citů. Chápu ho na 1000%.
Vysvetluješ to že nebyla nálada a čas. Ano, chápu, hormony, malé mimino, ale aspoň občas, aspoň něco lze udělat, pro vztah, pro partnera.
Přestaň bláznit, máte vinu oba 50/50.
Já mám tak trochu pocit že jsi histerka byla i před otěhotněnim. S miminem je to kolikrát složité ale ne úplně nemožná. A jestli jsi mu v tu dobu dělala podobné scény jako teď atak se tomu chlapovi vůbec, ale vůbec nedivím.
na jeho místě bych se s tebou rozešla/rozvedla a nechala si u soudu upravit styk se synem
a měla bych obavu, zda jsi psychicky v pořádku a schopná se starat o dítě ![]()
@Hibou píše: Více
Kdejaky psychopat ma VS, to o nicem nesvedci ![]()
Takže jste byli 4 roky na nule?
Hele jestli to chcete zachranit. Ty mu prestaň vypusovat s blbostma. Nasekejte si co nejvic sezeni u terapeuta za sebou a NAUČTE se spolu mluvit.
No, když si zakladatelku přečtu znova..
Tak začínám mít pocit, jestli on nám tu netrolí známý troll Andromeda…
![]()
@werajsik píše: Více
Myslím si to od začátku, jen jsem nechtěla být opět paranoidní. Emimino by mohlo k příspěvkům přidat jedno tlačítko, přes které by se dalo tipovat, zda se jedná o trolla.
Nezlob se na mě, ale stejně jako většina tady píše. Pokud ti za to stojí, tak ho nech dýchat, pokud ho ale naopak chceš takhle za mě dost silnými slovy týrat, tak ho raději nech jit. Pokud totiž v tomhle budeš pokračovat, tak dřív nebo později přijde stejně na to že kdekoliv jinde by se měl líp, i sám by se měl líp.
Takže je v podstatě skoro 4 roky bez sexu? Tak na tom máš asi taky celkem velký podíl, jestli jsi ho odsunula úplně mimo. A keci o nespavém dítěti si nech od cesty. My máme děti tři a nespali jsme pořádně už asi 8 let, ale čas na sebe si vždycky uděláme.
@werajsik píše: Více
přesně…to s tou vasektomií už byla na tuto story moc, přepálila to ![]()
Zakladatelko, znáš film Pasti, pasti, pasticky? Tam najdeš inspiraci, co tomu nebozakovi můžeš ještě provést
@Hibou píše: Více
Neblázni ještě se toho chytne a fakt mu ho ufikne sama ![]()
Ježišmarjá, nemá jít rovnou skočit z mostu??
Přeháníš to, a to dost. S takovou s tebou stejně nevydrží.