Délka kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.11.13 18:53

Slaby mliko neexistuje :-) urcite zkus lakt. poradkyni, pomuze s technikou a odpovi ti otazky, uklidni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.11.13 19:36

My mame dva a půl mesice a kojime cca 20 minut. Byt to dele, tak jsem zivy dudlik:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
12.11.13 10:33
@Bárnie píše:
Mamči prosím o radu,
moje holčička 2 týdny už týden nenabrala ani deko, já tvrdím lékařům, že má hlad, ale ty mi tvrdí, že když máme stolici a čůráme jistě má dost. Někdo mi říká přikládejte jen k jednomu prsu, někdo k oběma, zkouším vše, ale tento víkend jsme se dostaly do stádia kdy kojíme prakticky nepřetržitě celý den… mezitím občas beruška upadne na půl hoďky do komatu a na novo…mě přijde, že se sama snaží mi pomoc vytvořit mléko, kterého máme údajně dle všech ukazatelů dostatek.
Nevím co s tím, ale dneska ji už po koupání dám jednu dávku Nutrilonu - nechci ji nechat hladovět. Máte s tím někdo zkušennost? Díky

2 týdny, jste na začátku, nevím kolik vážíte, jestli není spavá, první krok je v pořádku, z čeho přesně lékaři soudí?… asi neublížíš, snažením se o zkvalitněním přisátí dle mamily (viz, pozoruj kdy polyká a s citem střídej prsa http://dojcenie.wordpress.com/…ravne-kojit/ )…a napiš víc, - usíná, dumlá, odpadá? jakou má stolici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
12.11.13 10:37

Nevim, jestli pro tebe není snažší zavolat laktační (např jiřinu na kojeni.net zkontroluje i po mailu) nebo kupovat nutrilon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
30.1.15 16:37

Ahoj! Mam opacny prroblem nez zakladatelka. Mam 4 denni mimino a je u prsa spis kratsi dobu nez doporucovanou. Treba i deset minut, 15,… to mu prece nemuze stacit, ne? Pak bud usne nebo se odpoji a kouka. Intervaly ma pritom prevazne ty dve az tri hodiny. Neplace a vypada spokojene, ale ma slabou zloutenku, tak mu ne uplne verim. :lol: vim ze je jeste malinky a na zavery je asi brzo, ale nez zacnu shanet vahu a plasit, tak jestli tu nekdo nema nebo nemel stejnou zkusenost. Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.1.15 16:40

@Kapaz neplaš, i takoví mrňousci si natahají, co potřebují :palec: pokud je spokojen a má počůranou plínu, tak je to v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.1.15 16:47

@Kapaz všechny moje děti ( mám 4) hned od porodnice, se nakojily během 5ti až 10 ti minut maximálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
30.1.15 16:53

@Kapaz moje malá od narození pije max čtvrt hodiny a stačí to, ještě v porodnici jsme párkrát vážili, kolik si vytáhne a vždycky to bylo dost, takže je prostě šikovná a zvládá to rychle. A jsou miminka, který si svoji dávku zvládnou vytáhnout i za pět minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
30.1.15 17:20

Co si pamatuju, tak náš mlaďoch nikdy nepil ani čtvrt hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
30.1.15 17:27

Obě moje děti u prsa 5 minut a jsou to obři. Syn teď v 7m 9,5kg a to byl do půl roka jen kojený těch 5min.po 3hodinach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
30.1.15 21:11

Naše malá taky už v porodnici 5minut u jednoho prsa a pak usnula. po dlooouhém a usilovném buzení dalších 5 minut u druhého prsa. no a za první týden přibrala půl kila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.7.15 12:00

Ahoj,
mám osmi týdenní holčičku, plne kojim a asi tyden, dva pije jen 5 minut a to pila driv i půl hodiny á 3 hodiny. Zda se mi to málo tak jsem snízila interval po 2 hodinach. V noci pije 1-2×. Vypada spokojeně a nabírá, tak doufám, že ji to stači :-) Po kojení vždycky ublinkne tak vim, že pila do syta ;-)
Máte někdo taky takovou zkušenost?
Díky a kojení zdar ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
12.7.15 12:41
@Aknelka7 píše:
Ahoj,
mám osmi týdenní holčičku, plne kojim a asi tyden, dva pije jen 5 minut a to pila driv i půl hodiny á 3 hodiny. Zda se mi to málo tak jsem snízila interval po 2 hodinach. V noci pije 1-2×. Vypada spokojeně a nabírá, tak doufám, že ji to stači :-) Po kojení vždycky ublinkne tak vim, že pila do syta ;-)
Máte někdo taky takovou zkušenost?
Díky a kojení zdar ;-)

Ahoj, my meli neco podobneho. Zhruba do 3 mesicu maleho jsem kojila skoro hodinu, pak se to zacalo zkracovat a ja byla v soku, ze mu staci par minut. Nejdriv jsem mela strach, zda mu to staci a zkousela prikladat casteji, abych tu dobu na prsu (celkem za 24 h prodlouzila). Tako ua blbost :mrgreen: Proste jak ty deti rostou a silej, tak maj vetsi cuc a jsou sikovnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.7.15 12:45
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
12.7.15 13:26

@Aknelka7 ahoj, nikdy jsme nekojila dýl jak 10 minut, čím byla větší, tím rychleji byla schopná se najíst (dítě má víc síly, tahá rychleji) taky to byla pak otázka pěti minut - krmění co tři hodiny, v noci myslím po pěti a pak už jen jednou za noc…spala dobře. Buď ráda a pokračuj v tom vesele dál..někdy vymýšlet zbytečnosti spíš uškodí ;) mohla bys napříkad rozjet laktaci víc, než by bylo potřeba, tvořilo by se víc mléka než by malá vypila (nabídka převyšuje poptávku = jistý zánět :twisted: )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová