Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky máte někdo dobrou zkušenost?
Já ,skončili mi mykozy srovnala se MS a nejsem tak protivná jak po práškách
za mě doporučuju
Já mám dobrou zkušenost. Měla jsem ji několik let, naprosto bez problémů, vážila jsem kolem 47 kg a nepribrala jsem.
Mám dobrou zkušenost. Nemám migrény, které jsem u prášků měla několikrát do měsíce, nemám menstruaci a váhový přírůstek žádný.
Já ano. Měla jsem ji 3 roky a žádné vedlejší účinky jsem po ní neměla. ![]()
Holky a MS jste měly? Já jí měla kdysi a to jen dvakrát a špinila jsem pořád a k tomu klasická MS.
@Anonymní píše:
Holky a MS jste měly? Já jí měla kdysi a to jen dvakrát a špinila jsem pořád a k tomu klasická MS.
Já ji neměla. Byly to fajnove 3 roky bez MS. ![]()
Od injekci mne mamka hoooodne odrazovala, mela velke problemy a vice kamaradek melo tez pak potize. Dala sem si telisko, nehormonalni. Mam ho ted 3. rok, nemuzu si stezovat. MS mam pravidelne, jen druhy den byva celkem silna, ale jinak uplne v poho ![]()
Tak měním názor a všem se omlouvám ,začala mi dělat pěknou paseku ,přibrala jsem 12kg , začinám mít panickou hruzu ze všeho i s věcí které si pak uvědomím že jsou naprosto normální nebo se nemůžou nikdy stát, po poslední dávce jsem se osypala a už se 2 tydny střídavě škrábu po celém těle a manžel začal pozorovat že jsem vždycky tak měsíc po aplikaci strašně vztahovačná furt si všechno beru a hádám se kvůli blbostí…
Tak za me NE!Behem 3/4 roku jsem pribrala 30kg a to si odjakziva hlidam stravu,menses nikde i po 1,5 roce po vysazeni.Casta bolest hlavy a o chuti na sex ani radsi nemluvim.
@Maritina takže nejsem jediná ,uf a to se mi furt snaží doktor nakecat že to tim není že jsem tolik přibrala
@Ennny ne,me taky dr tvrdila,jak je ta antiko v pohode a potom,co jsem zacala pribirat,jsem se ji ptala,jestli to neni po ni a ona,ze urcite ne.Bohuzel jsem dala na dr,takovou chybu uz nikdy neudelam.Vsechno rozhozeny a zatim se mi to telo nevzpamatovalo.
@Maritina a od včerejška od večera ze mě jdou takové cancky (omlouvám se za popis) jako při očistkách po porodu a křeče mám jak čert ![]()
Ahoj už nikdy si nenechám píchnout depu pěkný maras stojí to peníze ale žádné účinky už krvacim 6 měsíc v srpnu jdu na operací odstranění dělohy ale nevím jestli mě vezmou pokuď krvacim už mě nebaví pořád volat na gindu naposled jsem volala řekla mi kup te si askurutin pořád stejný výsledek jen jsem chtěla říct nedoporučuji :
Mě ji pichali asi co dva měsíce mám v sobě do hromady asi 6 injekcí žádné účinky nakonec mi řekla doktorka že mám brát askurutin taky k. 💩V srpnu jdu na operací tak doufám že mě vezmou co se týče depi nedoporučuji nikomu dík ejmy
@Ejmyboruvkova to je zvláštní, že vás nechají takhle v klidu.. Já když krvácela tři měsíce, tak jsem musela dostat trasfuzi pro ztrátu velkého množství krve..