Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Někdo si kouše nehty, někdo se potřebuje uvolňovat jinak, asi potřebuje tu nudapláž, třeba by se sousedy ji mohli v domě vytvořit, navrhni mu to, v tom případě nepotřebuje ani to tričko
ten můj se uvolňoval tím, že na mě řval, což všichni sousedi museli slyšet a já chodila kanálama, což také není nic moc
rozhodně tyto způsoby uvolňování nejsou normální a k tomu jsou projevem neúcty
takové věci žádný normální člověk nedělá v přítomnosti lidí, kterých si váží
osobně bych zvažovala rozvod, poté, co by se odmítl poradit s lékaři, aby si tento podivný zvyk odvykl
Příspěvek upraven 08.05.21 v 16:38
@Anonymní píše:
Na chate vedle - pani cca 65 let chodi ve volnem tricku cca pod zadek, bez podprsenky a jen v kalhotkach. Nevedela, ze jsme na chate, tak mozna by se prioblekla, nevim. Je to hrozny, postava silnejsi, no neni co ukazovat. Takto chodi pred svou rodinou, divim se, ze ji nekdo nerekne, ze se to uz nehodi.
Pokud je na svém pozemku, tak je to její věc.
@Petula306 píše:. Ne. Plavky jsou na koupání. A kultivovaný člověk se vždycky snaží vypadat upraveně. A právě v soukromí rodiny jsme mezi těmi na kterých by nám mělo záležet nejvíce.
Asi proto tak chodí na na chatě. Je to její, má tam pohodu, relax, rekreaci a chodí jak je jí to pohodlné. Kdyby měla plavky, je to jiné?
@Sisika9 píše:
Pokud je na svém pozemku, tak je to její věc.
A taky její vizitka. Že je nesoudná a nevychovaná můra.
Příspěvek upraven 08.05.21 v 16:13
Jako dívat se celý den na lezoucí pytel ze slipu je velmi sexy a žádoucí.. ![]()
@Alriga píše: . Ne. Plavky jsou na koupání. A kultivovaný člověk se vždycky snaží vypadat upraveně. A právě v soukromí rodiny jsme mezi těmi na kterých by nám mělo záležet nejvíce.
Na chalupách v létě chodí spousta lidí v plavkách… To se nejlépe opalis, za pochodu anebo se místama vyvalis na lehátko
@Alriga píše:
A taky její vizitka. Že je nesoudná a nevychovaná můra.
Anebo chce mít aspoň na chatě klid a chce se uvolnit. Kvuli tomu ze si někdo myslí že když už ji není dvacet a nemá postavu supermodelky, tak nesmí vycházet v tričku
aby někoho náhodou neubylo.
Nějak nechápu, co řešíte, vždyť je to sousedky věc :/ U nás na chatě tak chodí spousta lidí a kolikrát i na dovolené vidíte ženský nahoře bez se opalovat… Mě to nijak nepohoršuje a doma ať si chodí taky každý, jak chce. Přítel taky chodí v trenkách, já ve spodním prádle sice ne, ale ne proto že bych s tím měla morální problém, spíš mi to prostě není tolik pohodlné :/
Gabiiinka: souhlasím. Šel jsem takto na výlet, viděl v zahrádkářské kolonii slečnu. Chodila u chaloupky nahoře bez, měla tanga. Moje radost byla, konečně se nestydí, byli tam snad jestě dva lidi a grilovalo se něco. Beru to normálně a ne určitě ta je špatná.