Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@karkarka píše:
Chlap který chodí doma bez spodního prádla a věčně se hrabe v rozkroku je pěkný prase. To si jako holou řiti sedne na gauč? Rukou, co se hrabal v rozkroku osahava zařízení bytu
Co zařízení, ale jde si třeba udělat kafe a sahá na nádobí a potraviny..
Ani jeden z chlapů, co jsem s nimi žila, tohle nikdy nedělal. Jo, chodili doma klidně v trenkách, ale rozhodně na mě nevyvalovali zdechlou žížalku a nemuseli si na něj pořád sahat. Možná to bude tím, že to byli dospělí chlapi, ne nevyzrálí jedinci.
Vždyť tohle musí působit přímo asexuálně..
@věčně nasra ná zdechlou žížalku
![]()
No prosím tě
mě to nechce pustit, prý mám v textu zakázané fráze
to ten tvůj nick.
@Anonymní píše:
No neříkejte, že se nenajde alespoň jeden chlap, co to taky dělá…
zklamu tě, můj taky ne…Když je vedro, má na sobě minimálně trencle a kratasy…To už si spíš sundá tričko…Jak se ochladilo, nosí tepláky. S pindourem si taky běžně nehraje…Máme doma plno malých dětí, urazila bych packy tatínovi, co se chová jak batole
![]()
@Anonymní píše:
Jo..ale to by bylo to nejmenší, kdyby nedělal to ostatníjako teď…sedí u PC, něco si čte a druhou rukou si hraje s pinďourem v trenýrkách. Jednou mi říkal, že to je normální..že to chlapi dělaj. Ale hrozně mě to vytáčí.
můj tříleťák už naštěstí podobný chování opouští. měl období ve dvou letech, kdy měl taky pořád ruku v teplákách a hrál si s ním, ale to už je naštěstí za náma, ale museli jsme vysvětlovat a vysvětlovat. Tady to vypadá, že někdo něco opominul ![]()
Chová se jako nechutný prase. Asi si myslí, že je jeho nádobíčko neodolatelný a nedochází mu, že bimbající se pinďour vykukující zpod trička je něco příšernýho. Řekla bych mu, že jestli se mnou chce mít sex, tak se bude muset začí chovat jako dospělej chlap a ne jako mimino nebo zastydlej puberťák. A šíleně, ale opravdu šíleně by mi vadila ta jeho ruka v rozkroku a pak sahání na všechno v bytě včetně třeba vyndání potravin apod. Prosím tě, kolik mu je? Fakt už vychodil základku?
@pe-terka píše:
zklamu tě, můj taky ne…Když je vedro, má na sobě minimálně trencle a kratasy…To už si spíš sundá tričko…Jak se ochladilo, nosí tepláky. S pindourem si taky běžně nehraje…Máme doma plno malých dětí, urazila bych packy tatínovi, co se chová jak batole![]()
na nás podobný chování zkoušel dvouleťák. Resp. bylo vidět, že se na něco soustředí a ruka šup do tepláčků a hrál si s ním. Asi měsíc jsme to s ním řešili, vysvětlovali a vysvětlovali a teď ve třech letech už to nedělá. Ať mi nikdo netvrdí, že pokud to chlap dělá instinktivně a prostě si s ním hraje, ani o tom neví, že to neudělá v práci, na návštěvě nebo třeba ve vlaku ![]()
@Keyllah píše:
na nás podobný chování zkoušel dvouleťák. Resp. bylo vidět, že se na něco soustředí a ruka šup do tepláčků a hrál si s ním. Asi měsíc jsme to s ním řešili, vysvětlovali a vysvětlovali a teď ve třech letech už to nedělá. Ať mi nikdo netvrdí, že pokud to chlap dělá instinktivně a prostě si s ním hraje, ani o tom neví, že to neudělá v práci, na návštěvě nebo třeba ve vlaku
Řekla bych, že pro dvouleté chlapečky je objevování pindíka typické
Včetně zkoumání jeho proměn
![]()
Tak zakladatelky muž zřejmě nějak ustrnul ve vývoji ![]()
@pe-terka píše: Řekla bych, že pro dvouleté chlapečky je objevování pindíka typickéVčetně zkoumání jeho proměn
![]()
![]()
Tak zakladatelky muž zřejmě nějak ustrnul ve vývoji
zřejmě ![]()
Tak můj přítel chodí doma v trenclích a tričku
A je ravda, že kdyz si lehne na bok nebo sedí, tak se občas prohrábne. Z čeho ale šedivim je to, když si chytne předkožku a tahá si ji jak nejvíc to jde. Jen mezi dvěma prsty ji drží a natahne ji. To je ![]()
Ahoj, tak tohle jsem za celou svoji kariéru ještě nezažila (A to jsem zažila opravdu hodně) Na tvém místě bych nasměrovala partnera k odborné pomoci… Obávám se, že by se to mohlo časem zhoršovat - např. by si mohl hrát s penisem v Tescu u regálu (naprosto intuitivně, ne, že by chtěl exhibovat)
@Anonymní píše:
Mam takový trapný dotaz…a proto prosím o anonym. Chci se zeptat, jestli to, co dělá muj manžel je běžné i u ostatních chlapů
Doma nejradši chodí jen v tričku - jakže nic jinýho na sobě nema. To mi nějak nevadí.. ale chodí tak i na balkon, občas i na chodbu, když si myslí, že jsou sousedi pryč. A když si třeba večer povídáme (dnes např. o práci), tak má vyvalenyho pinďoura (buď je naostro a nebo mu vyleze z trenýrek).. a on si s ním během našeho rozhovoru hraje. Když ho na to upozornim, ať toho nechá, tak se skoro naštve, že se mu na něj nechci koukat. Tak jsem mu řekla, že napíšu na eMimino a vznesu dotaz, jestli je to normálníNebo kyz třeba sedí u počítače, tak má ruku v trenclích a jen tak si s ním hraje (neonanuje). Tak se chci zeptat, jestli je tohle u chlapů normální..nebo mám jen já extra případ.
Ahoj,
asi jsem konzerva, ale mě psobně by to vadilo. Muj muž doma chodí normálně oblečený. Znám rodiny, kde chodí doma nahatí a ti se zase diví a děsí, že nás naše děti nevídají nahaté (jen když se převlékáme, nebo máme v koupelně i sprchu, tak když jsou holky ve vaně a muž se většinou sprchuje zároven - i kvuli tomu, že je koupelna v patřře a bojler dole a nemusí odpouštět vodu
). Udajně se pak děti lépe přijmou, když nahota není tabu.
Ale tohle by mi vadilo a to dost. Mluvit s ním a on by si hrál s pindourem, jak malej kluk. Docela fuj tedy u vas pak na cokoli sahat, nebo si s ním podat ruku
![]()
Jooo já bych tomu svýmu ty ruce nejraději urazila. Obzvlášť, když jim a vidi z trenek jen tu predkožku, jak tahá. ![]()
@Anonymní píše:
Jooo já bych tomu svýmu ty ruce nejraději urazila. Obzvlášť, když jim a vidi z trenek jen tu predkožku, jak tahá.
A dělá to intuitivně, nebo úmyslně?? Třeba má s předkoužkou problém (bolí ho to, svědí…
) pak by bylo dobrý navštívit urologa. Mluvila jsi s ním o tom???