Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
U nás dcera - 3 roky - panenka s cumlem. Už jí má v postýlce.
![]()
Dcera dostala panenku s trochu tmavší barvou pleti aby z ni nevyrostl xenofob, takhle se lip
integruje mezi černochy co do čech přichází … ![]()
Dcerka se usadila na novem bobu a uz se z nej nehla, pritom jeste ani nevi k cemu to je
a potom 2,5 metrova plysova housenka..
@Anonymní píše:
Dcera dostala panenku s trochu tmavší barvou pleti aby z ni nevyrostl xenofob, takhle se lip
integruje mezi černochy co do čech přichází …
Ja taky zamerne vybiram barbie cernosky, asiatky, tmavovlase, kyprejsich tvaru i klasicke.
takze za me palec hore
U nás asi nejvíc zabodoval kouzelný kohoutek do vany. Už měl varhanky na prstech z té vody, jak dlouho tam byl. Syn tři roky. ![]()
U nás top domeček pro panenky z Lidlu se super nábytkem
a u syna nakladač hot wheels
Doma budeme mít vánoce až zítra, ale u manžela rodičů se klukům nejvíc líbily elektrické kartáčky
A potom jeřáb na ovládání a autodráha. Klukům je 3,5 roku a 2,5 roku ![]()
Vsechno melo uspech. Postupne vyzkouseno vse.
Skaty, panenky, hra tik tak bum, twister, kluk nakladaky (nakladac a nakladak v nem ma mala auta), svagrova poslala kombajn, sluchatka na mobil. Albi tuzku musime zprovoznit.
Porad si hraji. Chvilku sleduji Popelku a chvilku si hraji.
Kocour ma dve hracky. Hral si, ted uz spi, je zmozeny.
Zitra jedni prarodice, ve stredu druzi, teta a hotovo letos.
U nas nádraží z Lidlu, Brio vláčky na baterky, hasiči na ovládaní…plus další věci…Albi tužka bez odezvy, uvidíme…slavíme s prarodici oběma dohromady, tak je to darda..zitra ještě kolo u brachy a za týden narozky… ![]()
Nasi teda pujdou spat az po Peliskach. Maji dovolene, ze se smi divat.
U nás dcera 15 let - bezdrátová sluchátka beats a prstýnek Pandora. Syn 10 let - herní konzole Nintendo a lego Herry Potter. I když momentálně paří Fifa 19 dcera a dost se u toho vzteká…
Náš hafák dostal krabičku, kde byly v sáčcích různé druhy pamlsků, které ovšem zabavil náš devatenácti měsíční a celou dobou je vyndaval a zandaval do krabiček a tašek…
Skoro čtyřletá toho dostala docela dost (byli u nás i jedni prarodiče), ale největší radost měla z baterky, kterou dostala babička:-) Jinak jsem spontánně pro děti koupila stanový domeček z Lidlu a musím říct, že totální propadák - dětem se líbí, ale chybí mu kloub u tyček a i přesto, že je vyšponovaný, tak se nedá natáhnout dno, pěkně lajdácky vyrobené, navíc jsem si nenechala účet - za 400 Kč mě to pěkně štve.
U nas kluk 1,5 roku vkladacka - auticko, na strese xylofon, porad do toho reze palickama a starsi 5 let hra - prasatko pojidanici hamburgry a lego Duplo domecek (puvodne urcene pro mladsiho). Zitra ho cekaji kotata Hatchimals, tak jsem zvedava…