Manžel chodí doma jen v tričku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
8.5.21 14:07
@marcellia píše:
Tak muj partner doma chodi vetsinou v boxerkach, nebo v boxerkach a triku. Obcas se ho zeptam, jestli by si nemohl vzit teplaky, ale to se nestava. Je mu tak pohodlne asi. Se ho pak ptam, jestli by mu neprislo divny, kdybych jen ve spodarech chodila i ja. Pry ne :lol:.
Ale kdyby mi doma chodil bez spodar, tak mu asi zmerim teplotu a zavolam Chocholouska. To fakt neni normalni.

To divne neni, bydlel jsem kdysi jeste ve 20ti se studentkama na byte cca 5 holek a to jako fakt v panelaku - Praha. Nektera byla oblecena, ale treba ty dalsi dve uplne normalne meli tricko i kratke a na sobe jen kalhotky, sedeli na zidly v kalhotkach a bezne je mohl clovek tak potkat po byte :)
Nenapadlo me ze je to nejake divne, bral jsem to normalne :)
A to jsme byli cizi lidi, jen pronajem, nic jsme spolu nemeli.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
8.5.21 14:07
@mixna píše:
do detailu vysvetleno :lol:
zkus gumovy kalhotky.. jen to vecer oplachnes :pankac: :mrgreen:
usetris prani vodu prasek pracku.. jen si koupis masticku a zásyp :lol:

Aneb vytahnu ho vpravo-curam, vytahnu vlevo-soulozim. Jasny jak facka :mrgreen:!

• Citovat
  • Upravit
18148
8.5.21 14:10

@Droid

@Droid píše:
*Ahoj, zkusim to slecnam vysvetlit :)
I holky jsou nekdy pekne cunata, klidne hazi veci na zem a slapou po sukni, vecech a vypada to jako kdyz je vykradli. Take chodi v kalhotkach a pokud ma vlozku, ktera dobre nedrzi vecne tam saha a steluje!

*

S kým to žiješ??? 8o
To je teda dost nechutné, se mi navaluje jen to čtu, takže se nedivím, že tobě na domácím outfitu taky echt nezáleží. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.5.21 14:12
@mixna píše:
do detailu vysvetleno :lol:
zkus gumovy kalhotky.. jen to vecer oplachnes :pankac: :mrgreen:
usetris prani vodu prasek pracku.. jen si koupis masticku a zásyp :lol:

ale to je uz extrem zas takto usetrit nechceme :D Mam to proste jako priklad, maminka kdysi a kdysi za zivota take neresila, chodila doma klidne v kalhotkach.
Pokud jsem prisel jinde, bylo se tam na pres noc, at uz kluk = trenky nebo slipy, slecna bezne v kalhotkach.
Nerikam ze se lidi doma neoblikaji, ale bylo to ruzne a nikdy jsem to nijak neresil :)
Do dnes pamatuji sousedku, zenska tak 35 let? Koukam kukatkem jednou na chodbu, muj vek v te dobe tak 16 let? Otevreli se dvere a co mela videt na celou chodbu? Tricko kratke a kalhotky :jazyk: Pozor normal postava, zadna babka hnusna. Takze to neni uchylne, bezne se to deje.
Jen to zmoulani, to je divne ale videl jsem to hodne u chlapu a sam poradne netusim proc to tak nekdo ma a nedokazu to dal vysvetlit :( Jinak bych to klidne slecnam popsal.
Fakt nechapu proc nejaky chlap mluvi a u toho pres teplaky zmoula. Moje vysvetleni je jedine: neni uspokojen, ma plnej pytel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.5.21 14:15
@bigl píše:
S kým to žiješ??? 8o
To je teda dost nechutné, se mi navaluje jen to čtu, takže se nedivím, že tobě na domácím outfitu taky echt nezáleží. :nevim:

Ju toto ma tak pritelkyne bohuzel, vecne nadava ze ty vlozky neumi vyrobit ac jsem ji uz za to kritizoval, ze to dela vecne dokola a ze je jak nejakej chlap :D

Co se tyce veci, tak to nikde nehazi, to dela jedna kamaradka u pritele, jsem se pak i pritele ptal co to ze je to jako by je vykradli (vyhazena skrin, otevrena). On no ze se mu to take nelibi, vadi mu to ale ze slecna sunda kalhotky, sukni a rekne ze to potom sebere z podlahy ale uz to pak neudela. Ze se i hadaj kvuli tomu.
Me bezne kamoska otevira treba v kalhotkach a neresi ze ji nekdo z chodby uvidi :) Zname se takze to bere normalne. To kdyby tu nekdo resil ze jen chlapum je to jedno, delaj to i holky 20tky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.5.21 14:24
@ontarova.stara píše:
Aneb vytahnu ho vpravo-curam, vytahnu vlevo-soulozim. Jasny jak facka :mrgreen:!

A co je na tom divne? Pradlo se vymeni, to zase cune nejsem ze to nemenim. S tim maji spis problem holky a fakt jich neni malo. Klasicka odpoved je: ale holky se tolik nepoti, proto se staci sprchovat 2× tydne :( A ma to tak i ta od kamose. Z tej sem to vytahl a rikala ze vubec neresi, ze se casto ani sprchovat nema.
A to pozor nejsou to nejaky divny lidi, jsou to normalne pracujici, mlady slecny a i me to uz vadi. Preci jen ja mam vodu rad, takze nemam fakt problem se sprchovat ale proc bych mel doma byt zabalen to zase netusim ja. Jasne kdyz jde navsteva tak to se oblecu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.5.21 14:27

A jo jsme chlapi trochu exhibo, me treba to dela dobre mit doma jen slipy a kdyz dostanu erekci (je pak videt i koren penisu jak to nadzvedne latku ze stran), tak at to pritelkyne vidi proc ne :lol: Pred jinejma lidma ale ne, to se snazim byt slusny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
8.5.21 14:29
@Droid píše:
A co je na tom divne? Pradlo se vymeni, to zase cune nejsem ze to nemenim. S tim maji spis problem holky a fakt jich neni malo. Klasicka odpoved je: ale holky se tolik nepoti, proto se staci sprchovat 2× tydne :( A ma to tak i ta od kamose. Z tej sem to vytahl a rikala ze vubec neresi, ze se casto ani sprchovat nema.
A to pozor nejsou to nejaky divny lidi, jsou to normalne pracujici, mlady slecny a i me to uz vadi. Preci jen ja mam vodu rad, takze nemam fakt problem se sprchovat ale proc bych mel doma byt zabalen to zase netusim ja. Jasne kdyz jde navsteva tak to se oblecu :)

Jsi si jisty, ze nezijete v nejakem chranenem bydleni? Ja holky, ktere se sprchuji dvakrat tydne a steluji si pred partnerem vlozku neznam. A tedy premyslim, proc by si o tom kdo povidal :think:. Nikdy se ze me zadny kamarad meho muze nesnazil vytahnout, jak casto se sprchuji.

• Citovat
  • Upravit
14
8.5.21 14:36
@ontarova.stara píše:
Jsi si jisty, ze nezijete v nejakem chranenem bydleni? Ja holky, ktere se sprchuji dvakrat tydne a steluji si pred partnerem vlozku neznam. A tedy premyslim, proc by si o tom kdo povidal :think:. Nikdy se ze me zadny kamarad meho muze nesnazil vytahnout, jak casto se sprchuji.

Nezijeme, mame normalni byt :) Kamaradka ma dokonce drahy trzni pronajem s pritelem :)
A ano vsiml jsem ze je takova moc free, takze nekde urousana, nekdy plno chlupu ze zvirat po tricku kdyz jde ven. Na to ze je to hezka holka, tak take me to udivilo ale je to tak. To sprchovani bych uvital castejsi, nerikam ze se ma nekdo drhnout 2× denne, ale i kdyby obden prislo by mi to normalnejsi :)

Celkove ale abych to shrnul s tematem, pokud se clovek sprchuje kazdy den, neni spinavi, po praci se osprchuje kdyz prijde tak mi fakt neprijde hnus / spina ze nekdo doma chodi ve spodnim pradle (seda na zidly, pohovku, vari jidlo) at uz kalhotkach nebo necem :) Vim ze to pohorsuje jen lidi nabozensky zalozene :)
Zmoulani je uz divne, ale uprava ze to druhy vidi nebo erekce mi fakt podivne neprijde.

Priklad: doma bude kamaradka / pritelkyne a posune si jinak kalhotky tak fakt me to z toho netrefi, stejne jako chlap i kdyby kamos - upravi nebo dostane erekci
To jsou takove hadky potom, zbytecne rozchody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
8.5.21 14:55

@Droid
Jsem s chlapem už sto let ale vložky si před ním ani nikým jiným fakt nepopravuju.
Jako v otevřeném vztahu se asi může prdět a krkat, ale co je moc je moc. A toto je moc, to pro tebe musí být ta tvoje vyloženě sexy partnerka, když se před tebou producíruje v kalhotkách s vložkou a ještě si to rukou šteluje na místo. No já snesu moc, ale toto je opravdu na zblití, by mě přešla chuť na sex s ní už asi nadosmrti. Brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.5.21 14:59

8o 8o 8o 8o dvakrát týdně sprcha.?? Tyvole pardon

• Citovat
  • Upravit
36063
8.5.21 15:23
@ludmilaadamkova píše:
8o 8o 8o 8o dvakrát týdně sprcha.?? Tyvole pardon

Je to moc, je to moc! :mrgreen:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.5.21 15:31
@ludmilaadamkova píše:
8o 8o 8o 8o dvakrát týdně sprcha.?? Tyvole pardon

Souhlas a prej ze chlap je prase :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.21 15:35

Na chate vedle - pani cca 65 let chodi ve volnem tricku cca pod zadek, bez podprsenky a jen v kalhotkach. Nevedela, ze jsme na chate, tak mozna by se prioblekla, nevim. Je to hrozny, postava silnejsi, no neni co ukazovat. Takto chodi pred svou rodinou, divim se, ze ji nekdo nerekne, ze se to uz nehodi.

• Citovat
  • Upravit
3155
8.5.21 15:41
@Anonymní píše:
Na chate vedle - pani cca 65 let chodi ve volnem tricku cca pod zadek, bez podprsenky a jen v kalhotkach. Nevedela, ze jsme na chate, tak mozna by se prioblekla, nevim. Je to hrozny, postava silnejsi, no neni co ukazovat. Takto chodi pred svou rodinou, divim se, ze ji nekdo nerekne, ze se to uz nehodi.

Asi proto tak chodí na na chatě. Je to její, má tam pohodu, relax, rekreaci a chodí jak je jí to pohodlné. Kdyby měla plavky, je to jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí