Děti bez bot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
8.8.12 15:11
@asha píše:
Jsme v zahranici a tady je to obracene…skoro vsechny deti na hristi jdou naboso. Ja s tim mam celkem problem, protoze jsem zvykla z Prahy, ze hriste jsou celkem zaneradeny :?

u nas je to tak pul na pul.....mam tu jednu znamou z polska a jeji deti jsou i z toho pisku na boso a da jim botky treba az 200 metru za.
Ja se teda trochu bojim, na chodniku je dost strepu, manzel ma furt pichly kolo a hriste, i kdyz oploceny, tak si tam mladez obcas jde povyrazit. Ted tam mame propalenou lavicku :cert:, pisek je vetsinou cistej a uz jsem v jednom jinem pisku taky nasla strep :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
8.8.12 15:15

Ja se přidavam. mam dceru 5 let a kluka 16m oba se zouvaji a chodi na boso. i doma stale na boso, nesnesou bačkurky. mala teda musi aspon venku botky, protože trpí na zaněty. ale jinak, kdyby mohla tak pořád bosa.ja taky doma bosa. kotnikové botky taky nedavam, maly jsem je davala a klukovi ne.ono se to stejně pořad měni, hlavně on ma tlustou nožičku a ty kotnikače jsou za trest.no těším se na zimu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.8.12 15:15

@Lama Lama ju ty jsou uzasny!!!

@Gladys co z nextu mas? Ja jsem nad nimi taky dumala, jako nahradni, my mame furt a jenom superfity, tady v krame kam chodime ani moc jineho nemaj… a z nextu casto objednavame. Ze bych neco prubla. Ja jinak tem retezcovejm botkam moc neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.8.12 15:17

Moje děti se mě moc neptají a pořád se vyzouvají :roll: :lol: Dcera chodí bosky doma, venku na štěrku (to ani já nesnesu 8o ), na píchavé trávě…nevadí jí to. Doma měli capáčky jako menší a jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.8.12 15:18

Já kupovala hlavně na čerstvě chodící, takže capochy, co vypadají jako sandálky, taky vícevrstevná podrážka, aby to trochu pružilo, když šel po tvrdých površích. Mají to teda do velikosti psané tušém do 2let, větší už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
8.8.12 15:20
@Gladys píše:
Já kupovala hlavně na čerstvě chodící, takže capochy, co vypadají jako sandálky, taky vícevrstevná podrážka, aby to trochu pružilo, když šel po tvrdých površích. Mají to teda do velikosti psané tušém do 2let, větší už ne.

Ahoj Glady,

prosím, kde jsi je kupovala, malá začíná chodit, boska venku moc nechce, tak bych prubla to, co píšeš.

Díky.
S.

• Citovat
  • Upravit
29730
8.8.12 15:21
@Angel-X píše:
Nevím, jak jste slyšely na boso a „na boso“, ale pokud se má noha „tvarovat“ tak musí mít proti čemu. takže venku naboso fajn, protože tam má kde se jakoby tvarovat, ale doma po rovné podlaze naboso moc fajn není, tam totiž chybí ty podněty té noze se jakkoliv správně tvarovat.

Tak o tom jsem psala…ono s detma nema ta podlaha moc sanci byt bez podnetu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.8.12 15:22

@Silky123 to byl právě ten next. Nebo některé z toho deichmana elefanten jsou fakt extrémně měkké a přitom je to gumová podrážka, takže to zvládne něco odpružit, že dítě nebude cítit úplně každý kamínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
8.8.12 15:24
@Gladys píše:
@Silky123 to byl právě ten next. Nebo některé z toho deichmana elefanten jsou fakt extrémně měkké a přitom je to gumová podrážka, takže to zvládne něco odpružit, že dítě nebude cítit úplně každý kamínek

Díky moc, mrknu tam dneska, jestli něco mají :)

• Citovat
  • Upravit
29730
8.8.12 15:24
@Lama Lama píše:
Já už dlouho pokukuji po těchto, co vy na ně?http://www.nanozicky.cz/…ui-2-4-roky/
http://www.nanozicky.cz/…6-24-mesicu/

Ja bych mela strach kupovat boty pres net, ja si musim vsechno osahat. :think: Nemusi sedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
8.8.12 15:37

Tak jsem si myslela, že jsem za exota a on je to nový trend ;) Honzíkovi jsem první botky koupila až v roce a půl - zimní - takže v nich stejně moc nechodil a docela trvalo, než si na ně zvykl a to jsem vybírala, aby měly ohebnou podrážku. Začal chodit pozdě, takže jsem neviděla důvod ho šněrovat do bot a na doma na lezení a chození kolem nábytku měl akorát ponožky - já taky papuče moc nemusím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.12 15:41

Synovi je 8 měsíců (nechodí, jen obchází nábytek a stojí) a doktorka (praktická) na mě řvala, že nemá boty, že půjde na operaci a že kotníkovky MUSÍ mít pořád (kromě spaní) a minimálně do 7 let :zed:
Druhá doktorka mi řekla, že boty stačí, až bude obcházet nábytek, vždy jen na chvíli, aby si zvykal.
Třetí doktorka mi řekla, že boty, až bude chodit sám.
Takže boty nemá a nebude je mít minimálně do doby, než bude sám pochodovat.

• Citovat
  • Upravit
8086
8.8.12 15:45

@Gladys ale ty z nextu jsou blbí v tom že to není kůže syn odrovnal jedny hned po 2 týdnech..jak lezl a obcházel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.8.12 15:56

@oblacek jo, kůže to není, to je pravda, ty naše vypadají trochu ušmouraně, ale jinak drží. Ale měl je fakt jen na ven, když už chodil, takže se neošoupali tím lezením (pak jsme v nich byli prohlídnout do obchodu s dětskýma botama, co nabízejí a paní prodavačku málem trefil šlak, že přeci v tomto nemůže dítě chodit :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
8.8.12 19:44

Hezká diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie