Děti, dovča a vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
16.8.19 23:38
@Anonymní píše:
@_.Emilyyy psala jsem ze ano, obcas beru o je na vylety,

Kdyz nikam mladi nechteji, tak si udelejte odpocinkove dny pobliz, kde zijes.
Jestli je v okoli letni kino, tak vyrazit na kino. Prizpusobit si odpocinek, aby bylo vsem trem dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.8.19 03:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam dve deti 9 a 14, nemam vubec zadne babicky dedecky atd., byly na tabore a zbytek doma, chodim do prace, v poledne se na ne prijedu podivat a za dalsi dve hodky dorazim domu, jsou spokojene, kdyz prijdu jdeme ven, kolo, prochazka kdyz prsi hrajeme hry peceme atd, ted mam 14 dni dovcu, nechteji nikam, ja myslela ze vyrazime na Sumavu ale ma cely tyden prset, jsem s nimi sama a penez nic moc, okoli se pta kam jedes na dovolenou to je nikam nevezmes :( je mi z toho smutno, ale k cemu bude nekam jet kdyz tam bude prset? Bydlime za Prahou takze i priroda tady je, jak si to mam v te hlave srovnat?? Je to takova katastrofa nejet na dovolenou?

Lidi vedi ze si na ne sama a ptaji se kam pojedete na dovolenou, dobry no…Ono je to tady tak zakořeněné ze se jezdi o prázdninách na dovolené a kdo nejede jako by nebyl.Ja te chápu co prozivas chces dat detem to nejlepší ale nejsou na to prostředky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.8.19 05:22

Proč bys nemohla vyrazit na tu Šumavu? Výlety se dají dělat i v dešti, navíc je příjemné změnit prostředí. Být celé léto v jednom městě a z něj jenom dělat výlety, tak to pro mě nebude žádná dovolená, to můžu dělat o víkendech během roku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12577
17.8.19 06:02
@Fazulina píše:
Já beru dovolenou spíš jako možnost poznat něco nového. Bydlíme na vsi v přírodě, ale být doma pro mě třeba není úplně to pravé, ráda poznávám nové kraje, jídla, zážitky. Každý to má jinak.
Tak si třeba udělejte jeden dva výlety…

Já si myslím, že cestování dost rozvíjí duši i vztahy mezi lidmi…

Příspěvek upraven 16.08.19 v 22:12

Taky tak, nemohla bych byt cele prazdniny doma I o vikendech odjizdim..jsou I aktivity na dest treba iq centrum v Lci a je toho vice..ale asi vec natury nebo jet do madarska na termaly pristi tyden tam maji byt 30tky.doma mohu sedet kdyz je skola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.8.19 07:33
@_.Emilyyy píše:
Je to každého vec, jestli jezdi ci nejezdi na dovolenou..

My jsme vzdy byli na hodne dovolených za ty prazdniny, protoze dcera vlastne byla doma, kdyz byla skola..Tak aby mela o tech prazdninach i neco vic..

A ja si prave na te dovolene i odpočinku od běžných domácích povinnosti..
Ale tak je to každého vec..

A zakladatelko a co kamaradi? Tve deti nechodi s kamarady ven?

pokud to finančně je možné, tak samozřejmě muze pak jet clovek na více dovolených :nevim: U mě je to možné časově, ale finančně bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11162
17.8.19 07:50
@veria píše:
Jejda tak to mate skvělý výchozí bod, můžete vlakem do Prahy, do Kutné Hory, do Pardubic, vše kousek. Stačí se podívat na net co se kde děje, co tam je pro deti. Já mám teď super aplikaci na telefonu na výlety s dětmi, zadám místo a vše mi to najde, nebo portály na webu napr Kam s dětmi.

Jakou aplikaci prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
17.8.19 08:35

Ale vždyť nikdo nepíše, že něco děláš špatně, nebo že s nimi máš být celé dva měsíce. Ale když už tu dovolenou máš a prostředky na ni asi také, když jsi ji v plánu měla, je škoda nevyrazit.

A my třeba k moři v létě nejezdíme nikdy. To jsme vždy po ČR nebo Slovensku. A klidně jsme i spokojeni v kempu 30km od nás, protože prostě nejsme doma.

Jak tu psal někdo výš, moje prázdniny v dětství vypadaly tak, že jsem byla třeba na 14 dní u babičky, kde jsme chodily tak maximálně k rybníku. A doma ven kolem baráku, na koupaliště nebo do vedlejší vesnice na kole ke strejdovi. Dodnes mě to mrzí a snažím se si to vynahradit. I když jako malá jsem to asi tak nevnímala, to až v pubertě. A třeba moje máma pochází z Krkonoš, pak šla za tátou do středních Čech. Ale okolí v obou místech poznala až se mnou a mými dětmi, protože jsem jí začala brát s sebou. Dodnes to nechápu, že třeba na Sněžku se podívala až ve svých 73 letech, i když ji měla kousek id baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
17.8.19 09:29
@jita22 píše:
Jakou aplikaci prosim?

vylety-zabava.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
17.8.19 09:48

Proč se upinas na to počasí? My byli týden v jižních Čechách a počasí nic moc. Taky byla předpověď, že má víc dnů propršet. Ale i tak jsme si to užili. Děti se i koupali v rybníku. Ještě jsem myslela, že pojedeme někam příští týden, ale manžel toho má v práci moc a dovču si vzít nemůže. Tak pojedeme jen na víkend do Jeseníků. Zkus se kouknout na slevové portály jed s dětmi jen na pár dnů někam jinam. I když se jim teď nechce, tak pak můžou být nadsene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.19 10:17

@katyna1984 to je pravda nikdo to nepise ani nerika a ja to v ty hlave mam :(

• Citovat
  • Upravit
9006
17.8.19 10:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.19 10:33

Cetla jsem jen prispevek zakladatelky a ne ty dalsi odpovědi. Tak mozna se budu opakovat. Ale mam podobne stare deti, byly ted na 4 dovolenych a je to s nima k nevydrzeni. Tezka puberta zacina. Nic je nebavi, z niceho nejsou nadseni, vsechno je otrava, a nejradsi by byly cele prazdniny doma a chodily ven s kamarady. Takze niceho se neboj, neni to hrozne ze nikde nebyli!!! Moje deti budou asi pristi rok jen doma a nikde na dovcu je nevemzu protoze si toho neváží a nikam nechteji jet :nevim:. Takze pokud maji tve deti vylety po okoli a chodi ven tak maji i tak pekne prazdniny!!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2439
17.8.19 10:38

Domluv se s dětmi ;). Jestli se vám všem nikam nechce, tak nikam nejeďte, zvlášť jen k vůli tomu, abys měla co říct nějakým lidem, když se budou ptát, kde jste byli. My jsme taky dovolenou vynechali, když se mi v těhotenství nechtělo to léto nikam jezdit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26566
17.8.19 11:01

Mam stejne stare kluky a prijde mi, jestli ono se jim nechce, protoze jim nabizis stejny program jako v normalni dny…nejake to vyletovani, jen nekde jinde :think: Jinak ja se moc neptam, v tomhle veku jsou spis lenivejsi, takze je rovnou nekam vytahnu…pokud jim to zni porad stejne, vitezi prirozena lenost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.19 11:11

@Annabela11 to me taky zarazi, pta se i muj sef a ze pry byl ve spanelsku a super at jedu :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix