Den 3 měsíčního miminka

27660
22.1.19 10:44

máš hodně miminko a spací miminko bud ráda takže jo je to normální já prvního měla ještě víc spacího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1049
22.1.19 10:44

Naprosto :). Malá ještě v půl roce vydržela vzhůru maximálně dvě hodiny v kuse a prokládala to 45ti minutama spánku :). Teď má rok a čtvrt a pořád ještě spává i 2× za den když se jí chce :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
22.1.19 10:47

Zrovna si kojim 3,5m holcicku. Rezim nemame zatim zadny, pocitam, ze minimalne 3krat denne spi. Dnes jsme mely horsi noc, je nachlazena, tak uz prospala 2h a zase usina. U prvni dcerky mi doktorka rikala, ze do pul roku nejaky rezim nemam ocekavat. Jinak v noci ti spi krasne, jeste minuly tyden moje slecna byla vzhuru co 1,5-2h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
22.1.19 10:54

Mám to stejně a taky mě to občas hlodá :mrgreen: jsem připravena s knížkama, hračkama, dekou, nosit a maximálně po hodině už se spí :mavam: já teda toho u krmení, přebalování zvládnu hodně(léky, očistit oči, nechat vyvetrat a vykopat…) a nutno říct , že celá akce trvá i 45 minut… Takže u nás je to cca hodina krmení a přebalování, hodina spaní a hodina vzhůru a tak celý den. Krmím 6 krát denně. Přes den tedy spí asi čtyřikrát vždy hodinu, nebo hodinu a půl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.1.19 10:55

Taky mám spavce :) buď rada :) kluk ma teď skoro 7M a přes den vydrží max 2,5 hodiny vzhůru a pak je úplně vyřízeny, takže spi ještě 3× denně a v noci spi taky. Ale už má teda režim… teď mu teda rostou zuby, tak v noci nespi nikdo, ale jinak je to lambada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
22.1.19 10:59
@Verurizeckova píše:
Taky mám spavce :) buď rada :) kluk ma teď skoro 7M a přes den vydrží max 2,5 hodiny vzhůru a pak je úplně vyřízeny, takže spi ještě 3× denně a v noci spi taky. Ale už má teda režim… teď mu teda rostou zuby, tak v noci nespi nikdo, ale jinak je to lambada :lol:

Koliky se nám doma tak nějak vyhnuly, jsem zvědavá na ty zuby! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
22.1.19 11:00

Hele kdyz mel syn 3 mesice tak uplne stejny scenar,az jsem si rikala jestli nespi moc.ted o mesic pozdeji,spi po 15min a staci a mamo hrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
22.1.19 11:13

To je normalni, mam druhou dceru a ta spi furt. Pres den v kocaru na jeden zatah 4-6 hodin, rekord je 6 a pul. Spi celou noc a po ranim krmeni a jeste pred vecernim, je asi po me. Taky rada spim. Prvni dcera vyzadovala jidlo po 3 hodinach ve dne v noci. Druha klidne zaspi jedno krmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
22.1.19 11:23

Buď za to ráda. Mně malý usínal kolem sedmé večer, budil se každé tři hodinky na kojení a mezi 5 a 6 vstával. Přes den si dával čtvrthodinovky a začal spát až ve čtyřech měsících v kočárku. Do té doby jsem jen nosila a ukazovala, byl zvědavý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
22.1.19 11:23

@Bubla_Bučková koliky taky nebyly, flegmaticky syn, krasne spal, všichni jeeeej ten je hodny :lol: a teď poslední 3 týdny? Paradaaa, budí se 10× za noc, knoura, knuci… tak snad už vylezou :zed: ale samozřejmě držím palce, ať se vám to vyhne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.1.19 11:51

Buď ráda. Malá to taky tak měla. A v noci se s přehledem vzbudila i po šesti hodinách a spala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí