Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dcera 4 a pul, dostala tablet. Cekala jsem, ze se od nej nehne. Ale omyl. Dostala i magickou zahradu a hned jsme musely stavet a sazet seminka. ![]()
Dítě 2 roky bylo nadšeně z play doh modelíny. Zbytek nezvládlo pobrat, vánoce slavíme celá široká rodina pohromadě, tak je dárků příliš. Dítě 7 mesicu nadšeně trvalo a zuzlalo papír.
U nás není žádný dárek nejlepší. Postupně si vyhráli se vším, co dostali (teda krom peny do koupele), ze všeho měli radost. Starší si teď postěžoval, že nedostal žádnou hračku, což je sice pravda, ale dostal a dostane jich plno od babiček, největší pecku dostane pozítří u tchána, navíc aspoň proběhla výchovná debata o vděčnosti a slušnosti.
Syn dostal rýmu(asi na ušním už v pátek, kde byl na kontrole) :-/ fakt neplánovaný dárek a doufám, že se nerozjede v další zánět středouší.
Jinak mě dcerka(6 let) trošku nemile překvapila svým chováním - prý bylo dárků málo a nebyl tam robot jednorožec - nechala si to naštěstí vysvětlit..
Ale jako blbinu roku vyhlašuju hračku Tuláček aneb plyšová koule, kterou musíš umýt a vyfénovat ![]()
Ale jinak jsem vcelku spokojená a šťastná ![]()
@Kassor
u nas pětiletá taky dostala malování, naštěstí zmalovala jen sebe a segru 2r…pak měl veliký úspěch dárek který si přála a to křídla a kouzelnou hulku…z křídel máme byt plný trpytek.
U syna dron a u dcery detska kytara, mikrofon a hatchimals (dvojcatka mela uspech i u syna
). ![]()
U nás hasičské helmy a velká popelarska auta. Teď se na nich honí po domě a odmítají jít spát ![]()
Digitální pokladnička co sama počítá kolik v ní je ![]()
Absolutní top! I lego si muselo počkat
8let
@Králičice toho robota chtela starsi (4r) taky. Uz o nem mluvila dopoledne, tak jsem ju pripravila, ze tam asi nebude. Prislo mi to jako blbost
Tak treba pristi rok. Ta masaz z reklam je strasna.
Ale jinak u nas nej doktorsky dreveny kufrik. Mladsi (1r) asi stan z kaufu. Odnesla si tam hrozinka a ladovala se ![]()
Tak náš devítiměsíční měl největší radost z hrnce od fisher price, knížečky a provlíkačky (takové ty posouvací korálky na drátě) ![]()
@Meaculpa - dcera jinak dostala ještě 2 dost drahé blbiny (hatchimals školku a toho tuláčka plus asi 7 blbin) a fakt mi to od ní přišlo né moc hezké. Ale pak pochopila..
Tak u nás měl největší úspěch míček s obrázkem zeměkoule, syn s nim šel i spát.:-)
Ročního bral nejvíc řetěz na stromku, ale už byl unavený.
Kluci dostali oba Ready 2robot. Strašná kravina, ale doteď si s tím hrajou, má to sliz, tak je o zábavu postaráno
![]()
Na společenské hry přijde řada později, až je tyhle koninky omrzí. ![]()
Syn skoro 1,5 roku… odrážedlo Mercedes… celý večer kolem něho tancoval oslavné tanečky a vytrvale troubil
![]()
Starší syn 16 let… nový PC… zmizel v pokoji a asi ho dlouho neuvidíme ![]()
Příspěvek upraven 24.12.18 v 21:13