Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Sex se dá provozovat i mimo postel a noční hodiny
však si poradíte
@Tichošlápek píše:
Sex se dá provozovat i mimo postel a noční hodinyvšak si poradíte
S tím počítám, ale zase je mi blbé říct : „počkejte na nás nahoře, my si tady za keříčkem ulevíme“ ![]()
@Tichošlápek píše:
Sex se dá provozovat i mimo postel a noční hodinyvšak si poradíte
@Elishka1 píše:
Buď se vystřídate nebo si najdete jiné misto
To mě taky napadlo, ale zase sestavovat souložící jízdní řád ![]()
@Anonymní píše:
To mě taky napadlo, ale zase sestavovat souložící jízdní řád
nejste malí a nemusíte všude chodit spolu, jedni můžou třeba zajít na nákup a druhý zůstat na chate
@Cenarius píše:
Je tam zahrada? Co si vzit stan?
Zahrada tam je, ale malá. Je to opravdu pidichatička.
Ještě jsem zapomněl dodat, že přítelkyně je taky dost stydlivá, takže nejpravděpodobnější varianta bude týden v celibátu.
Spete ve stanu. Kamaradi v chate, vy ve stanu na zahrade. Jen si kupte nafukovaci matraci, karimatky jsou tvrde…
@Anonymní píše:
Zahrada tam je, ale malá. Je to opravdu pidichatička.Ještě jsem zapomněl dodat, že přítelkyně je taky dost stydlivá, takže nejpravděpodobnější varianta bude týden v celibátu.
Koukam nekdo byl rychlejsi, fakt se tam nevejde takovy ten maly stan max pro 3? A co se zeptat tech znamych? Jak to vidi? Vzdyt oni taky musi resit tento problem.
Být vámi, radši jedu někam do kempu pod stan, než chatička bez žádného soukromí. Přemýšlet na dovolené, kdy někdo vypadne z chaty, abychom si to mohli konečně už rozdat mě přijde hodně ujeté. Dovolená s partnerkou, kde nemám žádné soukromí, by mě netankovala v žádném věku… ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem sice kluk, ale snad si sem můžu přijít pro dotaz i já. Omlouvám se, jestli moje otázka bude vypadat drze nebo zvrhle. Ale jde o vcelku velmi intimní věc, jsem celkem nesmělý, nevím koho bych se zeptal a tak mi ten pocit anonymity tady dodává odvahu. Je mi 20, přítelkyni 19, jsme spolu tři měsíce, takže velmi krátce. Jsme oba studenti a peněz nemáme na rozdávání takže i otázku první společné dovolené jsme řešili dost těžce. A tak jsme přijali nabídku našeho společného kamaráda a jeho přítelkyně (dali nás s mojí přítelkyní dohromady, oběma je jim 20), abychom jeli na chatu k jejím prarodičům na jižní Moravu. My jsme to s radostí přijali a těšíme se tam. Problém je ale v něčem jiném. Ta chata je taková ta klasická stará chata, která není řešená pro pobyt více osob. Je tam zkrátka jenom kuchyňka, miniaturní koupelna s wc a ložnice pro čtyři osoby (dvě postele vedle sebe). A z toho mám právě obavu, tedy, abych byl úplně přesný. S přítelkyní se přes týden nevidíme úplně často jak bysme chtěli a tak i po stránce sexu se musíme držet dost zkrátka, což bychom si zase chtěli vynahradit na dovolené, protože si v tomhle směru dost chybíme, jenže mám obavu z toho jak to jde realizovat ve čtyřech lidech v jedné místnosti. Já nejsem žádný exhibicionista a jsem dost nesmělý, což je taky problém. Neporadil by někdo?
Do lesa na houby s dekou, poslat kamarady na boruvky, ty jo chlape, fantazii…
@Malina7 píše:
Být vámi, radši jedu někam do kempu pod stan, než chatička bez žádného soukromí. Přemýšlet na dovolené, kdy někdo vypadne z chaty, abychom si to mohli konečně už rozdat mě přijde hodně ujeté. Dovolená s partnerkou, kde nemám žádné soukromí, by mě netankovala v žádném věku…
Abych řekl pravdu navrhoval jsem to taky. Ale přítelkyně že prej se aspoň vyspíme v pořádné posteli a když už jsme jim na to kývli tak by to bylo neslušný nepříjmout to atd. Ale ona je radši schopná to ten týden vydržet, já se přiznám, že bych s tím ale měl velký problém.
Zdravím, jsem sice kluk, ale snad si sem můžu přijít pro dotaz i já. Omlouvám se, jestli moje otázka bude vypadat drze nebo zvrhle. Ale jde o vcelku velmi intimní věc, jsem celkem nesmělý, nevím koho bych se zeptal a tak mi ten pocit anonymity tady dodává odvahu. Je mi 20, přítelkyni 19, jsme spolu tři měsíce, takže velmi krátce. Jsme oba studenti a peněz nemáme na rozdávání takže i otázku první společné dovolené jsme řešili dost těžce. A tak jsme přijali nabídku našeho společného kamaráda a jeho přítelkyně (dali nás s mojí přítelkyní dohromady, oběma je jim 20), abychom jeli na chatu k jejím prarodičům na jižní Moravu. My jsme to s radostí přijali a těšíme se tam. Problém je ale v něčem jiném. Ta chata je taková ta klasická stará chata, která není řešená pro pobyt více osob. Je tam zkrátka jenom kuchyňka, miniaturní koupelna s wc a ložnice pro čtyři osoby (dvě postele vedle sebe). A z toho mám právě obavu, tedy, abych byl úplně přesný. S přítelkyní se přes týden nevidíme úplně často jak bysme chtěli a tak i po stránce sexu se musíme držet dost zkrátka, což bychom si zase chtěli vynahradit na dovolené, protože si v tomhle směru dost chybíme, jenže mám obavu z toho jak to jde realizovat ve čtyřech lidech v jedné místnosti. Já nejsem žádný exhibicionista a jsem dost nesmělý, což je taky problém. Neporadil by někdo?