Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Záleží čí chalupa je. Ale taky by mi to vadilo a byl by to pro mě důvod tam moc nejezdit.
Děkuji!!! Bylo mi to všechno hrozně líto, ale prostě mi to nepřijde normální.
Ja bych tam s detma kdyz tam budou ti psi nejezdila. At si o me říkají treba ze jsem hysterka.
Pokud jste na chalupě hosté vy i bratr, jezděte tam mimo jeho návštěvy. Já bych děcka se psy pohromadě nenechala.
No a proc konflikt vznikl?! Neco psi udelali? Nebo ti jen vadi, ze se volne pohybuji? Proc ti to vadi?
Ja tedy nechapu proc vadi psi a deti dohromady
nevycetla jsem zadny problem.
@Mišmiš nevychovaní psi nezvyklí na děti a cizí děti- už vidíš problém?
Chalupa je rodičů, kteří psa mají také. Takže tam dohromady pobíhají tři psi, kteří se občas rafnou i mezi sebou. S rodiči jsem o tom, že mi to vadí předem mluvila, slíbili že psi se budou zavírat pokud tam budou děti, že mé obavy chápou, ale skutečňost na místě je bohužel jiná. Starší z dětí tam jezdí na víkend i samo, tak mám prostě strach.
A co vlastně vadilo? Už jen to že byli psi a děti pohromadě? No to bys mi taky přišla přecitlivělá. Takhle jsme fungovali u nás na chalupě i u známých, kamarádů běžně.
My máme na chalupě taky psy. Pokud přijedou cizí děti, psy zavirame dovnitř, případně upozorňuje návštěvu, at si psu nevsimaj. Pak konflikt dítě pes nehrozí.
Zkušenost nemám, ale naprosto chápu Tvé obavy. Pes je zvíře, má své instinkty, dítě ho může naprosto nechtíc něčím vydráždit…Vždyť je to každou chvíli v médiích, a často to bývá pes z rodiny nebo od známých, sousedů…Pokud by zajištění psů má rodina takhle podcěnovala, na chalupu bych s dětmi nejela ![]()
@Anonymní píše:
Chalupa je rodičů, kteří psa mají také. Takže tam dohromady pobíhají tři psi, kteří se občas rafnou i mezi sebou. S rodiči jsem o tom, že mi to vadí předem mluvila, slíbili že psi se budou zavírat pokud tam budou děti, že mé obavy chápou, ale skutečňost na místě je bohužel jiná. Starší z dětí tam jezdí na víkend i samo, tak mám prostě strach.
A co ti vlastně vadí? Psi napadají děti?
@pe-terka píše:
Zkušenost nemám, ale naprosto chápu Tvé obavy. Pes je zvíře, má své instinkty, dítě ho může naprosto nechtíc něčím vydráždit a pes zaútočí…Vždyť je to každou chvíli v médiích, a často to bývá pes z rodiny nebo od známých, sousedů…Pokud by zajištění psů má rodina takhle podcěnovala, na chalupu bych s dětmi nejela
Ahoj, prosím o radu. Jezdíme s širokou rodinou občas společně na chalupu. Máme dvě děti ve věku 2 a 5 let, na chalupu jezdí také bratr s přítelkyní, kteří mají dva velké psy (pittbul a boxer) kteří nejsou na děti zvykli, ani nijak zvlášť poslušní. O víkendu došlo mezi mnou a zbytkem rodiny ke konfliktu, jelikož se mi nelíbilo, že je nechávají celý den volně probíhat mezi dětmi. Bylo mi řečeno, že jsem přecitlivělá, nerada bych někomu křivdila. Máte někdo zkušenost? Jak to řešíte?