Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prostě si se neovládla ale pokud spinká je malé bud v klidu a pokud je to takhle tak raději jedna hádka co zažilo jako mimčo než neustále v době kdy to už fakt bude chápat přeji hodně štěstí
Ujely ti nervy, neboj ono se vyspinká a ráno se na tebe bude zase smát, když uvidí, že jsi v klidu tak bude taky, tět se apon budeš hlídat, každému někdy ujedou nervy,
Ne, ale muze ho poznamenat zivot s debilem. Pokud to bylo potreba, ty i dite to prezijete, nic si stejne nebude pamatovat.
Pokud to bylo jednou tak ne, ale kdyby to u vás bylo denně tak určitě
No kamarátka říkala, že když před miminem řve matka (otec nevadí) tak z toho může vzniknout psych. porucha třeba i schizofrenie a jiné psych.nem.
![]()
Souhlasim s tim, ze lepsi jedna fakt silene hadka nez kazdodenni nervozita a caste potycky. dite potrebuje pocit jistoty a pohody. a to mu urcite das vic, kdyz budes v klidu sama.
@Anonymní píše:
No kamarátka říkala, že když před miminem řve matka (otec nevadí) tak z toho může vzniknout psych. porucha třeba i schizofrenie a jiné psych.nem.![]()
Kamarádka je psychicky nemocná
, pokud dítě žije v permanentním stresu a pokud se před ním rodiče denně x-let hádají, tak ho to samozřejmě poznamená. Jedna hádka narušené jedince jistě nedělá. ![]()
@Anonymní píše:
No kamarátka říkala, že když před miminem řve matka (otec nevadí) tak z toho může vzniknout psych. porucha třeba i schizofrenie a jiné psych.nem.![]()
no tak když to říkala kamarádka, tak to je tutovka
díky za radu ![]()
Taky si nemyslím, že by JEDNA hádka nějak dítko poznamenala…a jak už řekly holky přede mnou, pokud výsledkem hádky bylo to, že jsi vykopla chlapa (asi to s ním bylo špatné, jen odhaduji, když nepíšeš o co šlo, ale předpokládám, že to nebylo kvůli prkotině), tak to asi bude pro dítě lepší, že nebude žít mezi hádkami a stresem, ne?
Tak jedna nebyla, předtím jsme se taky hádali docela často, ale nikdy to nebylo až tak z mé strany, jako dnes kde to byl hysterák - amok - řev… a dneska to byla poslední kapka.. no konečně odešel.. takže je možné, že několik měsícu možná i bylo ve stresu a navíc dnešní hádka.. proto mám strach.. ale jinak je pohodový miminko, jen nevím, jestli budou následky z toho, že jsem tak blbá, že jsem žila s takovým agresivním blbem ![]()
@Anonymní píše:
Kamrádku neposlouchej kecá kraviny
Dle mě to nemohlo nijak to malé poznamenat..spíš jak píšou holky kdyby si s ním žila i nadale a nadale jste se hadaly…tak by byl i s tím nějak poznamenán, ale když je prckovi 9měsíců tak určo nebude poznamenan a hlavně si to nebude pamatovat což ve vyšším věku by to bylo horší..ale udělala jsi nejlepší věc že jsi ho vykopla z domů a tím padem jsi nedovolila aby to malé žilo v hadkách a ve stresu
@Anonymní píše:
Tak jedna nebyla, předtím jsme se taky hádali docela často, ale nikdy to nebylo až tak z mé strany, jako dnes kde to byl hysterák - amok - řev… a dneska to byla poslední kapka.. no konečně odešel.. takže je možné, že několik měsícu možná i bylo ve stresu a navíc dnešní hádka.. proto mám strach.. ale jinak je pohodový miminko, jen nevím, jestli budou následky z toho, že jsem tak blbá, že jsem žila s takovým agresivním blbem
hlavně se teď hoď do pohody a mimčo bude v pořádku
Dobře jsi udělala ![]()
Dítě se cítí tak jak se cítí matka, takže se s toho co nejrychleji oklepej a neboj mimčo už ani neví že se něco dělo. Víc by ho stresovalo kdyby si byla věčně ubrečená a utrápená ![]()
Dnes jsme se s chlapem děsně pohádali, ale opravdu strašlivě a co je nejhorší v náručí jsem měla 9.měsiční mimino… řvala jsem tak, že mi až prasklá žilka v oku, prostě byla to poslední kapka - nebudu rozebírat proč jak atd, vím, že jsem se měla ovládnout, ale už to nešlo, dostala jsem amok a řvala a vyřvala všechno co mi udělal a s mimčem na rukách.
vykopla jsem ho z baráku.. konečně… jen teď mám brutální výčitky jak to poznačilo moje mimino.. jako bylo vylekané, jen nevím co mám teď dělat… jako teď spinká..ale nevím, může taková hádka narušit doživotně psychiku takového malého mimina? si to nikdy neodpustím, že jsem se neovládla..