Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Bylo to behem chvilky. Chvili palila pusa a dobry. Volala jsem na toxi linku a pry snad nevadi. Byl to diffusil. Presto mam strach. Stalo se take nekomu? ![]()
Tak tomu nerozumim - zakladala jsem diskuzi dite si striklo repelent do ust, jeste pred chvili tady byla a najednou se jmenuje ditko si striklo diffusil do ust. Je to stejne, ale kdo ten nazev zmenil???
@jananovakova2 Někdy to dělají admini. Ovšem u tohoto tématu moc nechápu proč.
Taky nechapu, zajimaji mne zkusenosti z ruznymi repelenty, proto jsem v nazvu zadala repelent.
No zpet k memu problemu. Neni tu nikdo komu by ditko neco podobneho vyvedl s at uz tomu rikame diffusil, repelent, nebo off, a cojavim dalsi nazvy…
Jo stalo syn to nastrikal dceri do pusy a oci, vyplschla jsem a vse ok ![]()
@marketasulcova28 je to jsem rada ze se nekdo ozval. Takze dobry potom?,
Jo, jen vyplachnout vodou a dat napít neceho sladkeho at nema tu hnusnou chut v pusince
neboj vse v poradku
Taky se nám stalo, resp dcera 11 let si olizla ruku, kde se chvili predtim nastrikala… a krom hořké chuti v puse v pohode..vyplachla jsem ji pořádně pusu a vse snad ok…
@P.ehm, ehm, diskuse je 4 roky stará, tak snad to dítě taky přežilo v pohodě
@P. píše:
Taky se nám stalo, resp dcera 11 let si olizla ruku, kde se chvili predtim nastrikala… a krom hořké chuti v puse v pohode..vyplachla jsem ji pořádně pusu a vse snad ok…
Vypláchla pusu 11leté holce poté, co si olízla ruku na které měla repelent? Možná by to chtělo hlavně se trochu uklidnit, ne, není to kyselina sírová ![]()