Manžel chodí doma jen v tričku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
4.10.19 21:44
@Anonymní píše:
Tak ja za cely zivot chlapa, co obcas prohrabne, nezazila a mela jsem partneru vic, tak asi ne skoro kazdy. Ale co me docela vytaci, je, ze si nekteri z nich permanentne zapominali zapnout poklopec a to byli i chlapi na urovni. Nepochopim.

Občas si to prohrábne snad každý chlap, což se vám ženám asi těžko chápe, ale to co popisuje zakladatelka, moc obvyklé není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.10.19 09:13

Ja mu to prohrabnu sama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.19 16:32

Tak u nás doma je to třeba naprosto normální. Nahota je pro nás přirozenou věcí a opravdu nepochopím některé dámy, jakou tu z toho dělají show. Já chodím doma jen v kalhotkách a tričku. Někdy nemám ani to tričko a nepřijdu si nějakým způsobem úchylná, divná, nebo jako prase. :nevim:
Můj přítel to stejné. Ze sprchy vyjdeme oba nazí a klidně si tak lehneme do postele, nebo na gauč. Je to naše domácnost a nevidím důvod, proč se nějakým způsobem ohlížet na nějaké návštěvy, aby si náhodou nesedly někam, kde my si tedy válíme nahé zadky. :lol:
Kdyby všichni věděli, co se v celém bytě odehrávalo, nemohli by do toho bytu ani vstoupit, natož si někam sedat. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
53190
7.10.19 18:57
@Anonymní píše:
Tak u nás doma je to třeba naprosto normální. Nahota je pro nás přirozenou věcí a opravdu nepochopím některé dámy, jakou tu z toho dělají show. Já chodím doma jen v kalhotkách a tričku. Někdy nemám ani to tričko a nepřijdu si nějakým způsobem úchylná, divná, nebo jako prase. :nevim:
Můj přítel to stejné. Ze sprchy vyjdeme oba nazí a klidně si tak lehneme do postele, nebo na gauč. Je to naše domácnost a nevidím důvod, proč se nějakým způsobem ohlížet na nějaké návštěvy, aby si náhodou nesedly někam, kde my si tedy válíme nahé zadky. :lol:
Kdyby všichni věděli, co se v celém bytě odehrávalo, nemohli by do toho bytu ani vstoupit, natož si někam sedat. :jazyk:

A taky si 24/7 projizdis a zmoulas pipinu? Asi tezko ne? A fakt pomerne velkej rozdil chodit doma po sprse v kalhotkach a prijit jako chlap z prace, shodit trenky a jit si tahat predkozku na sedacku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
12.10.19 17:05

My bydlíme sami a jediné pravidlo je, že genitalie jsou zakryté :mrgreen: Žádné sedani si někam holýma zadkama. Jinak pres leto klidne oba bez trička, když je horko. Spíme často nazí. Pres zimu on tricko+šortky, ja leginy s tričkem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
12.10.19 17:44

To je hrozne, rozhodne mu rekni, ze to normalni neni a ze bych mu to netolerovala. A leze s nahatym pindourem na chodbu, jo? Klidne ho muzou videt pres kukatko. To fakt neni normalni… :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
17.10.19 09:39

Tak já vás tedy "uklidním ",můj chlap to dělá také. Je to na palici, chodí tak i před dětmi a to i před mojí dospělou dcerou, když přijede, jako že už k nám nejezdí. Je to hrozný pořád se koukat na vyvaleny koule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.19 10:34

Moje mangelka po seznámení chodila i před barák nahulata veset prádlo ale pindoura si nedržela :)
Tvůj chlap nedělá nic nenormálního, ze zpovědi válečných veteránů se dozvíš, že když byly v terénu a čekalo se dlouho na útok dost často zahaneli stres tím, že měli ruku v gatich a mnuli si kulečník.
Já mám jiný zážitek, když mi náhodou vykoukne nádobí z trenyrek moje manželka honem prispecha si pohrát. Jsem za to rád to je jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.19 10:41

Tak jsem posahanej, předevčírem jsme jeli po městě autem. Z nějakého důvodu mé moc bolelo pravé varle a byl velký problém sedět. Už jsem to na křižovatce nevydržel vylez z auta a mezi ostatními co taky stali na červenou jsem si nadobicko posteloval v gatich. Bolest se stupnovala a bylo mi i zle. Tak jsem prostě musel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.5.21 13:48

Ahoj, zkusim to slecnam vysvetlit :)
I holky jsou nekdy pekne cunata, klidne hazi veci na zem a slapou po sukni, vecech a vypada to jako kdyz je vykradli. Take chodi v kalhotkach a pokud ma vlozku, ktera dobre nedrzi vecne tam saha a steluje! :(

U kluka se to da ale pochopit alespon nekdy, jednak doma kde mame vedro diky zatepleni, chodim radeji ve slipech. Ne nejsou to ty hnusne upnute slipy z doby minule, ale sportovni s gumou v pase to jen pro info (kdyby to nejaka soudila). Boxerky maji jen navic nohavicku, ktera se schrnuje = nevidim u toho zadnou vyhodu. Trencle mi prijdou moc jako na strejdu a nesnasim treni (na ostro fakt ne do kalhot to je na umreni).

Proc ve slipech doma…
Je to pohodlne protoze kdyz jdu na zachod, neotiram kratasy nikde a zaroven se nemusi potom tolik veci prat :) V teplakach je mi moc zase vedro.
pozn. kratasy jako takove jsou kratke a kdyz dosahuji k prkenku nebo jak to popsat, otiraji se potom o misu pri curani a vadi mi to.

Pokud bych nosil i kalhoty, poti se to a musi se zbytecne prat dalsi pradlo :)
Ze slipu vyndam jen na stranu a curam. Pokud to na me prijde neni problem, aby mi ho pritelkyne vyndala zase na stranu a hned muzeme na vec - sex :jazyk:
Ne nezmoulam, nedelam to nebot nemam tuto potrebu, ale upravit to kluk nekdy musi, proste staci kdyz dostanu erekci a nekdy me to tam divne pne a potrebuji si to dat nahoru. Ano nevadi nam to, ani erekce jelikoz je to normalni vec.

Deti jeste nemame, ale ani pred detima bych se nestydel. Pokud to znaji od mala, prijde jim to take prirozene :) Nahy uplne ne, nesedi mi to ale jsou takove domacnosti kde klidne i tak a i ano s erekci, neni to ostuda ale naopak vyhoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.5.21 13:54
@Dory22 píše:
Můj chodí doma jen v trenkách. :mrgreen: A ani na chodbu nechodí v trenkách, raději si vezme kraťasy a tričko.
Občas ho u tv párkrát,,prohrábne", ale to dělá snad každý chlap. :mrgreen:

To souhlasim na chodbu se take oblecu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.5.21 13:55

@Droid zkratka jsi liny, pohodlny čunik, co o sebe nepečuje a považuješ to za kladný rys. Myješ se aleson obden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.5.21 13:56
@Anonymní píše:
@Nnaud2 Říkal, že ma nekdy neprijemny pocit, tak si to potrebuje spravit :nevim: Ale dela to, co jsme spolu a behem té doby uz na urologii byl. Sice ne s tímto, ale s poruchou erekce. Ale snad by na to Dr. prisel, kdyby bylo neco špatně

S poruchou erekce? Jako ze ji ma hodne casto? To mam ja a nesel jsem s tim nikam :jazyk: Beru to jako znak zdravi kdyz je casta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.5.21 13:57
@Ou píše:
@Droid zkratka jsi liny, pohodlny čunik, co o sebe nepečuje a považuješ to za kladný rys. Myješ se aleson obden?

Ja se sprchuji kazden den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
8.5.21 14:04
@Droid píše:
Ahoj, zkusim to slecnam vysvetlit :)
I holky jsou nekdy pekne cunata, klidne hazi veci na zem a slapou po sukni, vecech a vypada to jako kdyz je vykradli. Take chodi v kalhotkach a pokud ma vlozku, ktera dobre nedrzi vecne tam saha a steluje! :(

U kluka se to da ale pochopit alespon nekdy, jednak doma kde mame vedro diky zatepleni, chodim radeji ve slipech. Ne nejsou to ty hnusne upnute slipy z doby minule, ale sportovni s gumou v pase to jen pro info (kdyby to nejaka soudila). Boxerky maji jen navic nohavicku, ktera se schrnuje = nevidim u toho zadnou vyhodu. Trencle mi prijdou moc jako na strejdu a nesnasim treni (na ostro fakt ne do kalhot to je na umreni).

Proc ve slipech doma…
Je to pohodlne protoze kdyz jdu na zachod, neotiram kratasy nikde a zaroven se nemusi potom tolik veci prat :) V teplakach je mi moc zase vedro.
pozn. kratasy jako takove jsou kratke a kdyz dosahuji k prkenku nebo jak to popsat, otiraji se potom o misu pri curani a vadi mi to.

Pokud bych nosil i kalhoty, poti se to a musi se zbytecne prat dalsi pradlo :)
Ze slipu vyndam jen na stranu a curam. Pokud to na me prijde neni problem, aby mi ho pritelkyne vyndala zase na stranu a hned muzeme na vec - sex :jazyk:
Ne nezmoulam, nedelam to nebot nemam tuto potrebu, ale upravit to kluk nekdy musi, proste staci kdyz dostanu erekci a nekdy me to tam divne pne a potrebuji si to dat nahoru. Ano nevadi nam to, ani erekce jelikoz je to normalni vec.

Deti jeste nemame, ale ani pred detima bych se nestydel. Pokud to znaji od mala, prijde jim to take prirozene :) Nahy uplne ne, nesedi mi to ale jsou takove domacnosti kde klidne i tak a i ano s erekci, neni to ostuda ale naopak vyhoda :)

do detailu vysvetleno :lol:
zkus gumovy kalhotky.. jen to vecer oplachnes :pankac: :mrgreen:
usetris prani vodu prasek pracku.. jen si koupis masticku a zásyp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!