Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Chvíli, jestli bylo droždí z lednice, tak to může trvat trochu dýl, 20 min.
ale pokud jsi tam fakt dala tři čtvrtě litru vody, tak to moc nebude vidět ![]()
@selia Droždí z lednice? já asi koupila špatné já koupila to v prášku… achjo
dala jsem tam droždí v prášku, teď to mám už 20 minut v hrnci a je to jenom obarvená voda a já ty langoše chci!!! ![]()
Práce s kváskem je zábavná. Tolik vody bych tam, ale v životě nedala
. Jejkračeji to kyne s droždím v prášku. Dle tvého popisu je vidět, že nejsi moc dobrá hospodyňka. ![]()
Příspěvek upraven 29.08.20 v 17:02
@JohanaRottova Kolik bys tam dala? dělám to podle tohohle https://www.toprecepty.cz/…aci-langose/
tak každej jednou nějak začítá, pochybuju že tys všechno uměla na první pokus
Kdyz delas podle receptu, melo by to jit, ale v receptu je psano 1 drozdi a 150 ml vody, proc jsi davala jina mnozstvi? Trictvrte litru vody je silene moc, to ani neumichas testo
@irca555 píše:
@JohanaRottova Kolik bys tam dala? dělám to podle tohohle https://www.toprecepty.cz/…aci-langose/
tak každej jednou nějak začítá, pochybuju že tys všechno uměla na první pokus
V recepte sa pise 150ml vody na kvasok.
Najlepsie bude, ked tych zarobenych 750ml vylejes a zacnes odznova ![]()
Vela stastia, ja som zacala piect chlieb pocas karanteny…zaciatky neboli idealne 😅
@JohanaRottova píše:
Práce s kváskem je zábavná. Tolik vody bych tam, ale v životě nedala. Jejkračeji to kyne s droždím v prášku. Dle tvého popisu je vidět, že nejsi moc dobrá hospodiňka.
Ty zase nejsi moc dobrá češtinářka. Každý má něco..
@Klanel ajo, přehlídla jsem, koukala jsem na video recept a tam toho dávají o polovinu míň tj,0,5 droždí a 0,75 l vody takže by to mělo vyjít na stejno, no zkusila jsem to ještě jednou kdyžtak půjdu pro nové droždí do obchodu
@JohanaRottova píše:
Já uměla kvásek od desíti let.
Ja som sa tiez ucila az nedavno…proste som vyrastla v rodine, kde sa kysnute cesto nerobilo… ![]()
@guudy jejda ajooooooooo já jsem to nějak přehhlédla ajo tam není 1,5 L ale 150 ml… koukám rychle, nepřemýšlím mám hlad… áchjo tak to je trapas!
… no tak já jdu asi rovnou do toho obchodu pro nový kvásek
. D
@irca555 urcite ne 0,75 l vody, to je moc… Pokud tam davaj polovinu, tak 75 ml… Bacha na jednotky
Ahoj,
dělám poprvé domácí langoše a dělám kvásek - dala jsem tam 0,75 l vlažené vody, půl prášku droždí, půl lžičky cukru - za jak dlouho to vykyne? příjde mi, že to nic nedělá -_-
dík