Děti po dvou letech - společné spaní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
13.9.15 20:20

Mě malá taky budí, i když se jen vrtí. Ale ona krom toho vrtění několikrát za noc i fňuká a když nejsem poblíž a neuklidním ji, začne hrozně řvát. Nechce se mi běhat několikrát za noc do jiné místnosti ke řvoucímu batoleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
13.9.15 23:27

Výborné téma…právě dneska jsem už na palici. U nás je to tak že 2 holky, 3 a 1 rok spolu v pokojíčku. Starší čtu pohádku, mladší u toho řve. Nemůžu odejít z pokoje dokud obě dvě nespí. Často jsem tam i 2 hodiny a nebo tam usnu. Pokud je to hodně na hraně mladší odnáším do ložnice tak většinou do 15 minut za mé přítomnosti usne a starší sedí u TV…sama se bojí v pokojíčku. S manželem se hádáme já prostě už nechci trávit večery a noci tím že stojím u nich v pokoji popřípadě ležím u starší nebo na opak hladím po zádech mladší. Den přetrpím, ale na večery jsem už alergická. Ke všemu mladší se budí několikrát za noc 1-2× stačí dát dudlík nebo cucnout z lahve ale stejně je nad ránem už u nás abych se neuchodila. Prosím jak naučit starší dítě usnout bez „dozoru“ a mladší vysvětlit že je večer a není tam sama a bude se spát? Jak už fakt nevím. U starší vždy někdo musí být a mladší mi do 7 měsíce spala krásně sama i když jsem ji dala do postýlky bdělou ale pak se to zlomilo a jen řev. Asi nemá ráda postýlku nebo já fakt nevím. V jednom pokoji jsou už 4 měsíce a žádná změna v dohlednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.9.15 11:58

@katy17 u nás byl problém, dokud měl starší také dětskou postýlku, z které vylezl, vlezl pak k mladšímu a skákal mu po hlavě, nanosil mu tam třeba půlku skříně a tak, navíc mladší byl pak už přetažený a začal řvát a nemohl zabrat :zed: starší pak dostal vekou postel, vyvýšenou, s tím, že do týdne doděláme schody, aby mohl sám nahoru a dolů, nicméně jsme zjistili, že jemu schody vůbec nechybí, nanosí si tam hračky a pak si hraje, jukají na sebe s mladší, ale ten když chce pak spinkat, tak prostě usne, nevadí mu, že si starší povídá a hraje, ale nesmí mu skákat po hlavě že.. no a prostě byl najednou klid, takže jsme schody zatím nedodělávali :mrgreen: starší, když něco potřebuje, tak si zavolá, máme tam i chůvičku, tak slyším, co se děje a je od té doby pohoda. Jinak mladší mi pořád usíná s mlékem, kdybych ho dala do postýlky bez mléka, tak se zblázní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
14.9.15 12:42

Dcera v 18m musí usínat se mnou u pohádky. Pokud se to nezmění, budu asi muset nechat mimino chvíli někde řvát a uspat starší. Na to, že by mi usnula sama to zatím nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
14.9.15 13:18

@ixule no velká má svou postel velkou už dlouho ale je to klasická postel tak si umí vylést sama i slést, ale prostě se holky budí jedna začne plakat a přidá se druhá. Prostě někdo musí být v místnosti. U nás doma jsou hádky protože já chci nechat vyřvat a manžel je zásadně proti " prý by ji mohla prdnout cévka v mozku s toho řvaní" tak jsem na mozkovou příhodu zralá já. Mě to fakt vadí velká usínala s lahvičkou mléka a četla jsem jí u toho pohádku, malou kojím ale u toho už neusne a na lahvičku se nenaučila tak tohle bohužel nic neřeší. Jinak bych jí dala láhev ona by pila já bych četla pohádku a zabraly by obě ale z tohohle mračna nezaprší bohužel. Bojím se pokud to tak půjde dál že u nás bude rozvod je kvůli stylu uspávání…a můj je sám nikdy neuspával vždy jen tu starší. Tak že já se nemůžu vzdálit ani ven dokud všechny nespí a to je nejdřív po 9 hodině spíš dýl. V sobotu byl tanec až do 23 hodiny a to já jsem byla už na láhev VODKY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.9.15 13:59

@katy17 Já tě chápu, taky nejsem zrovna pro „nechat vyřvat“, ale zase „ruplá cévka“ je teda blbost :lol: mladší mi řval i když jsem chovala a nosila, v noci klidně 4 hodiny a řval celou dobu jak tur a nic mu neruplo, to opravdu spíš mě :mrgreen: Naprosto chápu, večer jsem od kluků už tak vyšťavená, že si taky potřebuji na chvíli sednou v klidu a alespoň se třeba jednou denně v klidu najíst :nevim: Dokud měl tu menší postýlku, také vylézala 100× jsem běhala nahoru s ním, to taky nebylo řešení :nevim: Dokud jsem tedy kojila večer a v noci, měla jsem mimino u sebe, o mlíko jsem přišla v jeho 9 měsících kvůli stresu, který tedy nesouvisel s dětmi. Co si to s mužem rozdělit? On si vezme na starost starší a ty mladší :think: tohle je fakt na blázinec, nedivím se ti :nevim: Nebo bych mu je klidně hodila párkrát na krk obě, ať si to taky zkusí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
14.9.15 18:27

@katy17 Cévka jim nerupne, to už by moje dítě bylo po smrti. Malá mi první tři měsíce řvala nonstop a to tak, že ji slyšela i sousedka naproti přes ulici. I teď umí chytit pěknou vzteklou a zařvat si, na rupnutí cévky jsem pak zralá spíš já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
14.9.15 23:42

@ixule to bych ráda ale dost často příjde z práce když koupu nebo uspávám nebo až jsou tuhé…jsem na ně dost často sama ale na víkend bych to někdy naplánovala ale to by byl rozvod asi hned :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
15.9.15 07:28

@katy17 to je blbý, já vím, že spousta lidí takhle pracuje, ale já už bych si hodila mašli :nevim: :mrgreen: ale víkend určitě zkus :palec: třeba ti do toho alespoň přestane kecat a hlavně by ti mohl pravidelně pomáhat, když v práci není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
15.9.15 08:53

Ten nama trpělivost dal by jim pozadku a je hotovo @ixule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
15.9.15 11:01

@katy17 no a? řvaly by ještě víc a neusnuly už vůbec :mrgreen: tak si pak taťka dá holt s děckama noční :mrgreen: jako ono jaký si to uděláš, takový to máš :nevim: Neber to zle, když nechceš zaúkolovat taťku, tak si pak nestěžuj :nevim: Já jsem byla trpělivý člověk, s děckama jsem se to nějak odnaučila je ze mě nervák :mrgreen: manžel je na to horší, ale taky ho nechávám děti obstarat, přece nebudu kvůli tomu kolem nich skákat jenom já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí