Děti, dovča a vy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11120
16.8.19 22:32

Ja myslim ze treba pyzamovy den je taky zazitek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
16.8.19 22:33

@jita22 to určitě ale tyhle deti mají “pyzamove” skoro cele prázdniny. Fakt by mne zajímalo co dělají. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
16.8.19 22:51

Přesně z toho důvodu, že je nejstarší schopný být celé dny, když někde nejsme, na PC, jsme někde prakticky celé léto. Má spolužáky, kteří jsou také celé dny doma, rodiče v práci a oni spokojeni a šťastní, ale pořád online :zed: když už je doma, má problém se s někým domluvit a jít ven, ta děcka se od PC neodlepí a rodiče argumentují tím, že jsou radši, když vědí, kde jsou.

Takže já bych je vyvezla už jen z tohoto důvodu.

A mimochodem na Šumavě zrovna jsme, dnes třeba byla předpověď na déšť po celý den, nakonec pršelo dopoledne a odpoledne bylo krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 22:51

Jen jestli to není taková zakladatelčina zástěrka, oni nikam nepotřebují, jsou spokojené… Opravdu to tak ty děti mají? Neptáš se jich takovým tím negativním stylem, že by tam mohlo pršet a kdoví jak to bude se spaním a vstupný je drahý, tak co, nebudem radši doma? :think: Jestli si jinak dopřejete zážitků dost, je to vaše volba. Dovolená má být přece o radosti, ne o nějaké povinnosti, aby pak bylo o čem vykládat. Ale i tak, jela bych, změní se prostředí, jídlo, bude spousta nových zážitků. A nevěřím tomu, že by pršelo od rána do večera týden v kuse. :nevim: Nebo neplať ubytování a jeďte každý den podle počasí a nálady, kam vymyslíte. :) Ale je hezké, že s nimi vyrážíš i po odpolednech, to se třeba u nás nikdy nedělalo a ostatním jsem to dosti záviděla, i když by to byl obyčejný výlet na kolech na zmrzku. ;)

• Citovat
  • Upravit
22614
16.8.19 22:54

Jelikož jsem přišla o práci, tak jsem vzala děti jen pod stan na Hracholusky - cca 50km od domu. A líbilo se jim to. Plus pár výletů. :nevim:
TAky mám „kamarádku“ co mi řekla, že chudáci děti, ještě jsem je nevzala k moři, že jejich malej je u moře 1-2× ročně.. jennže zapomněla dodat, že u nich vše platí chlap :nevim:
Neřeším to… taky snad někdy k moři pojedeme, ale není to přece povinnost ani nezbytnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 22:57

Opravdu se jich tak neptam, naopak prijdu z prace a mam plany, kolo, kdyz prsi kino, vezmu deti z okoli a jdeme do dalsi vesnice na limcu atd nebo maji kamose u nas

• Citovat
  • Upravit
2101
16.8.19 22:58

Prijedte na jizni moravu- tady prset nema ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 23:00

@atominnka ja byla u more poprve az kdyz jsem se vdala a ziju :* ale vim o cem mluvis, je pravda ze kdyz neni babicka a dedecek tak se prazdniny zvladaji tezko :(

• Citovat
  • Upravit
122128
16.8.19 23:00
@Zorbas píše:
Prijedte na jizni moravu- tady prset nema ;)

Modrá - Velehrad :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
16.8.19 23:01

@atominnka Super dovolená prece nemusí byt jen u more, my jsme prave v Brdech, u Příbrami, a co se tady dalo udělat výletu a zažít věci… o moři to určitě není, ale nechat deti cely prázdniny doma s tím, ze ony jsou spokojene… nevím no. Aspoň jeden týden by to chtělo, i kdyby to mělo byt formou jednodenních výletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 23:02

@veria nejsou cely den na pc, dost dlouho rano spi, umi se zabavit i jinak

• Citovat
  • Upravit
45688
16.8.19 23:03
@Anonymní píše:
@veria nejsou cely den na pc, dost dlouho rano spi, umi se zabavit i jinak

Jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.19 23:04

@veria brdy i pribram zname moc dobre, ted uz s nimi budu do konce prazdnin, ale kdyz nemas hlidani a musis do prace tak jak to mas udelat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.19 23:07

@veria treba starsi dost cte, kresli si, mladsi lego maluji spolu vyrabeji

• Citovat
  • Upravit
45688
16.8.19 23:07
@Anonymní píše:
@veria brdy i pribram zname moc dobre, ted uz s nimi budu do konce prazdnin, ale kdyz nemas hlidani a musis do prace tak jak to mas udelat?

Tak nějakou dovolenou snad mas? A taky existují příměstské tábory, to je podle mne úplně geniální věc. Děla je dneska kde kdo a tolik různých je ze si snad každý dítě musí vybrat dle svých zájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí