Dětská intuice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
20.12.11 13:44
zuzka84 píše:
Nerine píše:
zuzka84 píše:
teda on dokonce to tvrdil i po tom co uz nam doktorka rekla na utz (kde taky byl) ze to je chlapecek, rikal to nevadi, ze to rikaj , je to holcicka … tak nevim, asi je mimo :mrgreen:
Mimo není, jen se třeba znají z minulého života a mladší syn v něm mohl být holka a proto si za tím tak stál ;) 8) A nebo má prostě jemnou holčičí duši :kytka:

Dekuji za vysvetleni i uklidneni s tema duchama :) . A kdo treba je po smrti duch, kdyz jsou dobry a zly? ja jako dite si treba casto povidala s dedou (a jeho psem :oops: ), ktereho jsem vubec nepoznala, ale i dnes mi prijde jako bych ho znala a cast zivota s nim prozila. to je takovy zajimavy, ale ja ho nevidela jako ducha, spis si ho tak „vysnila“, ani nevim proc.

zakladatelce stale drzim palce , aby to tehu bylo :srdce: :)

dvojmatka, aha, to je zajimavy s temi panelaky. mozna proto to tady tak nesnasime :roll: :lol:

Teď nevím, zdali ti to vysvětlím dobře, ale duch je někdo, kdo se se smrtí nevyrovnal, a tak tu na zemi prostě zůstává. Ty zlé bych raději nepopisovala, je to prostě zlo a raději si nezahrávat a nebavit se o nich. A ti neškodní duchové prostě bloudí a hledají někoho, kdo by jim pomohl a odvedl je odsud. Proto se snaží lidi kontaktovat a dávají to holt najevo různými způsoby. Jinak se také může objevit duch někoho z rodiny, že se prostě přišel jen podívat, něco sdělit.
Snad jsem to napsala srozumitelně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
20.12.11 13:53
Kalla1412 píše:
dvojmatka píše:
Kalla1412 píše:
Na těch kanálech něco bude, ale třeba auru cítím furt výborně (nevidím, to se mi nikdy nepoštěstilo) snad to po dokojení se zase vrátí, akle my bysme chtěli brzo druhé, tak uvidím, ale mimina jsou pro mě důležitější, ono mi to kyvadlo nikam neuteče…
jo a prý, kdo má nějakou oční vadu, tak auru vidět nemůže…takže na to já mám smůlu :lol: :oops:
jééé a já že jsem nešikovná slepounka:-D Dyt já mám 3 a 6 dioptrií, tak to bych se mohla uzírat k smrti :lol: Děkuji, to jsem nevěděla :roll:

taky mám 4 dioptrie a astigmatismus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
20.12.11 13:58
Nerine píše:
zuzka84 píše:
Nerine píše:
zuzka84 píše:
teda on dokonce to tvrdil i po tom co uz nam doktorka rekla na utz (kde taky byl) ze to je chlapecek, rikal to nevadi, ze to rikaj , je to holcicka … tak nevim, asi je mimo :mrgreen:
Mimo není, jen se třeba znají z minulého života a mladší syn v něm mohl být holka a proto si za tím tak stál ;) 8) A nebo má prostě jemnou holčičí duši :kytka:

Dekuji za vysvetleni i uklidneni s tema duchama :) . A kdo treba je po smrti duch, kdyz jsou dobry a zly? ja jako dite si treba casto povidala s dedou (a jeho psem :oops: ), ktereho jsem vubec nepoznala, ale i dnes mi prijde jako bych ho znala a cast zivota s nim prozila. to je takovy zajimavy, ale ja ho nevidela jako ducha, spis si ho tak „vysnila“, ani nevim proc.

zakladatelce stale drzim palce , aby to tehu bylo :srdce: :)

dvojmatka, aha, to je zajimavy s temi panelaky. mozna proto to tady tak nesnasime :roll: :lol:
Teď nevím, zdali ti to vysvětlím dobře, ale duch je někdo, kdo se se smrtí nevyrovnal, a tak tu na zemi prostě zůstává. Ty zlé bych raději nepopisovala, je to prostě zlo a raději si nezahrávat a nebavit se o nich. A ti neškodní duchové prostě bloudí a hledají někoho, kdo by jim pomohl a odvedl je odsud. Proto se snaží lidi kontaktovat a dávají to holt najevo různými způsoby. Jinak se také může objevit duch někoho z rodiny, že se prostě přišel jen podívat, něco sdělit.
Snad jsem to napsala srozumitelně ;)

myslim žes to napsala dobře…přesně to si taky myslím že bylo, když byly holky miminka a usmívaly se na „duchy“ a dokonce i přestaly plakat, když takhle „někoho“ zahlídly..podle mě to byla babička, jejíž jméno nese prvorozená a která zemřela na den přesně 9 měsíců před narozením holek…prostě se na ně přišla podívat a přišlo mi že mi přišla kolikrát pomoct je uklidnit, když jsem v těch začátcích nezvládala :srdce:

o těch zlých radši fakt nepsat…jen snad napíšu - lidi kteří propadli drogám nebo alkoholu jsou bohužel dost často ovládáni takovými bytostmi…proto se těžko vymaňujou ze závislostí a v těhle stavech jsou agresivní a ubližujou lidem…i těm nejbližším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
20.12.11 14:01

holky, diky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
20.12.11 15:52

Zdravím všechny, které čekají, jak to dopadlo s mým těhotenstvím. Bohužel jsem dnes začala špinit, takže se MS zítra rozjede :-( Tak malá žádnou intuici nemá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
20.12.11 16:07
mrkvicek píše:
Zdravím všechny, které čekají, jak to dopadlo s mým těhotenstvím. Bohužel jsem dnes začala špinit, takže se MS zítra rozjede :-( Tak malá žádnou intuici nemá :-(
Mrkvicku to mě mrzí :hug: Ale co se nepovedlo tento měsíc, může být měsíc další, však jsme tu s Dvojmatkou psaly, že dcerka mohla třeba vycítit přítomnost miminka, které se k vám teprve chystá :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
20.12.11 22:03
mrkvicek píše:
Zdravím všechny, které čekají, jak to dopadlo s mým těhotenstvím. Bohužel jsem dnes začala špinit, takže se MS zítra rozjede :-( Tak malá žádnou intuici nemá :-(

Ale tak nikdy nevíš, jeslti se nechytlo jen na chvilku, že… škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí