Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tyy brdo ze by?
Tak to me taky zajima, malymu je sice jen 9 mesicu ale druhy chceme stejne jakovy vy…
je to fakt zajimavy
drzim palce
stalo se mi něco podobnýho…5 let jsem se marně snažila otěhotnět a když jsem podstupovala 2. IVF, tak jsem přišla na návštěvu ke kámošce, co měla dvouletou dcerku a ta ke mně přišla, zvedla mi tričko, ukázala na břicho a řekla „teta mimi“ já jí tenkrát říkala „joo holka kéž bys měla pravdu“ a ona měla…mimi tam byly dokonce dvě…teď mi tu poletujou ![]()
děti do určitého věku dokonce vidí a vnímají takový ty věci mezi nebem a zemí…tuhle schopnst většina lidí časem ztrácí…prý v období, kdy děti zjistí, že se dá lhát…nevím, jak moc pravdy na tom je ![]()
Na toto verim, mi se stalo presne to same… kamaradka byla tehotna a pritelova dcerka (tehdy 3,5) furt chodila a septala Stepankovi do briska ruzny hlouposti, jak se na nej tesi a tak a jednou povida - muzu i tvemu miminku neco poseptat? Ja rikam ze zadne miminko v brisku nemam a ona me dva dny presvedcovala - teto fakt ho tam mas, ja to vim, ja nelzu, proc mi to nechces rict a tak… no a kamoska mi ze srandy rika, at si udelam test… a ejhle, dve carky jak dalnice a byla jsem v sestem tydnu!!!!
Nedavno jsme byli u kartarky a ja se vyptavala na dcerku, proc se v noci budi s histerickym placem a tak dale… (byla to psyxcho zenska, ale to uz je na jinou diskuzi) a ona rika, ze deti vidi duchy, ze maji citlive vnimani, ze mam koupit |„lapac duchu“ hned mi jeden udelala a mam ho nad postylkou - holky fakt nekecam, mala spi od te doby jak andilek!!!
Nerikam, ze verim tomu, ze deti opravdu vidi duchy, maji takoveto videni, ale na ten jejich sesty smysl a velmi citlive vnimani fakt verim!!!
No já na mimosmyslové vnímání, jestli se tak dá nazvat, ze své zkušenosti docela věřím. Přidám dva roky starou příhodu, bohužel ne tak veselou, kdy se můj syn najednou začal jednoho dne moc domáhat, že se chce jet podívat za dědou (mým tátou). Jezdili jsme tenkrát za tátou (naši byli rozvedení) cca jednou za dva až tři týdny pokecat atd. Tenkrát to vůbec nebylo v plánu a ani se mi tam nechtělo, ale syn mě moc přemlouval a nedal si to rozmluvit, tak jsme jeli. Druhý den táta umřel (a nejednalo se o žádnou dlouhodobou nemoc, bylo to jako blesk z čistého nebe). Dodneška jsem tak moc ráda, že jsem ho mohla naposledy vidět a tohle synovo „popostrčení“ vnímám jako něco víc.
Z takovych veci mi jde mraz po zadech… deda lezel dlouho v nemocnici, uz byl lezak a vicemene jsme cekali, kdy uz umre, nedalo se nic delat, ale dlooouho tam byl a jednou se mi zdalo, ze jsem porodila… rano mi volala mamka a tak jsem ji to rikala, hned se divala do snare a ze pry porodn znamena neci smrt, a deda tu noc umrel…
Nahoda? Mozna, a mozna taky ne… ![]()
Barca12345 píše:
Na toto verim, mi se stalo presne to same… kamaradka byla tehotna a pritelova dcerka (tehdy 3,5) furt chodila a septala Stepankovi do briska ruzny hlouposti, jak se na nej tesi a tak a jednou povida - muzu i tvemu miminku neco poseptat? Ja rikam ze zadne miminko v brisku nemam a ona me dva dny presvedcovala - teto fakt ho tam mas, ja to vim, ja nelzu, proc mi to nechces rict a tak… no a kamoska mi ze srandy rika, at si udelam test… a ejhle, dve carky jak dalnice a byla jsem v sestem tydnu!!!!Nedavno jsme byli u kartarky a ja se vyptavala na dcerku, proc se v noci budi s histerickym placem a tak dale… (byla to psyxcho zenska, ale to uz je na jinou diskuzi) a ona rika, ze deti vidi duchy, ze maji citlive vnimani, ze mam koupit |„lapac duchu“ hned mi jeden udelala a mam ho nad postylkou - holky fakt nekecam, mala spi od te doby jak andilek!!!
Nerikam, ze verim tomu, ze deti opravdu vidi duchy, maji takoveto videni, ale na ten jejich sesty smysl a velmi citlive vnimani fakt verim!!!
jojo…děti vidí duchy…dobrý i ty zlý…já jako malá taky vídala „bubáky děsně jsem se bála, musela mít na usínání rozsvíceno a stejně jsem nechtěla bejt v pokoji sama…a přitom mě nikdo bubákama ani čertama nestrašil! pak mi babička dala knížku s motlitbama k andělům a naučila mě jednoduchou "andělíčku, můj strážníčku…“ a od tý doby mám klid
![]()
a naše holky věnovaly první úsměvy duchům…bloudilyočila po stěnách a sgtropě otáčely hlavy a smály se…nikde žádnej obraz ani prasklina na zdi…kolikrát mě z toho mrazilo…ale u nás to byly dobří duchové…holky se kolikrát zklidnily, když plakaly ![]()
Teda, tak to koukám na vaše příspěvky s otevřenou pusou! No, uvidíme uvidíme, jak na tom budeme. Jestli objevím na testu // budu teda zírat jako puk
Na děckou intuici věřím soprocentě,ale ona to není intuice ale něco jiného (Prosím bvšechny, kdo se mnou teď nebudou souhlasit, aby vzali na vědomí, že je to jen názor a ne 100% pravda ![]()
Děti do 5 let mají téměř do jednoho schopnost vidět auru člověka, zvířat, věcí, je to pro ně přirozené. Tuto schopnost ztrácejí s tím, jak se stávají dospělejšími ( pletou se mu často barvy a už jsou děcku 4? Něco na tom je, jmu se nepletou, on je nejspíš kolem věcí opravdu taky vidí) Když je mezi dospělými dusno, začně většinou i prcek plakat, vyvádí. A zdaleka to není jen napojebním na matku nebo tím, že pozná zvýšen co slovům moc nerozumí plakat a nemusíte mít zvýšené hlasy, můžete klidně na sebe mlčet.On to cítí, vidí, z některých lidí je nervozni a nejde k nim a k jiným jde hned, mazlí se s nimi…jeho aura je pro něj milá a bezpečná) .K jádru pudla - těhotné ženy mají jinou barvu aury, vyzařuje z nich i enegie dítěte, nebo lépe řečeno více enerfie, protože se něco děje a to dítě to ví. Věřím osobně tomu, že to je možné že malá to prostě vidí a cítí. Samozřejmně to může být náhoda a někde slyšela něco, co s Vaším snažením ani nesouhlasí, ale úprcky není radno podceňovat ,enbo je od toho odrazovat ![]()
O tom mi taky vykladala!!! Moje segra si dokonce s temi duchy vykladala, dokonce je popisovala, to si pamatuju dodnes - ze ti hodni litaji a jsou modri a ti zli nemuzou litat, jsou jen na zemi a jsou tmavi - ja jsem se ji jako diteti smala, ale az ted zacinam premyslet nad tim, ze vazne nemusela byt vysinuta!
![]()
Ta kartarka ma ctyrletou vnucku a ona vyklada karty… sice to rika jinak (byla jsem toho svedkem) kdy se podiva a rika - tady je nejaka pani a moc place, je smutna a tady ten pan, ten jen sedi a prdi a proto je pani smutna… no mela jsem dost!!!
Barca12345 píše:
O tom mi taky vykladala!!! Moje segra si dokonce s temi duchy vykladala, dokonce je popisovala, to si pamatuju dodnes - ze ti hodni litaji a jsou modri a ti zli nemuzou litat, jsou jen na zemi a jsou tmavi - ja jsem se ji jako diteti smala, ale az ted zacinam premyslet nad tim, ze vazne nemusela byt vysinuta!![]()
![]()
Ta kartarka ma ctyrletou vnucku a ona vyklada karty… sice to rika jinak (byla jsem toho svedkem) kdy se podiva a rika - tady je nejaka pani a moc place, je smutna a tady ten pan, ten jen sedi a prdi a proto je pani smutna… no mela jsem dost!!!
aha…tak proto holky otáčely hlavou po stěnách a stropě a já se bála vždycky i spustit ruku z postele…měla jsem „je“ pod postelí, zapostelí..... ![]()
Fuj, mě jde mráz po zádech! Zrovna, když je venku takový vítr, tak se tady mluví o duchách. A nám tady v bytě pořád někde tím větrem lupe… ![]()
Je pravda, že když jsme s manželem pohádaní a nemluvíme spolu, tak malá je celý den ukňouraná. (a to jsem vypozorovala už asi třikrát), takže já tomu věřím taky
![]()
dvojmatka píše:Barca12345 píše:
Na toto verim, mi se stalo presne to same… kamaradka byla tehotna a pritelova dcerka (tehdy 3,5) furt chodila a septala Stepankovi do briska ruzny hlouposti, jak se na nej tesi a tak a jednou povida - muzu i tvemu miminku neco poseptat? Ja rikam ze zadne miminko v brisku nemam a ona me dva dny presvedcovala - teto fakt ho tam mas, ja to vim, ja nelzu, proc mi to nechces rict a tak… no a kamoska mi ze srandy rika, at si udelam test… a ejhle, dve carky jak dalnice a byla jsem v sestem tydnu!!!!Nedavno jsme byli u kartarky a ja se vyptavala na dcerku, proc se v noci budi s histerickym placem a tak dale… (byla to psyxcho zenska, ale to uz je na jinou diskuzi) a ona rika, ze deti vidi duchy, ze maji citlive vnimani, ze mam koupit |„lapac duchu“ hned mi jeden udelala a mam ho nad postylkou - holky fakt nekecam, mala spi od te doby jak andilek!!!
Nerikam, ze verim tomu, ze deti opravdu vidi duchy, maji takoveto videni, ale na ten jejich sesty smysl a velmi citlive vnimani fakt verim!!!jojo…děti vidí duchy…dobrý i ty zlý…já jako malá taky vídala „bubáky děsně jsem se bála, musela mít na usínání rozsvíceno a stejně jsem nechtěla bejt v pokoji sama…a přitom mě nikdo bubákama ani čertama nestrašil! pak mi babička dala knížku s motlitbama k andělům a naučila mě jednoduchou "andělíčku, můj strážníčku…“ a od tý doby mám klid
a naše holky věnovaly první úsměvy duchům…bloudilyočila po stěnách a sgtropě otáčely hlavy a smály se…nikde žádnej obraz ani prasklina na zdi…kolikrát mě z toho mrazilo…ale u nás to byly dobří duchové…holky se kolikrát zklidnily, když plakaly![]()
Taky na tohle verim,jsem o tom presvedcena..proc se nektere deti treba budi pravidelne naprosto ve stejnou dobu?
Dcera to jedno obdobi delala pravidelne,budila se po desate hodine vecerni,plakala,nedala se utisit.Dost jsem o tom nacetla a zjistila,ze „kriticka doba“ na objevovani se „cehosi“,je ve 22.22.Nevim,zda je konkretne toto pravda,ale desne me to vydesilo,ja se tehle veci dost bojim.Po desaty hodine jsem byla jako na trni,ve ctvrt na jedenact uplne na nervy a rozhodla se,ze ty posledni minuty proste nebudu sledovat..delala jsem,ze koukam na telku,kdyz se z loznice ozval rev.Okamzite jsem zapla honiny na tv a modlila se,at je tam o minutu vic,ci min.No samozrejme se ukazalo 22.22.V tu chvili by se ve me krve nedorezal,byla jsem fakt vydesena a neverim,ze to byla nahoda.
Trvalo to jeste nejakou dobu a ted je uz dlouho klid.
Nekdo to zduvodnuje tim,ze male dite zaziva denne spoustu novych veci a v noci to muze ventilovat timto nevysvetlitelnym placem,ja si teda myslim svoje ![]()
Všechny moc zdravím. Máme doma 2 letou holčičku a nyní se první měsíc snažíme o druhé miminko. Nikomu jsme o tom neříkali, a nebavíme se o tom. Za týden chci testovat, tak uvidíme, jestli to dopadlo. Co je ale zvláštní- naše malá včera po příchodu babičky a dědy okamžitě hlásila „maminka miminko“ . Vůbec nevíme, jak na to přišla. Nikdy nás ani neviděla při sexu (a i kdyby, jak by si to mohla dát dokupy) ?? No a dnes ráno přišla do pstele a zase maminka miminko… Je to zvláštní, tak uvidíme