Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem si dělala test 1-2 dny před očekávaným příchodem MS, měla jsem pocity jako před MS ale zároveň takový pocit že je to nějak jiný… test byl pozitivní - nebyla to silná čárka ale taky žádný duch.
Test už neprohlizej. Ale jinak bolesti jako by jsi měla dostat menstruaci jsou v těhotenství normální.
@Veronika9870 to bych ráda…no nic počkám si tak do úterý nebo středy a když to nedostanu tak si udělám další ![]()
Tak když dnes nebo zítra očekáváš MS, tak je přeci normální mít pocity jako před MS
. Pokud to máš pravidelně a zítra to máš dostat, tak by test už neměl být sněhobilý. Nicméně držím pěsti, ať se brzy dočkáš ![]()
@Paoloska děkuji moc…no právě, že je to normální, ale zajímalo mě jestli to takhle někdo měl a přesto nakonec byl těhotný
První těhotenské příznaky můžou být hodně podobné pocitům, jako kdyby měla MS dorazit. Ale v kombinaci s negativním testem den před MS je mnohem pravděpodobnější, že MS dorazí, než že bys byla těhotná. Plán je dobrý, počkat do středy a pokud MS nedorazí, zkusit test znovu.
Ahoj, já mám také dostat MS dnes nebo zítra. Ovu jsem měla přibližně stejně jako ty, snažení o mimi samozřejmě bylo ![]()
Každopádně mě už cca týden po ovu začly pekelně bolet prsa, malinko v křížích. Jsou chvilky, kdy se mi šíleně motá hlava a už asi týden mám bolesti jako při MS. Test od 22.10. pozitivní
![]()
Tak doufám, že mrška nepřijde a bude vše OK ![]()
Zkus ještě počkat. Hodně jsem četla, že některým ženám vyjde pozitivní test až třeba týden po očekávané MS. Přeji štěstí ![]()
Já naopak neměla vůbec źadné příznaky ms. Vzdy mivam 3 dny pred ms bolest prsou, nafouknuti, chute na sladke… tentokrat nic, takze jsem udelala test 1 den pree ms a ona krásna carka. Ani duch ani carka silna. Slaba ale krasne viditelna. Ted jsem 8+6 ![]()
@JanaŘíh juuu tak to už máš za sebou i první kontrolu u Dr? ![]()
Jinak gratuluji ![]()
Tady jde prostě vidět, že se nedá řídit ničím a nikým, protože každá to máme jinak. ![]()
Já to měla podobné. Měla jsem pocit na MS. Následující ráno začalo špinění, tak jsem počítala s MS. Jen to teda bylo o týden dříve, což se mi už dlouho nestalo a bylo mi to divné, ale i to se může stát. Jenomže špinění přestalo, MS nikde. To už jsem byla docela nervózní a napadlo mě to, ale stále jsem čekala do termínu MS. Pak mě jeden večer začala pálet žáha a ještě jsem si dělala srandu, že jsem snad těhotná. Přišlo mi to jako naprostá blbost, že těhotná být nemůžu, ale test jsem zkusila a tam úplně normální čárky, žádný duch. Cca den před termínem MS. I tak jsem si říkala, že mám možná cystu a čekala MS ještě dalších pár týdnů, než tu “cystu” potvrdil doktor ![]()
Myslím si, že tvůj test už by pozitivní byl, pokud jsi neměla tento cyklus ovulaci později. Držím palce, přîpadně na další cykly ![]()
@Teri506 anoo, uz jsem slysela i srdicko ![]()
Děkuji ![]()
Jak pises,,, kazde telo je jine, takze nezbyva nic nez cekat ![]()
@Teri506 ahojky děkuji moc. Taky ti přeji ať už jen sílí. Dnes jsem si udělala z ranní moci test a je tam slaboulinka čárka. Zkoušela jsem vyfotit, ale není vidět. Ale na první pohled ji tam zahlednes..nemusí testem nikam točit prostě kouknu a je tam…původně jsem plánovala až ve středu testovat, ale chlap do mě furt stouchal a tak jsem to vzdala a udělala…tak doufám, že bude je silit ![]()
Ahojky děvčata, mám dotaz. Ovulace byla 14.10 (13.10 mi vyšel pozitivní ovu test) samozřejmě, že v oba dny bylo snažení. Menstruaci mám po 29-30 dnech vždycky. Dnes jsem to již nevydržela a udělala si test kde je sněhobílo (občas mi přijde, že vidím stín když si ho prohlídnu, ale to je tak vše - není z ranní moči) Dnes nebo zítra očekávám ms, ale mám pocit jako kdybych to měla dostat. Bolí mě podbřišek. Je tu někdo kdo to měl stejně a přesto se povedlo? O miminko už se snažíme dlouho a ráda bych, aby to vyšlo. Děkuji všem