Děti bez bot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
10.8.12 09:24

@Elik jj, superfity, po nas jsou furt krasny, na tech prvnich to noseni neni ani tolik znat…ty druhy jsou na tom vlastne jeste lepe, pac se stridaji se sandalama. Ja mam teda holcicku a ona je takova opatrna, tak mozna proto :mrgreen:

me je jich teda lito, zkusim je prodat, i kdyz sama bych nosene nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
10.8.12 12:55

@suik hodně mamin si koupí i ojeté boty. zrovna třeba superfity.pro někoho je to pálka a nemůže si to dovolit tak je rád za ojeté v supr stavu.

dnes jsem koupila kožené capáčky liliputi a jsem z nich nadšená. tak mám radost. sice cena 550 je dost ale co ať se nožkám dobře chodí? pak už jen na podzim nějaké celoroční a na zimu něco jako sněhule :nevim: a doma na boso. stejně si říkám že se v zimních botech musí děckám strašně špatně chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.8.12 18:20

Čelta jsem jen začátek, ale za mě. Doma bosky. Venku teď v létě na trávě a písku taky bosky. Jinak kvalitnější botičky. Spousta sousedek plaší, že na trávě dítě může bodnout včela, vosa…Já tohle nechápu. Ano, může se to stát, ale chodit bosky je paráááda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 23:09

Ahoj, potřebuju poradit. Já nechávala malou chodit na boso, dle rad pediatričky. A to všude, doma i na zahradě. Začli sjem chodit od roku. Teď máme rok a půl. Stále používáme kotníkové botičky jen na chůzi před barákem. Je tam dost naděláno od pejskařů. Máme Pegres sandálky, tyto
 http://www.kocarky-kladno.cz/…hneda-kytka/?…

Zdáli se mi dobré. Cena i to, že mají klínek a docela ohebnou podrážku.
Na doma jsem na počátku dávala od doby, co lezla, kožené capáčky neb nic. Dnes nemá nic, ponožka nebo na boso.

Na počátku se mi zdálo, že se ám formuje klemba. Že nemá placku, jak při narození, ale že se to začíná formovat. Ale je to pár dnů, co jsem si všimla, že se nožky vrací do placky, klemba mizí a kotníček jakoby mizí dovnitř mezi nožky. :-( ůjdu to řešit s dr. i ortopedem, ale chtěla bych slyšet váš nátzor.

Jaký máte názor na boty Pegres?
Může to mít z chození na boso? Doma máme koberce s nízkým chlupem a lino v kuchyni.
Nebo z chození v botkách?
Nebo je to dědičné?

Bratr má plochou nohu, ségra malinko, já a brácha máme normální nohu. Přitom brácha jednou nohou šmajdá. Manžel má normální nohy.

Mám to řešit? Nebo nechat, že se to samo spraví?

Taky jsem si všimla, že nechce jít moc daleko, doma často po delším chození sedne.

• Citovat
  • Upravit
14856
18.8.12 07:32

@Jakhu ja to chapu teda plne, z tohodle hmyzu mam hruzu, tam kde je anglickej travnik bych se asi nebala, ale tam kde jsou sedmikrasky a jetel, tam bych dite chodit asi nenechala.

kdyz jsem byla mala, tak me vcela pichla do nohy nescetnekrat, ale uz jsem na to asi stara :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.9.12 14:46

Holky našla jsem fajn levné bačkůrky :palec: :palec: :palec:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

ještě jsem je neviděla v reálu ale chci je synovi objednat..potřebuju jen aby to neklouzalo takže tohle to nejspíš splní…nemáte je někdo už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
30.9.12 20:42

@oblacek Ahoj, sice jsem koupila klasicky prvni pevny boty, ale intuice me vede k tomu, ze je to divny. Mala v nich chodi jak robot, pritom v capakach krasne chodi. Ale jak to budes resit v zime? Ty zimni boty mi prijdou jeste mnohem horsi! Jako lyzaky. Diky za radu;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
24.10.12 12:50

Ahoj, máte někdo zkušenosti z botičkama od Lúcy z fléru? Mám roční holčičku. Chtěla bych je na doma, ale bojím se, jestli si je nebude sundavat a nebylo by lepší pořídit nějaké na suchý zip…Když mě se ty od Lůcy tak líbí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.10.12 12:55
@Teri88 píše:
Ahoj, máte někdo zkušenosti z botičkama od Lúcy z fléru? Mám roční holčičku. Chtěla bych je na doma, ale bojím se, jestli si je nebude sundavat a nebylo by lepší pořídit nějaké na suchý zip…Když mě se ty od Lůcy tak líbí:)

Mám, jsou bezva. Nekupovala bych je už dítěti, které si cucá boty, nejsou z certifikovaného materiálu. Teď mám Dadoosky, ty mi přijdou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
24.10.12 13:03

@Lama Lama Díky! A jak to bylo se sundaváním bot? Jdou ty botičky sundat lehce? Co bys mi ted doporučila na ročního začínajícího chodce?:) Spíš ty od Lůcy nebo ty Dadoos? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.10.12 13:08

Dadoosky mají v podrážce vrsvu bambusu a ješt čehosi navíc. takže i na dopaad nožičk, i pro odvod potu je to lepší. Moje děti si je nesundavali, kludk je dokonce vyžadoval. Dundat jsou rozhodně hůř, než ponožky nabo nějaké bačkůrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
24.10.12 13:12

@Lama Lama Děkuju! Uvažuju mezi těma http://www.nanozicky.cz/…emovocervene a těma http://www.nanozicky.cz/…oos-jesterka Myslíš, že je mezi nimi nějaké rozdíl? Které ty máš nebo doporučuješ? Díky moc!!! Moc mi rady pomůžou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.10.12 13:14

Já bych šla do těch děratých. Dcera má teď taky jakovy sandálky a míň se v tom potí noha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
24.10.12 13:15

@Lama Lama Dobře, ještě jednou díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20798
11.3.18 08:12

Zdravím,

připomínám, že na eMiminu také funguje Poradna zdravého obouvání. Ptejte se odbornice na všechno, co vás zajímá ohledně dětských botiček, správného obouvání, výběru bot pro děti apod.

Pěkný den! :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková