Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kalla1412 píše:
Na děckou intuici věřím soprocentě,ale ona to není intuice ale něco jiného (Prosím bvšechny, kdo se mnou teď nebudou souhlasit, aby vzali na vědomí, že je to jen názor a ne 100% pravda
Děti do 5 let mají téměř do jednoho schopnost vidět auru člověka, zvířat, věcí, je to pro ně přirozené. Tuto schopnost ztrácejí s tím, jak se stávají dospělejšími ( pletou se mu často barvy a už jsou děcku 4? Něco na tom je, jmu se nepletou, on je nejspíš kolem věcí opravdu taky vidí) Když je mezi dospělými dusno, začně většinou i prcek plakat, vyvádí. A zdaleka to není jen napojebním na matku nebo tím, že pozná zvýšen co slovům moc nerozumí plakat a nemusíte mít zvýšené hlasy, můžete klidně na sebe mlčet.On to cítí, vidí, z některých lidí je nervozni a nejde k nim a k jiným jde hned, mazlí se s nimi…jeho aura je pro něj milá a bezpečná) .K jádru pudla - těhotné ženy mají jinou barvu aury, vyzařuje z nich i enegie dítěte, nebo lépe řečeno více enerfie, protože se něco děje a to dítě to ví. Věřím osobně tomu, že to je možné že malá to prostě vidí a cítí. Samozřejmně to může být náhoda a někde slyšela něco, co s Vaším snažením ani nesouhlasí, ale úprcky není radno podceňovat ,enbo je od toho odrazovat
Naprosto souhlasim ![]()
Holky, pro to klidne spinkani fakt muzu doporucit ten amulet, neni to drahe, vypada to docela dobre a nam to fakt pomohlo (teda zase to opet muze byt nahoda, ze prestala plakat zrovna ten den, kdy jsem ji to nad tu postylku povesila, ale nebylo by tech nahod uz moc?
)
Barca12345 píše:
Holky, pro to klidne spinkani fakt muzu doporucit ten amulet, neni to drahe, vypada to docela dobre a nam to fakt pomohlo (teda zase to opet muze byt nahoda, ze prestala plakat zrovna ten den, kdy jsem ji to nad tu postylku povesila, ale nebylo by tech nahod uz moc?)
lapač snů jsem používala už jako dospělá pro sebe…mám příliš živý a hnusný sny…často mě někdo ve snu vraždí…vidím třeba jak mi vrah rozřezává obličej, říká mi „chcípni ty děvko“ já vystupuju z těla, procházím zdí a varuju ostatní ať utečou…takže i mě lapač pomoh…teď ho nemám a sny jsou zas masakroidní
![]()
Eemii píše:dvojmatka píše:Taky na tohle verim,jsem o tom presvedcena..proc se nektere deti treba budi pravidelne naprosto ve stejnou dobu?Barca12345 píše:
Na toto verim, mi se stalo presne to same… kamaradka byla tehotna a pritelova dcerka (tehdy 3,5) furt chodila a septala Stepankovi do briska ruzny hlouposti, jak se na nej tesi a tak a jednou povida - muzu i tvemu miminku neco poseptat? Ja rikam ze zadne miminko v brisku nemam a ona me dva dny presvedcovala - teto fakt ho tam mas, ja to vim, ja nelzu, proc mi to nechces rict a tak… no a kamoska mi ze srandy rika, at si udelam test… a ejhle, dve carky jak dalnice a byla jsem v sestem tydnu!!!!Nedavno jsme byli u kartarky a ja se vyptavala na dcerku, proc se v noci budi s histerickym placem a tak dale… (byla to psyxcho zenska, ale to uz je na jinou diskuzi) a ona rika, ze deti vidi duchy, ze maji citlive vnimani, ze mam koupit |„lapac duchu“ hned mi jeden udelala a mam ho nad postylkou - holky fakt nekecam, mala spi od te doby jak andilek!!!
Nerikam, ze verim tomu, ze deti opravdu vidi duchy, maji takoveto videni, ale na ten jejich sesty smysl a velmi citlive vnimani fakt verim!!!jojo…děti vidí duchy…dobrý i ty zlý…já jako malá taky vídala „bubáky děsně jsem se bála, musela mít na usínání rozsvíceno a stejně jsem nechtěla bejt v pokoji sama…a přitom mě nikdo bubákama ani čertama nestrašil! pak mi babička dala knížku s motlitbama k andělům a naučila mě jednoduchou "andělíčku, můj strážníčku…“ a od tý doby mám klid
a naše holky věnovaly první úsměvy duchům…bloudilyočila po stěnách a sgtropě otáčely hlavy a smály se…nikde žádnej obraz ani prasklina na zdi…kolikrát mě z toho mrazilo…ale u nás to byly dobří duchové…holky se kolikrát zklidnily, když plakaly![]()
Dcera to jedno obdobi delala pravidelne,budila se po desate hodine vecerni,plakala,nedala se utisit.Dost jsem o tom nacetla a zjistila,ze „kriticka doba“ na objevovani se „cehosi“,je ve 22.22.Nevim,zda je konkretne toto pravda,ale desne me to vydesilo,ja se tehle veci dost bojim.Po desaty hodine jsem byla jako na trni,ve ctvrt na jedenact uplne na nervy a rozhodla se,ze ty posledni minuty proste nebudu sledovat..delala jsem,ze koukam na telku,kdyz se z loznice ozval rev.Okamzite jsem zapla honiny na tv a modlila se,at je tam o minutu vic,ci min.No samozrejme se ukazalo 22.22.V tu chvili by se ve me krve nedorezal,byla jsem fakt vydesena a neverim,ze to byla nahoda.
Trvalo to jeste nejakou dobu a ted je uz dlouho klid.
Nekdo to zduvodnuje tim,ze male dite zaziva denne spoustu novych veci a v noci to muze ventilovat timto nevysvetlitelnym placem,ja si teda myslim svoje
číslo 22 prý přináší smůlu…mám ho dlouho v hlavě zakodovaný jako zlo…oproti tmu třináctka je pro mě spíš číslo šťastný!!! ano něco na tom je!!
stejně tak já, když dostala astma, tak jsem se pravidelně budila ve 4 ráno že nemůžu dejchat a dusim se…trvalo to hodn dlouho…už jsem se pak ani nechtěla dívat na hodiny…ale byla to pokaždý stejná doba…pak mi moje nevlastní ségra která se zabývá výkladem karet a alternativní medicínou udělala jakousi metodou nějaký prozkoumání, co se se mnou děje a prý mě v minulým životě ve 4 ráno zaškrtil můj bratr…odblokovala to a tyhle stavy skončily…
![]()
Zakladatelko, je to tak, děti jsou více vnímavé a otevřené, než-li dospělí. Je proto možné, že tvá dcerka u tebe mimi vnímá
Mně se něco pdobného stalo se synovcem. Byla jsem asi v 9. týdnu, ještě to na mě nešlo vidět a on byl teprve rok a půl letý a ještě moc nemluvil, ale ukázal mi prstíkem na bříško a začal dělat papa a usmívat se ![]()
Eemii píše:dvojmatka píše:Taky na tohle verim,jsem o tom presvedcena..proc se nektere deti treba budi pravidelne naprosto ve stejnou dobu?Barca12345 píše:
Na toto verim, mi se stalo presne to same… kamaradka byla tehotna a pritelova dcerka (tehdy 3,5) furt chodila a septala Stepankovi do briska ruzny hlouposti, jak se na nej tesi a tak a jednou povida - muzu i tvemu miminku neco poseptat? Ja rikam ze zadne miminko v brisku nemam a ona me dva dny presvedcovala - teto fakt ho tam mas, ja to vim, ja nelzu, proc mi to nechces rict a tak… no a kamoska mi ze srandy rika, at si udelam test… a ejhle, dve carky jak dalnice a byla jsem v sestem tydnu!!!!Nedavno jsme byli u kartarky a ja se vyptavala na dcerku, proc se v noci budi s histerickym placem a tak dale… (byla to psyxcho zenska, ale to uz je na jinou diskuzi) a ona rika, ze deti vidi duchy, ze maji citlive vnimani, ze mam koupit |„lapac duchu“ hned mi jeden udelala a mam ho nad postylkou - holky fakt nekecam, mala spi od te doby jak andilek!!!
Nerikam, ze verim tomu, ze deti opravdu vidi duchy, maji takoveto videni, ale na ten jejich sesty smysl a velmi citlive vnimani fakt verim!!!jojo…děti vidí duchy…dobrý i ty zlý…já jako malá taky vídala „bubáky děsně jsem se bála, musela mít na usínání rozsvíceno a stejně jsem nechtěla bejt v pokoji sama…a přitom mě nikdo bubákama ani čertama nestrašil! pak mi babička dala knížku s motlitbama k andělům a naučila mě jednoduchou "andělíčku, můj strážníčku…“ a od tý doby mám klid
a naše holky věnovaly první úsměvy duchům…bloudilyočila po stěnách a sgtropě otáčely hlavy a smály se…nikde žádnej obraz ani prasklina na zdi…kolikrát mě z toho mrazilo…ale u nás to byly dobří duchové…holky se kolikrát zklidnily, když plakaly![]()
Dcera to jedno obdobi delala pravidelne,budila se po desate hodine vecerni,plakala,nedala se utisit.Dost jsem o tom nacetla a zjistila,ze „kriticka doba“ na objevovani se „cehosi“,je ve 22.22.Nevim,zda je konkretne toto pravda,ale desne me to vydesilo,ja se tehle veci dost bojim.Po desaty hodine jsem byla jako na trni,ve ctvrt na jedenact uplne na nervy a rozhodla se,ze ty posledni minuty proste nebudu sledovat..delala jsem,ze koukam na telku,kdyz se z loznice ozval rev.Okamzite jsem zapla honiny na tv a modlila se,at je tam o minutu vic,ci min.No samozrejme se ukazalo 22.22.V tu chvili by se ve me krve nedorezal,byla jsem fakt vydesena a neverim,ze to byla nahoda.
Nekdo to zduvodnuje tim,ze male dite zaziva denne spoustu novych veci a v noci to muze ventilovat timto nevysvetlitelnym placem,ja si teda myslim svoje
Eemii, je to jasné, proč se tvá dcerka budila v tento čas a myslíš si to správně
On právě čas 22:22 je tím nejvyšším spojením s jemnohmotným světem (či jak to správně nazvat). Druhý silný je pak 0:00.
Holky neděste mě, já na tyhle věci taky věřim, ale nechci na to věřít, pak se akorát zbytečně bojím ![]()
Já jsem hlavně zvědavá, jestli zakladatelka nakonec zjistí že je opravdu těhotná ![]()
Ty 4 hodiny ráno…mezi 4 a 5 ráno, je takzvaná hodina mezi psem a vlkem, původní význam je v tom, že vlk (případně vlkodlak) je chápán jako nebezpečí spojené s noční tmou. Východ slunce přivítá štěkot psů, symbol denního bezpečí.
Ale je to i citlivá hodina na duchy, síly lesa, umírajících, mrtvých atd. kTeré jakoby odcházejí, takže je možné, že tě odchod něčeho z tvé přítomosti budil (mimochodem, od 5tt se pravidelně budím mezi 4:20 a 4:40 (souvisí to s životem ve mě, jeho duší)A je pravda, že proč jsou bubáci pod postelí, bve skříni. Jako děcko jsem se taky „bezdůvodně“ bála spustit ruku s postele. A ty Dvoumatčiny dvojčátka, to mě dorazilo. Jinak proti tomuto existují obrany, jak si pustit do života jen ty hodné síly (což je lepší, než tam nemít žádné.
Moje teta před lety zemřela v 37 letech na rakovinu a asi 2m po její smrti se její paní na úklid zdál živý sen, že má teta stojí u její postele a hrozně hlasitě křičí, tak nahlas, až jí to probudilo ze spánku. Šla se vyčůrat a v kuchyni něco svítilo - její manžel se opil v hospodě a když přišel domů, dal si jídlo na plastovém talíři do trouby na ohřátí - v tu dobu kdy tam šla, už docela dlušně plápolala utěrka, položená na té troubě…
Jahudka87 píše:
Holky neděste mě, já na tyhle věci taky věřim, ale nechci na to věřít, pak se akorát zbytečně bojím
Já jsem hlavně zvědavá, jestli zakladatelka nakonec zjistí že je opravdu těhotná
Já dám 100% vědět!! ale MS má dorazit až na vánoce, tak uvidíme… Možná budou // v obálce pod stromečkem! Určitě dám vědět. Chtěla bych s testováním vydržet až opravdu na ty vánoce
Nerine píše:Eemii píše:Eemii, je to jasné, proč se tvá dcerka budila v tento čas a myslíš si to správnědvojmatka píše:Taky na tohle verim,jsem o tom presvedcena..proc se nektere deti treba budi pravidelne naprosto ve stejnou dobu?Barca12345 píše:
Nekdo to zduvodnuje tim,ze male dite zaziva denne spoustu novych veci a v noci to muze ventilovat timto nevysvetlitelnym placem,ja si teda myslim svojeOn právě čas 22:22 je tím nejvyšším spojením s jemnohmotným světem (či jak to správně nazvat). Druhý silný je pak 0:00.
Ona se teda presne v tech 22.22 vzbudila jen jednou,v den,kdy jsem se to docetla a hrozne jsem se bala..pak se budila tak nejak kolem ty doby,proste po desate hodine.
Nedavno tu probehla diskuze,kdy holky psaly o tehle vecech,ja to hltala,ale pak se fakt strasne bala,protoze zkusenosti nekterych vnimavych holek,byly fakt psycho.
U nás tohle umí moje babička. Obě moje těhotensví vytušila dřív než já. To první nebylo tak úplně plánované tak jsem z toho měla srandu, u druhého už jsem to brala jako fatk
. Švagrové se letos na začátku léta ptala že úplně září, kdy to čekaj, ta byla trochu vyplašená, že jí doktoři řekli že děti normálně mít nemůže. No tak se doktoři sekli, Adámek se má narodit na konci února
.
dvojmatka píše:Eemii píše:dvojmatka píše:Taky na tohle verim,jsem o tom presvedcena..proc se nektere deti treba budi pravidelne naprosto ve stejnou dobu?Barca12345 píše:
Nekdo to zduvodnuje tim,ze male dite zaziva denne spoustu novych veci a v noci to muze ventilovat timto nevysvetlitelnym placem,ja si teda myslim svoječíslo 22 prý přináší smůlu…mám ho dlouho v hlavě zakodovaný jako zlo…oproti tmu třináctka je pro mě spíš číslo šťastný!!! ano něco na tom je!!
stejně tak já, když dostala astma, tak jsem se pravidelně budila ve 4 ráno že nemůžu dejchat a dusim se…trvalo to hodn dlouho…už jsem se pak ani nechtěla dívat na hodiny…ale byla to pokaždý stejná doba…pak mi moje nevlastní ségra která se zabývá výkladem karet a alternativní medicínou udělala jakousi metodou nějaký prozkoumání, co se se mnou děje a prý mě v minulým životě ve 4 ráno zaškrtil můj bratr…odblokovala to a tyhle stavy skončily…![]()
Tak to je taky dobry
..ja nechapu,ze nekdo vubec pochybuje o existenci „neceho“,kdyz zkusenosti nekterch lidi,jsou uplne fascinujici a mluvi za vse..
Ty tvy sny,to je teda hruza,ja bych se bala usinat ![]()
mně by zajímal výsledek
… ale přiznávám, že jsem taky už několikrát něco podobného slyšela a docela tomu věřím.
Nicméně, můj syn mi nedávno říkal, že mám v břichu miminko, a on prý taky, ale jen proto, že ty břicha máme velké
, to jen tak pro odlehčení.
Já třeba chápu takovéto „o mrtvých jen dobře“ a věřím, že to nevzniklo jen z úcty k nim. Nebo u nás v bytě ještě tehdy u našich jsem nesnášela jedno místo v kuchyni, nikdy bych si na něj nesedla a byla jsem v té místnosti celkově nerada (dnes už to tak nevnímám z krátkývh návštěv)… až později jswem se dozvěděla že na tom místě upadl a udusil se ve svých zvratkách předchozí majitel bytu, dodnešk je mi z toho uzko…
Zakladatelko…rozhodně dej vědět…jsem zvědavá, jestli tam fakt ty // budou a věřím že jo ![]()
Eemi- já jsem bohužel nebo bohudík…kdoví…moc senzitivní…cítím, když se má někomu blízkýmu něco stát…mám věštecký sny a mívám stvy, kdy je mi zničehonic blbě…celá se třesu, žaludek staženej, nemůžu jíst, nervní…a uleví se mi ve chvíli, kdy se dozvím, co se stalo…naposled to bylo když jsem byla těhotná s dvojčatama…ve 30tt jsem pod 3-5 do rána nespala, chodila po bytě, tvrdlo mi břicho…bolesti takový, že jsem myslela že rodím, nervní třepavka…a ráno to nepřecházelo…až zavolal táta, že zemřel strejda…jeho brácha - oběsil se…a čas úmrtí? někdy kolem 4-5 ráno…
akdo nevěří na tyhle věci…ten je mnohdy postaven před zážitek, kterej ho donutí věřit. můj bejvalej takhle nevěřil…a smával se mi a mým zážitkům…a jednou jsme spali u tety a strejdy v pokoji po bratránkovi, kterej zemřel…měl ten den narozky a já pro něj měla připravenou kytku na hrob…bejvalej se v noci probudil a u kdytky viděl stát postavu muže se založenýma rukama na prsou…ukázali jsme mu fotku bratránka v tý samý pozici - stával tak často…a on úplně zděšeně říkal „jo to byl on“ a takových příhod mám…ale to by tahle diskuze nestačila…
sny jsou hrozný…taky se bojim usínat ![]()