Denní spaní 7,5měsíčního

Happy Hippo
27.9.13 11:48

Denní spaní 7,5 měsíčního

Už kdysi jsem tu psala, že můj Filípek spí přes den jen v kočárku za jízdy. Tedy spal. Už 14 dní ho to učím dopoledne doma, i já se učím odolávat jeho pláči. Pořve si klidně i hodinu, často ale 10 až 30 min., ale vždy usne. Jsem ale celou dobu u něj. Měla jsem z toho radost, že to jde a já se toho už tak nebojím, jenže radost ted střídá depka, že ho nechám každý den tak brečet. Zatím se to teda bez řevu neobešlo. Říkám si jak dlouho? Nebo to bude pořád plakat? Je mi to líto, ale vím, že kdybych udělala krok zpět, uchovala, ukojila, kočárkovala, bylo by to znova od začátku. POřád doufám, v nějaké zlepšení. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
726
27.9.13 11:57

Co dítě to originál :)

mám 7,5 měsíčního kluka a se spaním jsme neměli nikdy problém, samozřejmě, že v kočárku to šlo vždy nejlépe… ale už takové 2 měsíce ho dávám spát po obědě doma, spí tak 2 hodiny… pak ho dám spát okolo 16 hod a to spí kolem hodiny i déle… pak až večer kolem 21 hod a přes den ho dávám spát do naší manželské postele - lehnu si vedle něho a do 5 minut chrní :mrgreen:

když se v noci hodně budí a kňourá, tak si ho taky vememe do naší postele, nemáme s tím problém, byly noci, kdy s námi spal celou noc a bylo fajn jak prckoj, tak nám, že jsme se aspoň trochu vyspali… vím, že spousta maminek tvrdí, že dítě se nemá učit na postel rodičů, ale nám to příjde jako úplná blbost :mavam:

zkus ho dát do vaší postele, lehni si k němu a uvidíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.9.13 11:59

Adam usne taky jen v košíku nebo kočárk za jízdy, ale jen přes den, večer spí a usíná bez vození, to by mě švihlo..já jsem ho taky chtěla naučit spát doma v postýlce, ale on řve až blije, takže musím prostě uvozit, až se nevejde do koše-mám mega koš..tak mám doma starej kočár..u nás vyřváváni bohužel nejde, ale jestli tvůj chlapeček neztrácí dech, nemodrá, neblinká, tak bych vydržela..dej mu čas..vím jak ti je, já to zkoušela týden a den co den řev, blinkání, modrání, takže jsem ho stejně vždy uvozila..držím palceee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
27.9.13 12:06

Moc vám děkuju. :kytka: Já ho uspávám taky v posteli, ale dnes poprvé v postýlce, to byla ta hodina :-) On se furt přetáčí na břicho, takže tím se to taky prodlužuje, když ho držím, aby se nemoh překulit, je třeba i do 10 min. v limbu. Jakmile to zkouším i na bříšku, pořád někam s brekem cestuje, hlavička mu padá, pokukuje všude, takže je to o to delší. A co se týče blinkání, tak naštěstí neblinká a ani nemodrá. Zatím.

• Citovat
  • Upravit
Happy Hippo
27.9.13 12:07

@Jája1986 Tobě taky držím palce, aby se Ti to brzy zlepšilo. :)

• Citovat
  • Upravit
1174
27.9.13 12:10

Náš Matýsek (8,5 měsíců) taky neusne sám přes den. Dřív jsem vozila doma v košíku (měli jsme proutěný koš na kolečkách), nyní uspávam na matraci v obýváku v jeho pelíšku tak, že ho tam položím, lehnu si vedle něj, dám mu napít, dudlik, a většinou zabírá rychle, ale kdybych ho nechala jen tak, ať usne sám, tak bude řvát jak tur. Večer ale usíná bez problémů sám po jídle. Do postele si ho v noci nebereme a v náručí uspáváme pouze velmi výjimečně v případě, že mu není dobře nebo ho něco bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
27.9.13 12:18

:) Tak já mám syna 7 měsíců a usíná přes den jen v kočárku..ale nemusím jezdit, což je obr výhoda..Takže to u nás vypadá takto : Obleču ho do svetříku, čepice a dám přes něj deku, položím do kočárku, s kočárkem zajedu do pokoje, postavím k oknu a okna otevřu na větračky, nebo celé, podle toho jak je zima a odcházím k počítači :mrgreen: Malej už spí…dá si tak hodinku..takže když se mi fakt nechce, tak ani ven nejdu. Ale většinou se mi 1× denně chce, ale malej spí ještě stále 3× denně..večer je to lahoda, usíná po 19:00 a spí až do rána. Usíná sám ve své postýlce ve svém pokoji :) Je pravda, že přes den jinde, než v kočárku spát neumí, musí prostě ležet v něm, ale neřeším to zatím, jelikož mi usne i doma v pokoji, když tam ten kočár stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
27.9.13 12:35

Urcite porad plakat nebude. Vydrzte, kdyz uz jste se do toho pustili. Chodi spat dostatecne unaveny? Nebo neni uz pretazeny? Ma na usinani nejakou plenu, nebo neco do ceho se muze zamuchlat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
27.9.13 16:51

Mam kluka 10M, doted usinal v kocaru nebo se mnou u prsa, dneska si dvakrat chvilku zaknoural a pak usnul a rikam dobry to budu muset delat castejc i vecer a mohl by konecne usinat v postylce, tesim se ze se konecne lip vyspim, vydrz to bude lip :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí