Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@dani24687 píše:
však mi dnes volala a roztřeseným hlasem začala: „Ségra…pi. a…jak ti to začalo?!“![]()
No, tak zase nahlas bych ti to nerekla ale hlavou by se m honila ruzna slova ![]()
@Pizlam no mě to právě pobavilo
myslím, že řekla, být moje ségra ![]()
@dani24687 píše:
@Pizlam no mě to právě pobavilo![]()
myslím, že řekla, být moje ségra
![]()
Tak a ja si jdu pustit film. Stejne cekam, ze se kazdou chvili rozdrnci chuvicka. Tak zdravi zdar! ![]()
@Pizlam píše:
Tak a ja si jdu pustit film. Stejne cekam, ze se kazdou chvili rozdrnci chuvicka. Tak zdravi zdar!
nám se už rozdrnčela. přeji co nejprospanější noc ![]()
@dani24687 píše:
nám se už rozdrnčela. přeji co nejprospanější noc
Diky, ahoj.
Hruza. Cely opupinkovany. Az prijdu domu dam foto. V noci x krat vzhuru s hroznym krikem.
Hruza. Cely opupinkovany. Az prijdu domu dam foto. V noci x krat vzhuru s hroznym krikem.
A to má z očkování nebo je to nějaká infekce? No to je mi tedy líto, že takhle bojujete, je to děs.
@terinka4444 no den po očko měl 2 dny horečky a pak se osypal
pak měl 2 dny teploty 8 dní po očko a zas se po 2 dnech osypal. A teď se podrž - podle našeho pediatra to rekace není, protože je to MOC POZDĚ po očko. Podle doktorky na pohotovosti ta první reakce určitě na očko nebyla, protože byla MOC BRZO
se picnu
tak si vyber
no trošku směšný fakt ![]()
Každopádně dnes jsem koupila Fenistil a snad bude klid.
Tak pediatrovi ukažte příbalový leták, číst snad umí
nejčastěji bývají reakce na Priorix 5-12 den tuším.. ale snad pediatr by měl tohle vědět ne??? To je tak smutné, když ti doktoři ani neví co očkují a ani neví kdy a jak dítě může reagovat.. Jinak je jasné, že se tělo může začít bránit hned po vpichu, takže proč by nemohla být reakce už druhý den..
@lesniboruvka tak já tu i četla, že některý děti měly reakci třeba den po a pak i po týdnu a dýl, výjimka nejsme
víš, mně spíš přijde, že doktoři brání očkování, že NIC není reakce nebo nevím no
![]()
@lesniboruvka přitom je to normálně napsaný, že je to častá reakce i v příbalovým letáku vakcíny, takže moc nechápu, o co jde ![]()