Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
U nas kluk 1,5 roku vkladacka - auticko, na strese xylofon, porad do toho reze palickama a starsi 5 let hra - prasatko pojidanici hamburgry a lego Duplo domecek (puvodne urcene pro mladsiho). Zitra ho cekaji kotata Hatchimals, tak jsem zvedava…
Tak u nas melo uspech vse…dcera (necele 2 roky) si musela hmed obleknut nove saty
na staveni lega si musi syn (4 roky) pockat do rana,ale s modelinou si hrali oba hned a s boxovacim pytlem sel spat ![]()
Tablet… Ale byl přehlceny dárky, takže si další holt počkají. Malá se zajímala o plysovou papriku ![]()
U nas byl triletak nadseny skoro ze vseho, co dostal - auto na ovladani, litaci ryba na ovladani… Ale Top byl asi transformer a elektricka vrtacka. Desetimesicni byl nejvic nadseny z takove kulicky, co se vhodi nahore do dirky a dole vypadne, vydrzel si s tim hrat dlouho. Fisher price hracky ho vubec nezajimaly.
Albi tužka u čtyřleťáka zvítězila. Ale radoval se i z pyžama. Zbytek dárků u příbuzných, to ještě bude vyskakovat radostí dál…
U nás nejvíc zabudoval model autička, dostal žigulika a byl od něj klid na dvě hodiny. ![]()
Jo a desetimesicni sporadal v nestrezenem okamziku Arabesku, z toho byl take nadseny
![]()
Mě pozitivně překvapil nevlastní synek, téměř 11let. Spontánně jsem k takovým tem hodnotným supr dárkům, ze kterých jsem čekala, že bude nadšený, koupila 90 ks sadu plastových vojáčků, rozdělenou na dvě barvy s dvěma tanky, vlajky a palmy…fakt jsem se rozhodovala, jestli jo nebo už je to úplně mimo v jeho věku, tabletem,mobilem atd…No hrál bitvy celý večer
A pak mě ještě dostal, když rozbalil dárek a v něm tepláky a prej: Konečně něco pořádného
Nejmenší nadšená ze všeho a obě holky z adventní sady prstýnků, které nestihl Mikuláš doručení a zůstaly pod stromek. Vylupovaly okýnka asi hodinu a porovnávaly na který den jaký prsten ![]()
U starší (skoro 5) zabodovalo docela všechno, kromě knížek, ty odložila
Nalakovala si nehty, namalovala pusu novými lesky, jezdila s kočárkem, v posteli má dvě nová miminka (hlídá i to mladší dcery) a barbie pocahontas. Do barbie bazénu hned chtěla vodu, i nové povlečení na postel zaujalo. Mladší (20 měs.) zaujal kočárek s miminkem a nádobí k vaření. Bylo toho na ni asi moc, tak si pohraje spíš zítra v klidu. Já jsem spokojená. Jo a starší do nové elsové peněženky hned sbírala peníze ![]()
Starší (4 roky) nadšená z Floppyho, furt ho tahala, dělala salta a teď leží u její postele. Nadšená i z papuček s otáčecími filtry a z loutkového divadla. A taky medvídka, co má v sobě diody a svítí, s tím taky šla spát.
Mladší (1,5 roku) úplně paf z vrtačky, vrtal celý večer, nic jiného ho nezajímalo… ![]()
Moje šestiletá má největší radost ze sady Mixit-miska, lžička a tubus s musli.
přitom jinak má cca ctyri hracky a knížky.
Náš prcek, dva a půl roku.. letos už byl opravdu nadšený z dárků, nejen z papírů a stuh, to považuji za velký rozdíl
Tentokrát vyzkoušel opravdu všechno co dostal, top byl nejdřív dětsky stůl se židličkou, jak má tu otočnou desku, že se na něm dá stavět lego.. no a pak dostal to velké XXl nádraží z lídlu (k vláčkodráze) s elektrickou mašinkou na ovládání a bylo vymalováno
Hrál si teda i s autem na ovládání a pak se mu moc líbila ta hra pro prcky, první mozaika, jak dáváte barevný čudlíky podle obrázků. No dneska měl tu večerku hodně posunutou ![]()
6 lety jako prvni top drevena garaz z Lidlu, pak skladal Lego a Cobi stavebnice co si moc pral,ale spat sel s velkym jednorozcem co dostala jeho 4 mesicni segra:-)
U nás mělo úspěch vše. Ale vaši top dárky u osmiletého jsou: lego horská dráha, lego star wars s velkým robotem, stavebnice s vlaky, a jídelní hůlky ve tvaru japonského rychlovlaku
Procetla jsem poctive vsechny prispevky a byla to skvela inspirace pro dalsi nakupy (narozky atd..)
Hlavne je skvele, ze se vsem Vanoce vydarily a deti byly nadsene
Proto mam Vanoce opravdu rada a budu se tesit na dalsi.. Vcera mi dcera oznamila, ze i dnes chce otevirat adventni kalendar, vysvetleni razne odmitla, tak jsem zvedava, s jakou se dnes potazi ![]()