Dělali byste takovou práci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
13.11.18 18:00
@Anonymní píše:
Jedná se o práci na dohodu, jen tedy 2-3hodiny denně, ale každý den. Buď velmi pozdě večer nebo brzy ráno. Neznám víkendy a svátky. Když bych chtěla volno musím říct dopředu aby se stihl sjednat záskok, zatím jsem si volno nebrala, „šetřím“ si ho na chřipkové období :mrgreen:. Jsem tam kazdý den už pár měsíců. Doteď jsem si vydělala za ten celý měsíc okolo 9000,– teď mi stáhly peníze a nemám ani 8000,–. Nechci specifikovat o co se jedná a kolik beru, aby mě tu někdo nepoznal, ale práce je to Dělnicka (nikoliv sezení v kanclu, fyzicky namáhavější, ale zase nic hrozného). Nemám vůbec srovnání, proto se ptám tady: dělal by něco takového někdo z vás? Prostě být každý den buď velmi brzy ráno či pozdě do noci v práci za tyhle peníze? Po tom co mi je stáhli to nějak přehodnocuji… doma mám děti, které ještě potřebují hlídání… Děkuji za názory

Já ano. prace v noci mi vyhovuje .nemam moc hlídání takže vyhledávám práce a brigady kdy deti spí. a 3 hodiny neni tak moc.já chodím takto uklízet - mužu si to napanovat časove kdy chci takže chodím dost často právě v 21 a do pulnoci jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.18 18:06

@axelina a můžu se zeptat jak to máš finančně? A je to taky každý den i o víkendu?

• Citovat
  • Upravit
a12
61110
13.11.18 18:08
@Anonymní píše:
Právě že mi ubrali a teď už nemám ani 8,tis. Za 9000,– to bylo v poho,ale jak ubírají,tak přemýšlím :roll:

Mne i tech 8000 prijde k rodicaku dobry.. Za 2-3hodky.. Predpokladam, ze to bude nejakej uklid kdyz je to bud brzo rano, nebo pozde vecer? A asi uplne nezalezi v kolik hodin to bude, ne?
Ale jestli premyslis, tak na ne muzes uhodit skrz peníze :nevim: bud pridaj nebo to rozhodnou za tebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
13.11.18 18:10

Asi ne…Pokud by to bylo za desítku a bylo by to 4 hodiny denně kromě víkendu, tak ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
13.11.18 18:20

No tak za 9 tisíc za tři hodiny práce není zas úplně málo. Ono ani těch 8 tisíc není úplně málo, ale naštvalo by mě, že mi plat. Mají k tomu nějaký zásadní důvod? Takže pokud by mi chtěli vzít peníze, tak bych to nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
13.11.18 18:32

Mně to nepřijde špatný, jestli to jsou 2-3h za 30-31 dní, tak to vychází cca na 0,4 úvazek, tzn. při plném úvazku by to bylo okolo 20tis. čistého. Mně by práce brzy ráno vyhovovala (pokud je možnost dělat třeba 4:30-7h), potom bych odvedla děti, dala si domácnost do pořádku, poledního šlofíka, a vyzvedla děti do uklizeného bytu. Nepřijde mi to pro ženskou s dětmi jako špatná práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.11.18 18:44

S ohledem ke svojí výplatě :roll: si myslím, že jsi placená velmi dobře. Ale vadilo by mi dělat 7 dní v týdnu bez jakéhokoliv volna. Domluvit se s nějakou známou s dětmi, že se budete střídat, ať nemusíš dělat každý den, by nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.18 19:16

@zrcadlo to menší mám ještě doma, takže se mu musím nějak věnovat. Do školky půjde až na jaře

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.18 19:22

@Monchichik důvod je asi utahování opasku, jako všude :roll: s mojí prací jsou prý spokojeni.

• Citovat
  • Upravit
32158
13.11.18 19:24
@Anonymní píše:
@Monchichik důvod je asi utahování opasku, jako všude :roll: s mojí prací jsou prý spokojeni.

A snižujou plat všem nebo jen tobě? A teda nevím, že by e momentálně utahovali opasku, zvyšuje se pořád minimální mzda a peníze se spíše přidávají. Navíc nejsou lidi. Je o tu tvojí práci zájem? Budou mít náhradu, když to odmítneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
13.11.18 19:24
@Anonymní píše:

A snižujou plat všem nebo jen tobě? A teda nevím, že by se momentálně utahovali opasky, zvyšuje se pořád minimální mzda a peníze se spíše přidávají. Navíc nejsou lidi. Je o tu tvojí práci zájem? Budou mít náhradu, když to odmítneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
13.11.18 19:28
@Anonymní píše:
@zrcadlo to menší mám ještě doma, takže se mu musím nějak věnovat. Do školky půjde až na jaře

Tak ideálně se domluvit ještě s nějakou kamarádkou a rozdělit si to (a podělit se spravedlivě o víkendy), brát 4tis. za 3-4 dny týdně v práci po 2-3h mi přijde jako slušné kapesné a odpočinek od dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.18 19:37

@Monchichik ano, ostatním se snížily platy už tak 3 měsíce nazpět. Mě to nechávali právě kvůli té pracovní době. Ale teď došlo i na mě . Náhradu podle mě mít jen tak nebudou,ale těžko říct.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.18 19:42

Tak já nevím, víme o tom celkem málo, já měla 4 hodinový úvazek od po-pá formou home office včetně nároku na dovolenou, nemocenskou a další výhody vyplývající z rozdílu práce na DPP ana pracovní smlouvu a měla jsem za to v čistém cca 10500-11000 Kč. Jen 1× týdně zajela do firmy, odevzdala hotovou práci a nabrala si novou a jela domů a to už jsem třeba poté pracovala jen hodku až dvě. Takže k rodičáku dobré, ale vadilo by mi to DPP a to že jsem tam denně a nejsem zastupitelná. :think:

• Citovat
  • Upravit
2206
13.11.18 21:00

Mám podobnou práci, jen bez víkendů a dostávám třetinu. K rodičáku jsem za to ráda, jen nesmím onemocnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat