DeLonghi na kávu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
29.6.17 07:07

@klamonožka sám tu trysku nebo z čeho teče mleko, se samo čistí, nádobku občas vyplachnu, To se samo nečisti :mrgreen: @ELIbeta mě přijde automatove mleko dostatecne teple.. :-) ale já nejraději piji kávu hned… nemusím mít úplně horke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.6.17 08:43

Holky všem moc děkuji za vaše odkazy zkušenosti, chtěla bych automat, ale vy už jste mi tak trošku pomohli s výběrem :D Děkuji snad nám bude dobře sloužit nam jak slouží vám, a že jsi my i návštěvy pochutnáme na dobrém kafičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
29.6.17 08:55

@Anik6 mne to take staci, ale navstevy obcas rikaji, ze by to mohlo byt teplejsi. Z Nivony mi tece pena necelych 60 stupnu celsia, mleko je studenejsi, nejakych 40 stupnu, takze latte jsem si zmenila recept a misto pul mleka, pul peny davam jen malinko mleka a zbytek penu, jinak je to opravdu spis vlazne. U trysky se tohle da regulovat lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.6.17 09:00

@ELIbeta chtěla jsem se zě zeptat jakou používáš kavu, nějakou speciální? Pokud už máš kávovar tak už to máš vychytané, to chce vše vyzkoušet. Já jsme se spíš pro automaticky kávovar než ten pákový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
29.6.17 09:12

@Nudlaben ja kupuju z praziren cerstve prazenou. Nejradeji mam stredni Ameriku a Afriku, stredne az stredne tmave prazenou. Hodne prazene kavy nemam rada, stejne jako prilis korenene. Supermarketovku nekupuju, ale mam tu plechovku Illy zrnek pro pripad nouze, to neni zase az tak hrozne :D

Jinak, ja jsem celkove pro pakovku (ne DeLongi teda, ale poradnou s profi hlavou), jen jsem na to moc lina :oops: Automat mi vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
29.6.17 09:39

Holky a kolik Vám ten automat bere na jedno kafe? Já jsem to počítala že cca 15 gramů na porci. Myslím že je to celkem síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
29.6.17 09:39

Nejde mi o to že to kafe něco stojí, ale že těch káv za den několik dám, tak bych upřednostnila trochu něco slabšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.6.17 09:42

Děkuji moc za odpověď a asi jak píšeš je potřeba vyzkoušet kávu která nám sedne a bude chutnat ja nám tak kdo k nám příjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
29.6.17 09:47

http://www.labohemecafe.cz/…olution.html

Jinak já ráda kupuju tuhle značku, není ani drahá, dá se koupit i v kilových balení za cca 900Kč, já mám raději menší balení a střídám chutě. Prodává i Makro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
29.6.17 09:52

@Big boss ja mam na kavovaru pet stupnu sily kavy, ktere si muzu navolit, nejmene mele asi sedm gramu, maximum je tusim 16g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
29.6.17 09:55
@ELIbeta píše:
@Big boss ja mam na kavovaru pet stupnu sily kavy, ktere si muzu navolit, nejmene mele asi sedm gramu, maximum je tusim 16g.

Jj díky to tam mám taky :mrgreen:, ale chtěla jsem to ještě nějak upravit, protože na normální sílu mi to dává těch 15g, nechci ani zkoušet tu silnou, to už bych tady nemusela být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
29.6.17 10:02

@Big boss aha, fakt 15g jako nejmensi porci? Tak to je sila :mrgreen: Ja si davam stupen 3-4, petku jsem jeste nikdy nezkusila, i ctyrka je moc silna jako nemlecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
29.6.17 10:38

@ELIbeta : tak kupujeme z pražíren. Zkoušíme různou, ale nejraději ze Zimbabwe :andel: spotřebu máme taky strašnou, ale káva je zdravá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
29.6.17 11:11

@cell moje top jsou kavy z Rwandy a pak Guatemala Antigua. Momentalne je na ceste kolumbijsky suarez a kava z Indonesie, kterou jsem objednala poprve. Ta kolumbijska je moje stalice. A spotrebu mam desnou, je presne spocitana, protoze jsem doma jediny kafar :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
29.6.17 11:19

@ELIbeta : my jsme oba. Teď zrovna pijeme Ugandu, ale pořád ta zimbabwská je top. Antiguu určitě vyzkoušíme, už proto, že je to jedno z nejkrásnějších měst, co jsem v životě navštívila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí