Dělám kvásek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
HousenkaBorůvka
29.8.20 14:08

@guudy nevyfotím, nemám mobil s fotákem :D

• Citovat
  • Upravit
129
29.8.20 14:20
@irca555 píše:
@guudy nevyfotím, nemám mobil s fotákem :D

Oki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak potom aspon napis, ako to dopadlo😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
29.8.20 14:27

@JohanaRottova ešte jeden takýto príspevok a dôjde k blokácií účtu :zed:

Pekný deň,
Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HousenkaBorůvka
29.8.20 14:27

TeĎ jsem ochutnala kousek a je tam cítít mega moc kvásku… asi jsem to nedosmažila :D… uvidíme

• Citovat
  • Upravit
116013
29.8.20 14:30

To těsto nech kynout minimálně hodinu, spíš dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HousenkaBorůvka
29.8.20 14:34

@aiwwa v tom videu bylo 15 minut a já už to všechno smažím - tož to bude asi nejedlé že

• Citovat
  • Upravit
116013
29.8.20 14:35

Bude tam cítit to droždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HousenkaBorůvka
29.8.20 14:54

Tak jsem to dodělala… Dala na to rajčatový protlak, česnek a sýr… no myslela jsem, že to bude horší, ale příště to těsto nechám vykynout určitě přes hodinu a ta váha by fakt bodla.

děkuju všem

• Citovat
  • Upravit
129
29.8.20 15:55
@irca555 píše:
TeĎ jsem ochutnala kousek a je tam cítít mega moc kvásku… asi jsem to nedosmažila :D… uvidíme

Pohladaj si iny recept, kde bude menej drozdia v pomere k muke. Potom nebude drozdie citit.
Hladaj podla doby kysnutia, ako tu bolo uz napisane. Hodina je minimum. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116013
29.8.20 16:25

Jojo, já dávám skoro u všech receptů na kilo mouky kostku droždí, většinou nechávám kynout dvě hodinky a droždí cítit nejde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HousenkaBorůvka
29.8.20 16:30

@aiwwa hm já tam dala cca jen 200 g mouky na jedno celé droždí a kynout těsto jsem nechala tak 20 minut a pak z toho udělala něco jako placky a tak jsem je před smažením nechala jen 15 minut ležet. No tvar mi to nedrželo, rozpadalo se to… ach

• Citovat
  • Upravit
129
29.8.20 18:36
@irca555 píše:
@aiwwa hm já tam dala cca jen 200 g mouky na jedno celé droždí a kynout těsto jsem nechala tak 20 minut a pak z toho udělala něco jako placky a tak jsem je před smažením nechala jen 15 minut ležet. No tvar mi to nedrželo, rozpadalo se to… ach

Cesto sa ti rozpadalo, lebo si dala len polovicne mnozstvo muky… chce to tu vahu a ako sme ti pisali obe s aiwwou, lepsi recept. Neboj, nabuduce to bude lepsie. Len sa drz receptu ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HousenkaBorůvka
29.8.20 18:39

@guudy ajooooooooooooo teď do toho receptu znova koukám, ale koukala a řídila jsem se opět podle videa kde je 200 g… nojo příště to musím nastudovt, už to letělo do koše zbytek langoše fuj :D

• Citovat
  • Upravit
129
29.8.20 18:42
@irca555 píše:
@guudy ajooooooooooooo teď do toho receptu znova koukám, ale koukala a řídila jsem se opět podle videa kde je 200 g… nojo příště to musím nastudovt, už to letělo do koše zbytek langoše fuj :D

Ak chces robit z ineho mnozstva ako je napisany recept, prepocitaj a zapis si vsetky ingrediencie na papier, potom sa uz nepomylis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HousenkaBorůvka
29.8.20 18:46

@guudy Děkuju jo, no já chvátala nenapadlo mě, že ve videu budou mít uvedené jiné míry… áchjo tak třeba příště až mě zase napadne vařit, ale je mi docela blbě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii