Manžel chodí doma jen v tričku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.10.19 05:04

Snad kdysi jsem podobného viděla. Oblečeného v práci. Před každým otevřením dveří si sahal do těch míst. Měli jsme z toho srandu. Protože fakt to dělal pokaždé i 30× za směnu.

• Citovat
  • Upravit
3392
3.10.19 05:28

Ne fakt to muj chlap nedela, neni mu 5 :palec: ja si taky nezmoulam kozy. Normalni to u dospelyho chlapa neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.19 05:35

Teda me se muj chlap nahatej moc libi, ale tohle bych asi nedala :mrgreen: chodi doma v kratasech, bez tricka a rozhodne se krom intimnich chvilek, nebo podrbani nehrabe v trenkach. Nejhorsi je predstava ze si tim nahym zadkem seda na gauc, uplne se mi navaluje. V posteli je to ok, prosteradlo clovek vezme a vypere, ale aby si votiral zadel o nabytek, to by mi fakt vadilo :lol:

• Citovat
  • Upravit
1845
3.10.19 06:16

Tohle delal mu ex. Porad ruka v gatich. I pri rizeni auta, ze se pak lepe soustredi s cesta mu rychleji utika. Ale to mi bylo 18 a jemu 25. Soucasny manzel tohle nedela. V panelaku mame v lete 30 st. Chodi v boxerkach. Mame dve dcery, s nahym zadkem by pred nima nechodil. Ale nedelal to ani kdyz nebyly na svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
3.10.19 06:34

Voe, můj to dělá taky :mrgreen: a to jsou normálně kolem děti! mně to přijde ujetý a blbý, on to dělá v podstatě bezmyšlenkovitě a když něco řeknu, tak prej si tím ‚upravuje tok energií v těle‘ :jazyk: bývá jen v županu, asi aby snadno dosáhl kam potřebuje :lol: přitom mě vyčítá, že doma chodím nehezky oblečená, rád by, abych šůrovala podlahy v sukni a punčochách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
3.10.19 06:41

Manžel občas spí jen v tričku (aby mu nebyla zima na ramena, ale dole větrá) a když vyleze z koupelny, tak někdy po bytě pobíhá nahatý docela dlouho :lol: Ale obvykle si bere v létě trenýrky a jinak domácí kalhoty a triko. A především si teda přede mnou nikam nehrabe, to by mi přišlo fakt ekl. :zed:
Já dřív taky občas chodila po bytě nahá (typicky po sprše, než se vcucne krém), ale co je synovi už skoro rok, je mi to nějak blbý :mrgreen:
Sečteno- nahotu mívají lidi různě nastavenou, ale tahat se furt za péro normální fakt není.

Příspěvek upraven 03.10.19 v 06:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.19 06:45

Muj to dela, bez trencli teda nechodi, ale ruku v trenclach furt :roll:

• Citovat
  • Upravit
1486
3.10.19 06:49

Muž chodí doma v trenkách a tričku, ale určitě si takhle nehraje. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.19 06:54
@Anonymní píše:
No neříkejte, že se nenajde alespoň jeden chlap, co to taky dělá…

Asi nenajde. Jde si pak aspon umyt ruce? Osaha pindoura, se kterym byl predtim na wc a pak jeste hned sahne na decka, ne? :nevim: o pocitaci a dalsich vecech nemluve. Tak mozna v 5 letech jo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.19 06:58

Mimochodem pripomina mi to ted nejakeho “uchyla” na plazi, nebyla nudisticka.
zena deti oblecene, decka v puberte, tatinek se sel koupat nahy, pak na ne maval a hulakal, pak sel k zene a zacal se s ni oblizovat, pero mu stalo a on si dal ruce za hlavu a zacal se otacet a prohlizet okoli. Upozornuju, ze stal na dece mezi svyma deckama… taky jsme nechapali

• Citovat
  • Upravit
2089
3.10.19 07:01

Nahý po bytě nechodí, ale ruku v kalhotách ho vidím celkem často, hlavně u televize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.19 07:21

Můj manžel chodí po bytě v trenýrkách, ale když třeba vyleze ze sprchy, tak je schopný si pro něco jít nahý na balkon, ale my bydlíme hodně vysoko, takže to je podle mě neviditelné :D Na druhou stranu, když mi chce něco říct a soustředí se na téma, aby něco nezapomněl a přitom je uvolněný, většinou téměř vždy si ho zmoula přes ty trenýrky. Je na něm vidět, že to dělá instinktivně, ani o tom neví. Naštěstí na veřejnosti jsem ho to zatím neviděla dělat. Určitě ani není jediný, nedávno jsem viděla jednoho známého, jak si ho nevědomky pozmoulal, když se mnou mluvil. Neřeším to. Co je doma mezi námi, to je doma a naše. Před návštěvou se obléká a ovládá. Víc mi vadí, že do kalhot leze naostro. :roll:

• Citovat
  • Upravit
5487
3.10.19 07:41

Kdyz jsem byla malá, tak panská část chodila doma v trenýrkách (slipech) a mě to přišel totální děs. Je to spodní prádlo 8o Takže něco přes to :palec: Chodíme doma v kraťasech nebo teplakach, případně já a holky leginy. Spodní prádlo mi přijde nedůstojné, nahá, to jen při prevlekani nebo z koupelny. Chodit tak celodenne, je jednak trapné a nehezké vůči ostatním a extra nehygienické. Fuuuj, holý zadek na gauči.. :poblion: A to hraní s ptákem pořád, jestli je normální, tak to je snad vtip. To nedělá ani maličký syn. Neříkám občas přes trenýrky přerovnat, ale furt v ruce??? Prase to je.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
3.10.19 07:42

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
3.10.19 08:14

Nevim, me to normalni neprijde. a muj to teda taky nedela, nerad chodi doma i v trenyrkach, takze si dava jeste kratasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí