Dentální hygiena - dálkově

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.1.22 23:58

@KonradovaDenisa68 u nás na univerzitě, ale je státní bys mohla žádat o studijní stipendium, že máš tady tohle znevýhodnění. To by ti mohlo pokryt alespoň ty cesty. Tak zjisti na studijním, zda něco obdobného není i tam, kam bys chtěla.

• Citovat
  • Upravit
20926
19.1.22 06:04
@Anonymní píše:
@KonradovaDenisa68 u nás na univerzitě, ale je státní bys mohla žádat o studijní stipendium, že máš tady tohle znevýhodnění. To by ti mohlo pokryt alespoň ty cesty. Tak zjisti na studijním, zda něco obdobného není i tam, kam bys chtěla.

Jaký má znevýhodnění? Já si žádného nevšiml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.22 07:59

@Cenarius je doma s dítětem do tří let, tudíž si nemá příjem jak zajistit. Kdybych věděla, ze to jde, tak ho mám taky. Já se o tom dozvěděla, až když jsem řešila to prospěchové, že existuje i nějaké sociální. Ale už bylo pozdě. Pak už dítě mělo 4 roky. Ale za ten jeden rok jsem žádat mohla a dostala bych, ale nevím kolik. Nicméně to prospěchové bylo příjemné překvapení. Neměla jsem tušení, že to lze i u kombinované formy. A mám ho přiznané za tři semestry, u prvního zimního mi uteklo o kousek.

• Citovat
  • Upravit
283
4.4.23 14:20

Ahoj holky, ted tady koukam na vase zkusenosti. No ja mam take dve deti a pracovala jsem jako zubni instrumentarka a recepcni v cechach i v nemecku. No ted bych si rada dodelala vzdelani na dentalni hygienistku.
Zitra se jedu podivat do usti nad labem na skolu, pripada mi jako jedina mozna, kteoru jsem schopna zaplatit i dojizdet.
Jak to dopadlo s vami? Dostala jste se nekam?

Mam taky trosku strach, jak to zvladnu s detmi, ale vyzkousim to a uvidime.

:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko