Dělali byste takovou práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Končit zatím nechci. Jen mne zajímalo kolika lidem by tato pracovní doba a každý den v práci vadilo . Ono se to nezdá,ale za těch pár Měsíců nasbíra a člověk je pak docela unavený… A k tomu sundají peníze
A jakou máš hodinovou odměnu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně to teda za 3 hodiny denně taky nepřipadá málo. Brala bych to jako bonus k mateřské/rodičáku, a taky možnost se na tři hodky odreagovat od dítka. Hodně moc by záleželo na druhu práce, což jsem se nedočetla, nesměla by být fyzicky hodně náročná, ani třeba do nočního baru bych nešla. Ano, je blbé, že snižují peníze, ale i ta osmička je za ty hodiny krásný plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak když vezmu 7×4= 28 dní/měsíc. že dělá 3 hodiny denně a těch 8 tisíc, tak je to 95 korun na hodinu…taky hodně záleží v jaké vzdálenosti od bydliště to má? jestli jede autem nebo 15 minut pěšky je taky rozdíl, minimálně v ceně benzínu/nafty
jako ano 95 korun/hod není zas tak málo, ale je spoustu lidí, kterí by za to nevstali z postele… jak jsem psala, vadila by mi na tom ta kazdodennost, takze bych to nedelala. a taky je divny, ze ji v dnesni dobe pridavani snizili prachy, prestoze psala, ze to udelali vsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to od dubna do řijna pouze. Uplně každý den to není - ca 5× týdně ale víkendy většinou ano . Je to naše ubytovací zařízení takže si beru jen 250 kč za den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
špatné
Tyhle „práce“ jsou na nic. Sice málo hodin, ale přitom v reálu ani jeden volný celý den. Hrůza..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit