Děti, dovča a vy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.8.19 11:13

@Lenka_Hal to nedokazu posoudit jestli to zni stejne, rozhodne jim nabizim vyziti

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.19 11:15

Ale taky jsem si vzpominala na sve detstvi, mela jsem uzasne rodice, ale ze by se vsechno tak resilo, ze by rodice tak planovaly veskere moje prazdniny si tedy nepamatuji a byli radi ze jsem v pohode a ne jestli jsem byla 4 dovolenych a taky u more a v zime na horach tak to tedy ne

• Citovat
  • Upravit
14313
17.8.19 13:04
@Anonymní píše:
@Annabela11 to me taky zarazi, pta se i muj sef a ze pry byl ve spanelsku a super at jedu :(

Tak at šéf přidá nebo rovnou zaplati dovolenou… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.19 13:10

@Annabela11 na pridani jsem se ptala rekl ze by mi radeji ubral :(

• Citovat
  • Upravit
11123
17.8.19 14:00
@veria píše:
vylety-zabava.cz

Dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.8.19 14:07

To většinou řeší ti, co si chtějí rýpnout.. My teda na dovolené jezdíme, ale nikdy bych to takto neřešila s nikým, protože sama vím, když je období, kdy finance prostě jsou omezené, že to nejde.. Určité období jsem si zažila jako dítě, kdy prostě za celé prázdniny jsme byla na zahadě, u babiček- což bylo pro mě zážitek, měla jsme to ráda, ale taky pro okolí to bylo, že nikd nejedem..
Udělejte si jak říká můj 5 letý… domalenou.. Dovolenou doma.. Třeba si někde zajeďte do města, třeba menší nákupy, děti si něco kupí na sebe, pokud jsou už takto na oblečení, někde si zajděte do kina atd.. Nemusí být všechno v jeden den..
Na druhou stranu, my ted byli na dovolenou s kamarádkou a jejimi dětmi.. My vzali nějaké hry atd.. Když jsme přišli od vody, tak jsme něco hráli.. Oni, dkyž se přišlo od vody- kde jenom leželi a anevěnovali se dětem, ani nebylo potřeba, ale i tak, tak po příchodu až do večera pařili v jiné mísnosti na tabletu.. takže taky jsem tam říkala, že to mohli pařit i doma, nechtěli ani ven na ma golf, kolo nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
17.8.19 14:17

Moje děti taky nebyly letos na dovolené, byly dva týdny na koňském příměstském, pak dva týdny pobytový tábor, pak týden s tátou u dědy na druhém konci republiky, zítra odjíždí na florbalový týdenní kemp. Na dovolenou prostě máme krátké prázdniny :mrgreen: Většinou létáme v červnu, to byla letos dětská olympiáda, celý červen byla intenzivní příprava na ni, a mladší škola v přírodě. V září už je ze školy netahám. Takže prostě letos nebyly děti na dovolené. Nijak jako neřeším, co řekne okolí, že nebyly na dovolené. Po Čechách se přiznám bych příští týden taky nejela. Podnikáme výlety z domova, když jsou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.19 17:42

Zakladatelko, dětem je třeba ukázat možnosti, nabídnout. Mám v okolí docela odstrašující případy. Já byla sama na týden teď v Krkonoších s dětmi skoro 9 a 12 let. Dvakrát jsme vyšly Sněžku z Pece.:) Jednou tedy jen nahoru, protože jsme cestou nahoru totálně prolily, takže jsme to raději vzaly dolů lanovkou. Podruhé jsme šly tam i zpět, ovšem také byly asi dvě přeháňky. Ostatní dny už bylo počasí hezké. Byla to hodně aktivní dovolená, každý večer jsme ještě byly v bazénu. Dcera říkala, že to je lepší, jak u moře. ;) Déšť nás nemůže zastavit. ;) Pokud můžeš, tak děti někam na pár dní vezmi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix