Péruje na kolínkách, za jak dlouho se rozleze?

Lo
6285
27.9.13 09:37

Péruje na kolínkách, za jak dlouho se rozleze?

Ahoj holky, měla bych dotaz, za jak dlouho se asi rozlízají děti po tom, co začnou pérovat na kolínkách…můj syn ( 7 měsíců ) péruje na kolínkách skoro 3 týdny, ale je na tom pořád stejně. Leží na bříšku, jde na 4, začne pérovat, vydrží cca půl minuty až minutu, když vidí, že je to k ničemu, tak lehne opět na bříško. Nebo vydrží jen pár sekund a podjede mu to a jde tak vlasně dozadu. Pořád je 3 týdny na tom mrtvém bodě pérování a vůbec netuší, co dál..zkouší to, ale nejde to vůbec dopředu :) Už jsme si říkala, že tak bude pérovat do Vánoc :D Proto se ptám, za jak dlouho se vaše děti po pérování na čtyřech rozlezly? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
27.9.13 09:40

Muj peruje na kolinkach uz ctyri mesice a po ctyrech neleze :lol: Je mu pohodlnejsi plazit se. A ja to nijak nehrotim, protoze uz stoji a snazi se chodit kolem nabytku, takze lezeni po ctyrech asi preskocime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
27.9.13 09:41

Náš Kubík (dnes 7.měsíců) péroval taky asi 3 týdny…ale stále se neodhodlal k pohybu vpřed a jelikož s ním chodíme na rehabilitace, tak nám dr. poradila cvik jak mu pomoct..Teď už začíná dělat kroky sám dopředu, myslím že nebýt té rehabky, tak asi péruje doteď. :nevim: Zkus mu třeba pomoct..Dáš mu normál kolínka pod bříško, prostě si klekne a chytneš ho za stehýnka a uděláš jakoby krok vpřed, on by měl posunout tu samou ručku vpřed a furt to střídáš..levá, pravá, levá, pravá…:) sem tam samozřejmě mu to podjede a on se rozplácne, ale chce to trpělivost a půjde to:) Snad jsem ti aspoň třeba i poradila dobře.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.9.13 09:42

Můj péroval asi měsíc. Pak se na to vykašlal a radši se postavil a začal obcházet nábytek :) Lízt začal o pár dnů později, ale moc tomu nedal.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
27.9.13 09:42

Moje hned, kamarádky až za dlouhé měsíce. To se fakt nedá říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
27.9.13 09:44

Můj syn neperoval vubec, pouze se plazil a po čtyřech začal lézt až potom co začal v 11. měsících chodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1953
27.9.13 10:03

Náš malej do 14 dnů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
27.9.13 10:15

Evidentně je to hodně různý, tak asi uvidíš :) Naše péruje už tak 1,5měsíce, ale pro pohyb prostě volí plazení (přičítám to i plovoucí podlaze, která jí dost podkluzuje, ale asi to není jediný faktor). Zároveň už se 14 dní staví, sedí, takže to asi budu mít jako některé holky tady, že bude dřív obcházet nábytek a pak třeba teprve lézt. Je jí 9,5měsíce a plazí se od 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
27.9.13 10:26

Náš začal pérovat v 5. měsíci a rozlezl se až v sedmém, taky jsem už byla celá nervózní, že se snad v životě nepohne dopředu, ale prostě to je asi tak zařízené, že až na to má, tak to teprve začně jít :) Jo a nikdy se neplazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
27.9.13 10:44

@Syringa ano, je pravda, že je lepší nepomáhat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
27.9.13 11:19

Ten náš péruje už 4 týdny a pořád neleze. Teď poslední tři, když je na kolínkách, zkouší narovnat jednu nožku a snaží se udělat „komín“. Včera už jsem měla strach, že přepadne a natluče si čumu. Tak nějak očekávám, že tu lezoucí fázi asi přeskočíme. Máme už skoro 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
27.9.13 14:26

Nas mladsi peroval od 9ti mesicu, lezt zacal tyden po roce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
27.9.13 14:57
@KriJona píše:
Nas mladsi peroval od 9ti mesicu, lezt zacal tyden po roce:-)

A kdy začal sedět? Taky až po roce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
27.9.13 22:26

Ano, sedl si asi 2 dny nato, co se rozlezl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.2.15 13:09

Mě teda péruje asi 3 týdny a pomalu začinam sledovat že jedno kolínko šoupne pod bříško víc a odstrčí se, podle mě si na to přide sama, tak to nehrotím…všechno chce hold čas i když je to občas unavný je dokola posouvat s místa na místo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí