Dětská intuice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7267
18.12.11 08:28

teda on dokonce to tvrdil i po tom co uz nam doktorka rekla na utz (kde taky byl) ze to je chlapecek, rikal to nevadi, ze to rikaj , je to holcicka … tak nevim, asi je mimo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
18.12.11 08:36

Holkyyyy, vite co se nam vcera stalo?
Byli jsme na oslave svagra - slavil 30 let. Meli to v hospode, s obedem a potom s diskotekou… Nase dcerka ma rok, takze jsem okolo seste hodiny chtela odjet a zanechat partnera zabave. Jenze ona chytila histericky zachvat, nechtela se ho pustit, nechtela se nechat oblect, no proste za zadnou cenu nechtela odejit!!! (normalne s tim nema problem), okolo pul sedme jsme byly doma.
A v devet hodin mi volal bratr, ze pritele odvazeji do nemocnice, ze zvraci hustou cernou krev… :zed:
Jasne, mohla to byt nahoda, ale mrazi me… :| :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
18.12.11 08:44

jezis, Barco a co mu je ? hlavne aby byl v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
18.12.11 08:49
zuzka84 píše:

No, prozatim nic moc nevim, jako je v poradku, neni to nejak extra „vazne“, ale vypada to na nejake praskle vredy v zaludku, ze stresu a spatne zivotospravy !to je tak jak clovek snida kafe s cigaretou :zed: ) , stres, celkove vycerpani no a samozrejme to radne zapijeli, tak to mu taky nepridalo…
Ale z chovani personalu jsem byla naprosto znechucena!!!! :poblion:
Nechali me tri hodiny cekat na chodbe bez jedineho slova, chovali se ke me, jako kdybych parnera nasli nekde pod mostem v pribytku bezdomovcu alkoholiku a nakonec me malem ani nenechali mu dat osobni veci… :cert:
Sorry za vyleti srdce, ale mam jeste porad vztek! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.12.11 10:52
maxak píše:
Anonymní píše:
Všechny moc zdravím. Máme doma 2 letou holčičku a nyní se první měsíc snažíme o druhé miminko. Nikomu jsme o tom neříkali, a nebavíme se o tom. Za týden chci testovat, tak uvidíme, jestli to dopadlo. Co je ale zvláštní- naše malá včera po příchodu babičky a dědy okamžitě hlásila „maminka miminko“ . Vůbec nevíme, jak na to přišla. Nikdy nás ani neviděla při sexu (a i kdyby, jak by si to mohla dát dokupy) ?? No a dnes ráno přišla do pstele a zase maminka miminko… Je to zvláštní, tak uvidíme :-)
Ahoj, moje dcera nejen že poznala, že jsem těhu, ale trefila i pohlaví :D Pořád mluvila o nějaké holčičce, pak jsem zjistila, že jsem těhotná a za pár měsíců se opravdu narodila holčička.

Ty jo, dcerka je úžasně vnímavá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.12.11 10:56
zuzka84 píše:
maxak píše:
Anonymní píše:
Všechny moc zdravím. Máme doma 2 letou holčičku a nyní se první měsíc snažíme o druhé miminko. Nikomu jsme o tom neříkali, a nebavíme se o tom. Za týden chci testovat, tak uvidíme, jestli to dopadlo. Co je ale zvláštní- naše malá včera po příchodu babičky a dědy okamžitě hlásila „maminka miminko“ . Vůbec nevíme, jak na to přišla. Nikdy nás ani neviděla při sexu (a i kdyby, jak by si to mohla dát dokupy) ?? No a dnes ráno přišla do pstele a zase maminka miminko… Je to zvláštní, tak uvidíme :-)
Ahoj, moje dcera nejen že poznala, že jsem těhu, ale trefila i pohlaví :D Pořád mluvila o nějaké holčičce, pak jsem zjistila, že jsem těhotná a za pár měsíců se opravdu narodila holčička.
ja na ty veci taky verim, i kdyz s tema duchama je to sileny , to jako tady budu strasit i po smrti? ja chci mit kliiiid :mrgreen: . navic se ted stehujem k lesu o kterem se rika ze tam strasi , tak vam dekuju, ted z toho sem na prasky :lol: . No ale nas synek se tedy s pohlavim nestrefil, mozna byl ovlivneny tim , co si pral, ale ja teda pohlavi (u tretiho) vedela jistojiste driv nez nam to rekli, syn teda ne, ten si furt stal za tim , ze to je holcicka , az jsem tomu pak na chvili podlehla a mela malinko nadeje ;)

Zuzko,
každý tu po smrti nestraší :lol: A duchů se neboj, oni neublíží ;) A kdyby ses jo bála, či v domě někoho cítila, tak si to tam můžeš nechat vyčistit. Na netu najdeš několik takovýchto lidiček, kteří se tím zabývají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.12.11 10:59
zuzka84 píše:
teda on dokonce to tvrdil i po tom co uz nam doktorka rekla na utz (kde taky byl) ze to je chlapecek, rikal to nevadi, ze to rikaj , je to holcicka … tak nevim, asi je mimo :mrgreen:

Mimo není, jen se třeba znají z minulého života a mladší syn v něm mohl být holka a proto si za tím tak stál ;) 8) A nebo má prostě jemnou holčičí duši :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.12.11 11:01
Barca12345 píše:
zuzka84 píše:
No, prozatim nic moc nevim, jako je v poradku, neni to nejak extra „vazne“, ale vypada to na nejake praskle vredy v zaludku, ze stresu a spatne zivotospravy !to je tak jak clovek snida kafe s cigaretou :zed: ) , stres, celkove vycerpani no a samozrejme to radne zapijeli, tak to mu taky nepridalo…
Ale z chovani personalu jsem byla naprosto znechucena!!!! :poblion:
Nechali me tri hodiny cekat na chodbe bez jedineho slova, chovali se ke me, jako kdybych parnera nasli nekde pod mostem v pribytku bezdomovcu alkoholiku a nakonec me malem ani nenechali mu dat osobni veci… :cert:
Sorry za vyleti srdce, ale mam jeste porad vztek! :mrgreen:
Barčo
tak to držím palce, ať je partner v pořádku :kytka: Dcerka má skvělou intuici, že to takhle vycítila :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.11 12:45

Všechny zdravím.
Moc děkuju za vaši diskuzi, která se náramně rozjela :-) Jedu chvíli jsem si byla opravdu jistá tím, že těhu budu, ale čím víc se blíží den MS (23.12) tím víc jsem si jistá, že těhulka nebudu. No, ale nebudu házet flintu do žita :-) Určitě dám vědět, jak to dopadlo

• Citovat
  • Upravit
1260
19.12.11 12:57

Holky, tak sice to neni k tehotenstvi, ale jak jsem tak cetla vase prispevky…
Ja mam dvouleteho syna a asi pred mesicem jsme rano sedeli v obyvaku a snidali a on najednou rika „tam je pani, ahoj pani“ a cucel na prazdnou zed a nedal si vymluvit, ze tam zadna pani neni. Bylo mi ouvej - rano, venku sero, sami doma.
A ted to same zopakoval minuly tyden v loznici kolem pulnoci. Volala jsem hned manzela, at prijde a chtela se malyho vyptavat, jak vypada, atd., ale manzel rekl, at se radsi neptam a ze se mu stejne jen neco zdalo.
Tak ja stale doufala, nez jsem se tu zacetla, ze si jen vymysli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.12.11 13:02
zakruta píše:
Holky, tak sice to neni k tehotenstvi, ale jak jsem tak cetla vase prispevky…
Ja mam dvouleteho syna a asi pred mesicem jsme rano sedeli v obyvaku a snidali a on najednou rika „tam je pani, ahoj pani“ a cucel na prazdnou zed a nedal si vymluvit, ze tam zadna pani neni. Bylo mi ouvej - rano, venku sero, sami doma.
A ted to same zopakoval minuly tyden v loznici kolem pulnoci. Volala jsem hned manzela, at prijde a chtela se malyho vyptavat, jak vypada, atd., ale manzel rekl, at se radsi neptam a ze se mu stejne jen neco zdalo.
Tak ja stale doufala, nez jsem se tu zacetla, ze si jen vymysli :think:

Zakruto, vypadá to, že si nevymýšlí. O dětech se samozřejmě tvrdí, že mají fantazii, ale… Zkus se ho poptat, klidně během dne, jakou to vidí paní. Pokud se jí nebojí, a vypadá to, že ne, když na ni volá: „ahoj“, tak je vše v pořádku a ty nemusíš mít žádný strach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.12.11 13:05
Anonymní píše:
Všechny zdravím.
Moc děkuju za vaši diskuzi, která se náramně rozjela :-) Jedu chvíli jsem si byla opravdu jistá tím, že těhu budu, ale čím víc se blíží den MS (23.12) tím víc jsem si jistá, že těhulka nebudu. No, ale nebudu házet flintu do žita :-) Určitě dám vědět, jak to dopadlo

Zakladatelko, neházej ještě flintu do žita ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
19.12.11 13:06

Nerine,
to se mam zeptat i kdyz o ni zrovna nemluvi, nebor radeji az jestli s tim jeste nekdy zacne? (kez by nezacal)
Bydlime v novostavbe, driv tu bylo jen pole, co patrilo rodine, takze nejaci byvali obyvatele tu nebyli a taky se to stalo jen 2×, nikdy pred tim nic takoveho neudelal.
No mam z toho ted akorat tak bobky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
19.12.11 13:07

Barčo- zážitek s dcerou a manželem teda síla! děti jsou fakt na tohle senzitivní! tak ať je vše OK!

Zakruto- klidně syn někoho vidět mohl..ségry malej si takhle povídal s mrtvým kocourem…taky mu bylo tak kolem těch dvou let :roll:

Zakladatelko- i kdyby to těhotenství teď nebylo…je možný, že dcerka už teď vidí bytost, která se k vám chystá ;)

jinak duchové…ty špatný, to člověk pozná, cítí se tam špatně a v nebezpečí…ti dobří neškodí…spíš naopak! a co se týče čistění bytu od negatvních energií…já už to od jistý doby dělávám, pokud se nastěhuju do novýho bytu…dělá se rituál s modrou svíčkou a kruhem ze soli… a musim říct že když jsem to udělala v bytě, kde jsem se cítila fakt blbě, tak po ritálu se tam tak krásně spalo! ;) a v bytech v paneláku se negativný energie sbírají z celýho toho baráku…tam se to hodí dělat vždy, ať už člověk o něčem špatným v tom bytě ví nebo ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.12.11 13:08
zakruta píše:
Nerine,
to se mam zeptat i kdyz o ni zrovna nemluvi, nebor radeji az jestli s tim jeste nekdy zacne? (kez by nezacal)
Bydlime v novostavbe, driv tu bylo jen pole, co patrilo rodine, takze nejaci byvali obyvatele tu nebyli a taky se to stalo jen 2×, nikdy pred tim nic takoveho neudelal.
No mam z toho ted akorat tak bobky 8o

Můžeš se zkusit jemně zeptat klidně hned, i když o ní zrovna nemluví. Pokud mluvit nebude chtít, tak to nech být. Kdyby s tou paní byl nějaký problém, či se bál, tak ti to určitě řekne. Nemůže to být nějaká příbuzná, co odešla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí