Dělali byste takovou práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Jedná se o práci na dohodu, jen tedy 2-3hodiny denně, ale každý den. Buď velmi pozdě večer nebo brzy ráno. Neznám víkendy a svátky. Když bych chtěla volno musím říct dopředu aby se stihl sjednat záskok, zatím jsem si volno nebrala, „šetřím“ si ho na chřipkové období. Jsem tam kazdý den už pár měsíců. Doteď jsem si vydělala za ten celý měsíc okolo 9000,– teď mi stáhly peníze a nemám ani 8000,–. Nechci specifikovat o co se jedná a kolik beru, aby mě tu někdo nepoznal, ale práce je to Dělnicka (nikoliv sezení v kanclu, fyzicky namáhavější, ale zase nic hrozného). Nemám vůbec srovnání, proto se ptám tady: dělal by něco takového někdo z vás? Prostě být každý den buď velmi brzy ráno či pozdě do noci v práci za tyhle peníze? Po tom co mi je stáhli to nějak přehodnocuji… doma mám děti, které ještě potřebují hlídání… Děkuji za názory
Ne, dlouhodobě bych ji nedělala. Nešlo by mi ani tak o tu fyzickou náročnost či to, že je to buď brzo ráno, nebo večer, ale spíše o to, že tam není ani jeden den volna. To potom člověk nemůže ani nikam jet, musí řešit nahlášení zaměstnavateli, že chce v sobotu jet pryč, nebo se musí stihnout vrátit do večerní šichty.
Také každy si potřebuje někdy odpočinout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taače píše:
Tak vychází to na nějakých 128/hod čistého zhruba, to není špatné. Pokud bych to měla kousek pěšky a nevyžadovalo by to na tu chvilku nějakou úpravu (jakože bys byla mezi lodma, kde musíš reprezentovat), tak s radostí. Jestli ale dojíždíš nebo se musíš nějak víc připravovat, tak bych na to prděla.
To ani ne,ale večer se vracím po půlnoci a ráno vstávám s dětmi a začíná kolotoč škola , školka atd. Takže cca 6hodin spánku. Když jdu ráno tak zase tak ,abych stihla děti vypravit… A každý den…
- Citovat
- Upravit
Delala bych cokoli, abych mela nejaky prijem. Pro me je potupnejsi sedet na UP nebo nepracovat a vse by tahnul sam chlap, jak vzit chvilku hur placenou nebo podradnejsi praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Delala bych cokoli, abych mela nejaky prijem. Pro me je potupnejsi sedet na UP nebo nepracovat a vse by tahnul sam chlap, jak vzit chvilku hur placenou nebo podradnejsi praci.
Tak na chvilku vzít tuto práci je v pohodě, ale bez jakéhokoliv dne volna se to nedá dělat dlouhodobě.
Klidně bych zkusila při té práci najít něco jiného, pokud by to šlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Manžel dělá na směny,takže podle toho jakou má směnu jdu já buď ráno nebo večer. Jinak jsem na rodičovské. Za těch +- 9000,– mi přišlo,že se to vyplatí. Ale teď když mi ubrali peníze se mi to moc nelíbí. Zajímalo mě,jestli by to dělal i někdo jiný. Co tak pozoruji okolo sebe ,moc lidí by to dlouho nevydrželo…
2-3hodky denne za 9000 k rodicovske klidne
jen ty vikendy nejsou uplne dobry, ale pořád to jsou jen 2-3hodiny takze v pohode se da udelat i nejaky vylet.. Ale jak uz se tu psalo, zalezi na dojizdeni..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že to až zas tak špatné není..jo pokud nemusíš někde daleko dojíždět, tak je to dobrý přivýdělek k rodicaku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
2-3hodky denne za 9000 k rodicovske klidnejen ty vikendy nejsou uplne dobry, ale pořád to jsou jen 2-3hodiny takze v pohode se da udelat i nejaky vylet.. Ale jak uz se tu psalo, zalezi na dojizdeni..
Právě že mi ubrali a teď už nemám ani 8,tis. Za 9000,– to bylo v poho,ale jak ubírají,tak přemýšlím ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Právě že mi ubrali a teď už nemám ani 8,tis. Za 9000,– to bylo v poho,ale jak ubírají,tak přemýšlím
Takze se vzdas i 8 tis. a budes preferovat 0?
Dokud nemas jistou nahradu, tak bych ukvapene kroky nedelala.
Hledej jinde, rozhod site, ale neukvapuj se
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bych byla v dané oblasti jako kůl v plotě, neměla žádné přátele, tak by mi asi nevadilo, že jsem tam tak vázaná, že nemůžu nikam jet.
Abych byla upřímná, já bych za daných okolností asi zkusila domluvit to, že se o tu práci budu s někým napůl dělit, bude to tudíž zaměstnání malého rozsahu a budu mít vždy týden volno, týden v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey tak zatím ne, jen jsem chtěla vědět,kolik lidí by bylo ochotni pracovat každý den takovéto hodiny. I když při stejné práci snižují peníze.
- Citovat
- Upravit
Záleží na tom, jestli vás jako rodinu ta pracovní doba omezuje. Někdo je třeba akční, každý víkend či volno někde v čudu, tak jestli sedíte doma a vzdychate, že nemuzete jet na návštěvu za rodiči, do kempu či wellness víkend, protože ty musíš jít na dvě hodiny do práce, tak bych se na to vykašlala a našla si jinou brigádu. Hodinové to máš třeba jako tři zkrácené směny někde v supermarketu a měla bys čtyři dny v týdnu volno..
Pokud ale nemáte nějaké neuskutečněné plány, stejně byste s malými dětmi byli doma a na výlety jezdíte bez přespávání, můžeš si to sama rozvrhnout, kdy tam půjdeš a chlap se o děti v tu dobu normálně postará, tak proč ne. Skončit můžeš vždycky a myslím, že 8tis by v rozpočtu běžné rodiny chyběli, když už jste zvyklí, že si to vyděláš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Končit zatím nechci. Jen mne zajímalo kolika lidem by tato pracovní doba a každý den v práci vadilo . Ono se to nezdá,ale za těch pár Měsíců nasbíra a člověk je pak docela unavený… A k tomu sundají peníze ![]()
- Citovat
- Upravit
pokud bych nemela existencni krizi, tak bych to nedelala. nemam problem delat fyzicky, ale vadila by mi ta doba a kazdodenost. to radeji dve dvanáctky po sobě a pak dva dny volno, nebo krátký dlouhý týden, nebo po-pá a víkendy volný. ve tvym pripade by mi fakt nejvic vadila ta doba. a penize teda taky nic moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bych ty peníze nutně nepotřebovala, tak bych takovou práci nedělala. Vadilo by mi to, že musím každý den, bez pauzy do roboty. Znám to, když je hodně práce a každý den musím makat doma po večerech a je to ubíjející. Takže ne, nešla bych do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně by vadilo, že za stejnou práci najednou platí míň a rozhodně bych se ohradila. Obvykle se peníze přidávají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit