Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já preferuji řízek, kapra neděláme vůbec, ale mám v mrazáku obalenou tresku, tak tu si dá asi manžel.
Vánočka je, pokud se stihne upéct. Kupovaná nám nechutná.
U nás se jí ryba - kapr i pravá rybí polévka. S muže máme ryby rádi, u dětí se to dost mění (chvíli je jedí, pak zas ne). Pokud jednou dospějeme u dětí do fáze, že kapr/ryba je bléé, budeme prpo ně muset zvážit jinou variantu. A když budu líná, tak se jim přizpůsobíme, abych nemusela vyvářet x různých jídel.
Ještě se u nás na oběd jí houbový kuba.
Příspěvek upraven 23.12.18 v 16:21
Máme File, aspoň symbolicky každý rok kousek ryby, loni byl losos, a k tomu řízky, každý si pak dá na co má chuť.
U nás děláme kapra i řízky kuřecí i vepřové, aby si každý přišel na své ![]()
My mame rybí polévku, kapra, řízky vepřové i kuřecí, letos tedy kruti. Br. salat a br. kasi. at si kazdy da, co chce ![]()
K snídani si chlap a deti daji vanocku, ja sladke po ranu nejim, tak ja rohlík ![]()
Chlebíčky na štědrý den nedělám, k obědu bude hovězí vývar, když se mi bude chtít, možná udělám kubu.
u nás bude letos losos, kuřecí řízky a kousek kapra s bramborovým salátem a pro kluka s kaší.
K snídani bude cukroví a štola.
Vanocku uz nedelam, ale k snidani jsme ji vzdycky meli az 25. K veceri delame kapra a lososa, nekdy tresku, dva salaty a brkasi.
na snídani vánočka tu vždy dělám 23 hodně pozdě večer, k obědu slepičí polévka a na večeři řízky. Bramborový salát mne nechutná
A chlebíčky, takže dneska si udělám veky a pomazánku takže zítra to bude už rychlovka ![]()
Snídaně vánočka a štola. Večeře hrachová polévka,losos, bramborový salát a děti bramborovou kaši.
Nic z toho. Na snídani budu mít pohankovou kaši s bananem. Manžel vanocku. Bramborový salát a kurezi řízek či klobásu má manžel k večeři. Já už cca 15let tohle jíst odmítám. Prostě mi to nechutná. zítra k večeři budu mít vepřovou panenku obalenou ve slanine s peprovou omáčkou a k tomu pečené plátky brambor s česnekem.
Pečená treska se smetanovými brambory. To jedí u nás všichni.
Na snidani domaci vanocka-uz jdu pomalu zadelavat testo- na veceri cockova polevka, brsalatbez majonezy a amur z mistniho rybnika. Ma chutnejsi maso nez kapr a mene kosti
Pokud by nebylo stravovacich omezeni ze strany syna i manzela, byla by alaska kyselica a v salatu majoneza ![]()
Edit -valasska kyselica
Vždy jsme měli kapra, teď už nám moc nechutná, děti nejí bram. salat, takže letos bude pstruh a opečené brambory. Ráno děti vánočku kupovanou (u nás je pekárna a mají dobrou), já jako vždy ovesnou kaši.