Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Manzel chodi v trenkach a triku, u televize na gauci ma taky kolikrat ruku v trenkach, nikdy by me nenapadlo to resit
je mi to fuk..taky by me nenapadlo ho nutit chodit v teplakach..at je v tom, v cem se citi dobre..ja mit hezci nohy a zadek, tak litam doma taky jen v kalhotkach
,obzvlast v lete.. deti si pry sahaji na genitalie, ze je to uklidnuje, nejspis to proste nekoho drzi cely zivot…
Ne, nedělá. Nahota mi nevadí, ale aby holým zadkem obsedával celou domácnost, to bych nesnesla.
@Anonymní píše:
No neříkejte, že se nenajde alespoň jeden chlap, co to taky dělá…
Můj milenec to občas dělá, ale on je celkově v těchto věcech prase.
@Anonymní píše:
Mimochodem pripomina mi to ted nejakeho “uchyla” na plazi, nebyla nudisticka.
zena deti oblecene, decka v puberte, tatinek se sel koupat nahy, pak na ne maval a hulakal, pak sel k zene a zacal se s ni oblizovat, pero mu stalo a on si dal ruce za hlavu a zacal se otacet a prohlizet okoli. Upozornuju, ze stal na dece mezi svyma deckama… taky jsme nechapali
Ne, to snad ne
Chlap doma chodi v trenýrkách. Sem tam kdyz si nesikovne lehne tak mu vykoukne, ale upozorním a upravi to. Ale pri sledovani tv kdyz se protahuje tak se natahne treba rukama ke stehnum a jak se zase rovna tak si po ceste prohrabne nářadí nebo poškrábe. Ale fakt většinou jen na gauci kdyz lezi a kouká na tv. Ja si taky nejak poupravim kalhotky, kdyz se mi zariznou nebo poskrabu…ale prijde mi to tak nejak normálně
V zivote jsem meho muze neviděla hrat si se svym penisem mimo sex. To by se mi pěkně zprotivil.
Fuj, to mi teda normální fakt nepřijde
I 7mi letý syn už dávno ví, že s pinďou si má hrát v soukromí. Z představy, že sahám na předměty denní potřeby, které užívá i on, se mi navaluje.
Ex chodí normálně jen v trenkách, takže s holým zadkem nechodí, ale občas se na nich škrábe. Já to u sebe dělám taky, jen to dělám nenápadně a nenapadlo by mě to tu nějak řešit.
@Anonymní píše:
Mam takový trapný dotaz…a proto prosím o anonym. Chci se zeptat, jestli to, co dělá muj manžel je běžné i u ostatních chlapů
Doma nejradši chodí jen v tričku - jakže nic jinýho na sobě nema. To mi nějak nevadí.. ale chodí tak i na balkon, občas i na chodbu, když si myslí, že jsou sousedi pryč. A když si třeba večer povídáme (dnes např. o práci), tak má vyvalenyho pinďoura (buď je naostro a nebo mu vyleze z trenýrek).. a on si s ním během našeho rozhovoru hraje. Když ho na to upozornim, ať toho nechá, tak se skoro naštve, že se mu na něj nechci koukat. Tak jsem mu řekla, že napíšu na eMimino a vznesu dotaz, jestli je to normálníNebo kyz třeba sedí u počítače, tak má ruku v trenclích a jen tak si s ním hraje (neonanuje). Tak se chci zeptat, jestli je tohle u chlapů normální..nebo mám jen já extra případ.
To snad ani není možné
prý že mu na něj nechci koukat. Manžel má očividně nějaký problém, jinak ne, normální to není. Ve spodním prádle budiž, ale nahatý a ještě ho mít furt v ruce, to snad ne
můžu se zeptat, dělal to i v době randění?
@Anonymní píše:
Mam takový trapný dotaz…a proto prosím o anonym. Chci se zeptat, jestli to, co dělá muj manžel je běžné i u ostatních chlapů
Doma nejradši chodí jen v tričku - jakže nic jinýho na sobě nema. To mi nějak nevadí.. ale chodí tak i na balkon, občas i na chodbu, když si myslí, že jsou sousedi pryč. A když si třeba večer povídáme (dnes např. o práci), tak má vyvalenyho pinďoura (buď je naostro a nebo mu vyleze z trenýrek).. a on si s ním během našeho rozhovoru hraje. Když ho na to upozornim, ať toho nechá, tak se skoro naštve, že se mu na něj nechci koukat. Tak jsem mu řekla, že napíšu na eMimino a vznesu dotaz, jestli je to normálníNebo kyz třeba sedí u počítače, tak má ruku v trenclích a jen tak si s ním hraje (neonanuje). Tak se chci zeptat, jestli je tohle u chlapů normální..nebo mám jen já extra případ.
Teda zensky kam na ty chlapy chodite, jeden chodi porad nahy, druhy jen v triku..asi bych se zeptala jestli mu neco nespadlo na hlavu, ne fakt normalni to neni..
@Anonymní píše:
No neříkejte, že se nenajde alespoň jeden chlap, co to taky dělá…
No a jinak muj bejvalej to delaval..
Teda zakladatelko u vás bych si teda na gauč či židli ani nesedla vědět že se tam chlap denně válí s holou pr…í. Je to nechutný prase ktery ho bych doma nechtěla s aby takto chodil i mimo byt na společnou chodbou
. No coment!
Chodi v trenkach ale jen obcas, kdyz jsou vedra a to i ja triko kalhotky… ale zijeme v baraku, nikdo nam tam necumi… takze tohle mi prijde normalni. Ale nasagoča to fakt ne. To je divne… na sagoča muze zustat lezet chvilku po milovani treba, nebo kdyz v lete spi a je vedro, tak to chapu… jinak ne…
Chlap který chodí doma bez spodního prádla a věčně se hrabe v rozkroku je pěkný prase. To si jako holou řiti sedne na gauč? Rukou, co se hrabal v rozkroku osahava zařízení bytu ![]()