Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
No neříkejte, že se nenajde alespoň jeden chlap, co to taky dělá…
Jestli ano, tak je velka sance, ze se tu setkas s byvalou od toho tveho
…
@Anonymní píše:
Přítel sice také chodí po domě v trenýrkách a hezký nový tepláky na sobě neměl ještě ani jednou, ale promiň, tohle fak normální chlap nedělá. Je to nechutný, totálně by se mi tím znechutil. ![]()
Ano, někteří chlapi to dělají: https://youtu.be/tIrtnZy-9TI?…
Tak muj partner doma chodi vetsinou v boxerkach, nebo v boxerkach a triku. Obcas se ho zeptam, jestli by si nemohl vzit teplaky, ale to se nestava. Je mu tak pohodlne asi. Se ho pak ptam, jestli by mu neprislo divny, kdybych jen ve spodarech chodila i ja. Pry ne
.
Ale kdyby mi doma chodil bez spodar, tak mu asi zmerim teplotu a zavolam Chocholouska. To fakt neni normalni.
@Anonymní píše:
Ne, protože to fakt nejni normální. Ač to on tvrdí ![]()
@Anonymní píše:
No o jednom bych věděl je to expert nemá problém být polonahý nebo dokonce i nahý před návštěvou ale zda si hraje to si neodvážím zjišťovat ani to vědět raději nechci.
A když má přijít tchýně, obleče se a nechá ruku někde jinde? Nebo jí z rozkroku rovnou podá tchýni? ![]()
@Russet
To netuším a nechci vědět. Tak dlouho jsem se nikdy nezdržel raději. Ufff
Tak můj muž spí jenom v triku takže občas je tak i k vidění, ale jenom v případě že jde na záchod a než ráno dojde do sprchy. Jinak chodí v trenýrkách a triku. Penis a varlata mu z trenýrek nelezou od doby co jsme našli trenýrky, které mu dobře padnou. Jinak s penisem si hraje jenom při onanii, nebo když jsou velká vedra a po dlouhém sezení se mu dole všechno slepí, ale že by měl neustále ruku v rozkroku tak to opravdu ne.
@Furdysek píše:??? Já to psala zakladatelce.
@Russet
To netuším a nechci vědět. Tak dlouho jsem se nikdy nezdržel raději. Ufff
@Anonymní píše:
No neznam jedineho. A prijde mi to nechutny.
Je to patologické chování a hlavně hnus z hygienického hlediska. Je to nástroj na vylučování a pokud se nesprchuje několikrát denně, tak má na něm uplěnou starou moč, která se rozkládá a zapáchá. Tím, že na něj imrvére šahá, má ruku plnou moči, mazu z předkožky, bacilů a to roznáší po celém bytě. Nechutná představa. S takovým bych se rozešla, protože v tom jistě bude pokračovat až když byste měli děti (což doufám ještě nemáte).