Dětská intuice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5278
16.12.11 14:22
Kalla1412 píše:
Já třeba chápu takovéto „o mrtvých jen dobře“ a věřím, že to nevzniklo jen z úcty k nim. Nebo u nás v bytě ještě tehdy u našich jsem nesnášela jedno místo v kuchyni, nikdy bych si na něj nesedla a byla jsem v té místnosti celkově nerada (dnes už to tak nevnímám z krátkývh návštěv)… až později jswem se dozvěděla že na tom místě upadl a udusil se ve svých zvratkách předchozí majitel bytu, dodnešk je mi z toho uzko…

taky hustý… 8o měla jsem tohle v jednom pronajatým bytu…v ložnici…sama jsem tam spát nemohla…jednou v noci jsem měla pocit že vedle mě někdo sedí a kouká na mě…rozsvítim a na ustlaný posteli vedle mě (manžel v práci) bylo vysezený místo) 8o a kočka tam často lehávala…a občas se kočka chovala vyděšeně, kňourala a schovávala se do pelechu a čuměla při tom na kejvající se zvonkohru…nikde otevřeno…nikde průvan…ten byt se mi taky nezdál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
16.12.11 14:38
Anonymní píše:
Jahudka87 píše:
Holky neděste mě, já na tyhle věci taky věřim, ale nechci na to věřít, pak se akorát zbytečně bojím :zed:
Já jsem hlavně zvědavá, jestli zakladatelka nakonec zjistí že je opravdu těhotná 8o
Já dám 100% vědět!! ale MS má dorazit až na vánoce, tak uvidíme… Možná budou // v obálce pod stromečkem! Určitě dám vědět. Chtěla bych s testováním vydržet až opravdu na ty vánoce

Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
16.12.11 14:43

Tak u nás v rodině vždycky když někdo umřel, tak se strejdovi zastavily hodinky, náhoda?? :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.12.11 15:10

Holky, hodte odkaz na tu diskuzi o „tajemnu“ moc rada tyto veci ctu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
16.12.11 15:16
dvojmatka píše:
Zakladatelko…rozhodně dej vědět…jsem zvědavá, jestli tam fakt ty // budou a věřím že jo :palec:

Eemi- já jsem bohužel nebo bohudík…kdoví…moc senzitivní…cítím, když se má někomu blízkýmu něco stát…mám věštecký sny a mívám stvy, kdy je mi zničehonic blbě…celá se třesu, žaludek staženej, nemůžu jíst, nervní…a uleví se mi ve chvíli, kdy se dozvím, co se stalo…naposled to bylo když jsem byla těhotná s dvojčatama…ve 30tt jsem pod 3-5 do rána nespala, chodila po bytě, tvrdlo mi břicho…bolesti takový, že jsem myslela že rodím, nervní třepavka…a ráno to nepřecházelo…až zavolal táta, že zemřel strejda…jeho brácha - oběsil se…a čas úmrtí? někdy kolem 4-5 ráno… :oops: 8o akdo nevěří na tyhle věci…ten je mnohdy postaven před zážitek, kterej ho donutí věřit. můj bejvalej takhle nevěřil…a smával se mi a mým zážitkům…a jednou jsme spali u tety a strejdy v pokoji po bratránkovi, kterej zemřel…měl ten den narozky a já pro něj měla připravenou kytku na hrob…bejvalej se v noci probudil a u kdytky viděl stát postavu muže se založenýma rukama na prsou…ukázali jsme mu fotku bratránka v tý samý pozici - stával tak často…a on úplně zděšeně říkal „jo to byl on“ a takových příhod mám…ale to by tahle diskuze nestačila…

sny jsou hrozný…taky se bojim usínat :oops:

No teda Dvojmatko potes koste,to jsou zazitky 8o ..ja nevim,zda vnimavi lide to vnimaji jako prednost nebo jako neco negativniho.Me z toho mrazi,bojim se a jsem rada,ze nic takoveho nezazivam.Presto me to strasne zajima,tyhle diskuze uplne hltam(a pak jsem pos.ana strachy :lol: )

Prosim te,tak si zas porid to udelatko na dobry spani :mrgreen: ,dyt tohle musi byt vazne hruza.

Ted nevim,zda jsi to byla ty,ale nepsala jsi tu pred nejakou dobou,ze se pravidelne v noci budis s panickym strachem o deti nebo neco takoveho?Uz jsi moc nepamatuju,ceho presne se to tykalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
16.12.11 15:18
dvojmatka píše:
Kalla1412 píše:
Já třeba chápu takovéto „o mrtvých jen dobře“ a věřím, že to nevzniklo jen z úcty k nim. Nebo u nás v bytě ještě tehdy u našich jsem nesnášela jedno místo v kuchyni, nikdy bych si na něj nesedla a byla jsem v té místnosti celkově nerada (dnes už to tak nevnímám z krátkývh návštěv)… až později jswem se dozvěděla že na tom místě upadl a udusil se ve svých zvratkách předchozí majitel bytu, dodnešk je mi z toho uzko…
taky hustý… 8o měla jsem tohle v jednom pronajatým bytu…v ložnici…sama jsem tam spát nemohla…jednou v noci jsem měla pocit že vedle mě někdo sedí a kouká na mě…rozsvítim a na ustlaný posteli vedle mě (manžel v práci) bylo vysezený místo) 8o a kočka tam často lehávala…a občas se kočka chovala vyděšeně, kňourala a schovávala se do pelechu a čuměla při tom na kejvající se zvonkohru…nikde otevřeno…nikde průvan…ten byt se mi taky nezdál…

Tohle je taky husty.Co jako delas po takovym zazitku?Ja bych si uz nemohla znovu do ty postele lehnout.Ty kocky jsou jasny,ty maji na tohle echt rypak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.12.11 15:20

Taky jsem vnimavejsi, ale v jinem slova smyslu, vycitim spise pocity, povahy a osobnosti lidi, pri osobnim setkani se mi snad jeste nestalo, abych cloveka neodhadla dobre, kdyz se nekdo mi blizky trapi, vycitim to, taky poznam, kdo mi bude v zivote prinosem a kdo ne (to se nekdy hodi :oops: ) ale takove ty kontakty se „zahrobim“ to nemam a uprimne, ani bych nechtela, jsem posrana i kdyz to jen ctu -ale fakt to ctu rada!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
16.12.11 15:23

Když jsem podruhé otěhotněla,docela dlouho jsem to před starším synem tajila.Je to malá slepičí prdelka a v tu ránu by to věděli všichni:-) Ale on to snad nějak tušil nebo co. Pořád tou dobou mluvil o miminku a o velkém přání mít brášku…jaké bylo jeho překvapení, když jsme mu oznámili,že brášky se opravdu velmi brzy dočká :-) Takže já na „tohle“ věřím. Dětičky fakt mají intuici.Nechápu jak je to možný,ale je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
16.12.11 15:24
Eemii píše:
dvojmatka píše:
Zakladatelko…rozhodně dej vědět…jsem zvědavá, jestli tam fakt ty // budou a věřím že jo :palec:

Eemi- já jsem bohužel nebo bohudík…kdoví…moc senzitivní…cítím, když se má někomu blízkýmu něco stát…mám věštecký sny a mívám stvy, kdy je mi zničehonic blbě…celá se třesu, žaludek staženej, nemůžu jíst, nervní…a uleví se mi ve chvíli, kdy se dozvím, co se stalo…naposled to bylo když jsem byla těhotná s dvojčatama…ve 30tt jsem pod 3-5 do rána nespala, chodila po bytě, tvrdlo mi břicho…bolesti takový, že jsem myslela že rodím, nervní třepavka…a ráno to nepřecházelo…až zavolal táta, že zemřel strejda…jeho brácha - oběsil se…a čas úmrtí? někdy kolem 4-5 ráno… :oops: 8o akdo nevěří na tyhle věci…ten je mnohdy postaven před zážitek, kterej ho donutí věřit. můj bejvalej takhle nevěřil…a smával se mi a mým zážitkům…a jednou jsme spali u tety a strejdy v pokoji po bratránkovi, kterej zemřel…měl ten den narozky a já pro něj měla připravenou kytku na hrob…bejvalej se v noci probudil a u kdytky viděl stát postavu muže se založenýma rukama na prsou…ukázali jsme mu fotku bratránka v tý samý pozici - stával tak často…a on úplně zděšeně říkal „jo to byl on“ a takových příhod mám…ale to by tahle diskuze nestačila…

No teda Dvojmatko potes koste,to jsou zazitky 8o ..ja nevim,zda vnimavi lide to vnimaji jako prednost nebo jako neco negativniho.Me z toho mrazi,bojim se a jsem rada,ze nic takoveho nezazivam.Presto me to strasne zajima,tyhle diskuze uplne hltam(a pak jsem pos.ana strachy :lol: )

Prosim te,tak si zas porid to udelatko na dobry spani :mrgreen: ,dyt tohle musi byt vazne hruza.

Ted nevim,zda jsi to byla ty,ale nepsala jsi tu pred nejakou dobou,ze se pravidelne v noci budis s panickym strachem o deti nebo neco takoveho?Uz jsi moc nepamatuju,ceho presne se to tykalo :think:

ano jsem to já…já nemůžu mít dítě v posteli…nikdy! mám halucinační sny v polospánku, že se mi zadusily v peřinách, já se je snažim vyhrabat a ony se mi rozplynou v rukách a nadzvedávám spícího manžela že zalehnul dítě a ten mě hladí a uklidňuje, že jsou obě v postýlkách…je to nepříjemný! ty sny jsou fakt hrozný…blbý je, že se kolikrát probudim zpocená a sunu a zdá se mi pokračování…fuj!

ale zas když jsem podstupovala hlubunnou regresní terapii, tak mi ta terapeutka říkala že to budu mít dobrý, že takový lidi jako já v tý regresi vidí i obrazy jak v kině…no já viděla nejen obrazy…ale i cítila zimu bolest v kolenou a tak podobně…to byl megazážitek! a ani nevim jestli to vnímám jako přednost nebo spíš naopak…ale třeba jeden věšteckej sen mi zachránil prachy…zdálo se mi o revizorech a pokutě… :mrgreen:

udělátko na sny asi pořídím…a taky mi pomáhá odvar z levandule…ale ten teď nemůžu :oops:

doufám že se zakladatelkanezlobí…že jsme tak odbočily…kdyžtak se omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
16.12.11 15:27
Eemii píše:
dvojmatka píše:
Kalla1412 píše:
Tohle je taky husty.Co jako delas po takovym zazitku?Ja bych si uz nemohla znovu do ty postele lehnout.Ty kocky jsou jasny,ty maji na tohle echt rypak

šla jsem si lehnout do obýváku s puštěnou televizí a už jsem sama v tý ložnici nikdy nespala a když kočká začala takhle vyvádět, tak jsem oblíkla a z bytu vypadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
16.12.11 20:16

teda,nevím,možná to možné je..já jsem si akorát tak teď vzpoměla,když měl první syn Vítání občánků a přišla ke mě tehdy 3.letá neteř a zeptala se,jestli mám v bříšku miminko :?: :mrgreen: no,nebylo,jen to tričko bylo jaksi více upnuté :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
16.12.11 21:11
Anonymní píše:
Všechny moc zdravím. Máme doma 2 letou holčičku a nyní se první měsíc snažíme o druhé miminko. Nikomu jsme o tom neříkali, a nebavíme se o tom. Za týden chci testovat, tak uvidíme, jestli to dopadlo. Co je ale zvláštní- naše malá včera po příchodu babičky a dědy okamžitě hlásila „maminka miminko“ . Vůbec nevíme, jak na to přišla. Nikdy nás ani neviděla při sexu (a i kdyby, jak by si to mohla dát dokupy) ?? No a dnes ráno přišla do pstele a zase maminka miminko… Je to zvláštní, tak uvidíme :-)

Ahoj, moje dcera nejen že poznala, že jsem těhu, ale trefila i pohlaví :D Pořád mluvila o nějaké holčičce, pak jsem zjistila, že jsem těhotná a za pár měsíců se opravdu narodila holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
16.12.11 23:40
dvojmatka píše:
Eemii píše:
dvojmatka píše:

Ted nevim,zda jsi to byla ty,ale nepsala jsi tu pred nejakou dobou,ze se pravidelne v noci budis s panickym strachem o deti nebo neco takoveho?Uz jsi moc nepamatuju,ceho presne se to tykalo :think:

ano jsem to já…já nemůžu mít dítě v posteli…nikdy! mám halucinační sny v polospánku, že se mi zadusily v peřinách, já se je snažim vyhrabat a ony se mi rozplynou v rukách a nadzvedávám spícího manžela že zalehnul dítě a ten mě hladí a uklidňuje, že jsou obě v postýlkách…je to nepříjemný! ty sny jsou fakt hrozný…blbý je, že se kolikrát probudim zpocená a sunu a zdá se mi pokračování…fuj!

ale zas když jsem podstupovala hlubunnou regresní terapii, tak mi ta terapeutka říkala že to budu mít dobrý, že takový lidi jako já v tý regresi vidí i obrazy jak v kině…no já viděla nejen obrazy…ale i cítila zimu bolest v kolenou a tak podobně…to byl megazážitek! a ani nevim jestli to vnímám jako přednost nebo spíš naopak…ale třeba jeden věšteckej sen mi zachránil prachy…zdálo se mi o revizorech a pokutě… :mrgreen:

udělátko na sny asi pořídím…a taky mi pomáhá odvar z levandule…ale ten teď nemůžu :oops:

doufám že se zakladatelkanezlobí…že jsme tak odbočily…kdyžtak se omlouvám :oops:

Ty jo,to je silene zajimavy a musi to byt teda hrozny..kdo vi,treba je to takovy varovani,ze by se fakt tohle stalo,kdybys je v ty posteli mela.A stale se ti to zda,to musi byt opravdu moc hnusny.
Ja bych se fakt bala chodit spat,co se zas bude dit.

Regrese - nebala ses toho,co uvidis,dozvis se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
17.12.11 20:43
Eemii píše:
dvojmatka píše:
Eemii píše:
dvojmatka píše:

doufám že se zakladatelkanezlobí…že jsme tak odbočily…kdyžtak se omlouvám :oops:

Ty jo,to je silene zajimavy a musi to byt teda hrozny..kdo vi,treba je to takovy varovani,ze by se fakt tohle stalo,kdybys je v ty posteli mela.A stale se ti to zda,to musi byt opravdu moc hnusny.
Ja bych se fakt bala chodit spat,co se zas bude dit.

Regrese - nebala ses toho,co uvidis,dozvis se?

jo jako varování to beru :roll:

hele tý regrese jsem se trochu bála když jsem četla příběhy lidí kteří tam prožili třeba nějakou svojí ošklivou smrt…ale v tom stavu ve kterým jsi to prožíváš prostě jinak a dobrej terapeut Tě musí nechat to odžít tolikrát, aby sis z toho neodnesla špatný pocity…takže to co jsem prožila špatnýho jsem si musela odžít snad 30×…fakt sama nevím…bulela jsem vlastně skoro celý ty 4 hodiny tam…ale odsud jsem šla lehká, hodně jsem několik dní přemejšlela a těma zážitkama žila…ale nejdůležitější na tom je to, že mi to pomohlo a problém odstranilo…šla bych do toho zas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
18.12.11 08:27
maxak píše:
Anonymní píše:
Všechny moc zdravím. Máme doma 2 letou holčičku a nyní se první měsíc snažíme o druhé miminko. Nikomu jsme o tom neříkali, a nebavíme se o tom. Za týden chci testovat, tak uvidíme, jestli to dopadlo. Co je ale zvláštní- naše malá včera po příchodu babičky a dědy okamžitě hlásila „maminka miminko“ . Vůbec nevíme, jak na to přišla. Nikdy nás ani neviděla při sexu (a i kdyby, jak by si to mohla dát dokupy) ?? No a dnes ráno přišla do pstele a zase maminka miminko… Je to zvláštní, tak uvidíme :-)
Ahoj, moje dcera nejen že poznala, že jsem těhu, ale trefila i pohlaví :D Pořád mluvila o nějaké holčičce, pak jsem zjistila, že jsem těhotná a za pár měsíců se opravdu narodila holčička.

ja na ty veci taky verim, i kdyz s tema duchama je to sileny , to jako tady budu strasit i po smrti? ja chci mit kliiiid :mrgreen: . navic se ted stehujem k lesu o kterem se rika ze tam strasi , tak vam dekuju, ted z toho sem na prasky :lol: . No ale nas synek se tedy s pohlavim nestrefil, mozna byl ovlivneny tim , co si pral, ale ja teda pohlavi (u tretiho) vedela jistojiste driv nez nam to rekli, syn teda ne, ten si furt stal za tim , ze to je holcicka , az jsem tomu pak na chvili podlehla a mela malinko nadeje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí