Otěhotnění po užití Postinoru

16.12.11 09:49

Otěhotnění po užití postinoru

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo,kdo někdy užil postinor z jakéhokoliv důvodu, a pak se třeba měsíc po jeho užití snažil otěhotnět.
Vysvětlím. My se s přítelem nějak extra o mimi nesnažili ale sem tam to prostě ujelo. Jednou jsem musela užít postinor ale ne z toho důvodu že bych se vyspala s přítelem se vším vsudy..Jde o jinou situaci (ne nebyla jsem mu nevěrná) jen tak pro info :-D no a ted bychom se už tak nějak snažit chtěli.. Tak se ptám, za jak dlouho se vám to podařilo otěhotnět nebo se vám upravil aspon cyklus. Měla jsem to ted dost rozházené z toho prášku.
díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
16.12.11 10:23

Jseš si jistá, že je na mimi ten správný čas? Před měsícem nežádoucí a teď ho zas chcete ? Trochu dětinské nezdá se ti?

Jinnak nemám osobní zkušenost, ale kamarádka ho užila a měla cca 2 měsíce rozházený cyklus, pak se sám upravil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.12.11 10:28

Ahoj, tak s postinorem zkušenost nemam a celkově podstatu tvého příspěvku nechápu, ale to je jedno (dneska mam na to nárok). Ale k otěhotnění celkově. Záleží jak jsi ty a tvůj partner v pořádku, jak ti probíhá ovulace atd. Některý to trvá několik let než se jí podaří otěhotnět, některý patří mezi vyjímky co kolem ní jen projdou trenky a je těhu. Mě to trvalo tu krátkou dobu, brala jsem HA v obou případech a v prvním jsem otěhotněla hned po vysazení a ve druhém až druhý měsíc, i když jsem si věřila, že to vyjde opět ten první, ale taky velkou roli v tom hraje psychika o čemž jsem se přesvědčila sama, protože jsem u toho druhého snažení byla vynervovaná a v ten druhý měsíc jsem to vzdala a v těhu už nevěřila. Takže ti tu žádná z nás nedokáže říct jak dlouho ti může snažení trvat, může se to povíst hned, do půl roka, do roka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.11 10:29

Nežádoucí nebylo nikdy..ale užití postinoru bylo nutné jak jsem již napsala. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brazilka
21.12.11 15:26

Pomoooc! Postinor, HA a těhotenství

Ahoj…třeba najdu někoho s podobnými problémy, i když asi těžko. Před dvěma měsíci jsem přestala brát HA, první cyklus se mi zkrátil na 20 dní. Pak přišla menstruace, sedmý den cyklu nám to tak trochu „ujelo“…ale říkala jsem si, plodné dny budu mít asi těžko, tak to nějak dopadne. 22 - 24 den cyklu mě ukrutně píchalo břicho, byla jsem okamžitě za doktorem, ten mě prohlížel nějakou kamerkou zevnitř, nic zvláštního nezjistil, jen řekl, že mám nejspíš srůsty a ty teď po vysazení HA budou více bolet při ovulaci…Stejně mi to nedalo a 24 den cyklu jsem si udělala těhotenský test - negativní. No a teď dál - 26 den cyklu opět nehoda, užila jsem ale Postinor, nervy na pochodu, prostě šílenost, užila jsem ho včas, obě tablety správně…A teď je 31 den cyklu (6. den po užití Postinoru), stále bez menstruace, ale objevilo se slabounké špinění…A já jsem úplně na prášky, co se to děje…jestli mi rozhodil cyklus Postinor, nebo vysazení HA, nebo proboha jsem snad těhotná??? Vím, je to fakt zamotaný, ale neměl nekdo podobný problém?

• Citovat
  • Upravit
pajuleee
9.4.12 21:51

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s menstruačním cyklem po užití postinoru. Menstruaci obvykle dostávám na začátku měsíce, ale postinor jsem užila 15.3. a menstruaci jsem dostala 18.3. bude tomu teď tak každý měsíc ?

• Citovat
  • Upravit
2242
10.4.12 11:06

Ahoj. Já užila postinor jen jednou. Nezkousela jsem hned otehotnet,takze nevim, jak dlouho po pouziti umezete zacit. Ale postinor je na predpis, takze vam dr urcite rekla i dusledky. Treba ten rozhozeny menses. Muze trvat mesic, nebo rok. Je to sileny hormonalni zasah do tela. Me se ms srovnala hned nasledujici mesic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 11:10

Hezký den, maminky.
Asi před měsícem se nám stala nehoda-sklouznul kondom, bylo to cca uprostřed cyklu, takže jsem naběhla do lékárny pro Postinor, první pilulku jsem vzala 10 hod po styku. Teď jsem ale zjistila, že i přesto jsem otěhotněla :cert: k doktorovi se chystám po neděli, ale zajímalo by mě, jestli s tím máte někdo zkušenosti-jestli ten Postinor nemůže mít nějaký špatný vliv na miminko?

• Citovat
  • Upravit
5668
6.7.13 12:13

S timhle zkusenost bohuzel nemam me postinor pomohl 24h po sexu. Kazdopadne myslim ze postinor pro tehotenstvi neni dobry zasla bych ke gynekologovi a zeptala se ho jake nasledky to muze mit…nemusi to mit zadne znama brala antiko cele 3 mesice v tehotenstvi (netusila ze je tehotna ms normalne dostavala) a narodilo se ji zdrave miminko bude nejlepsi to probrat s gynekologem ten ti rekne co a jak a rozhodne pro jistotu pokud si dite chcete nechat doporucuji uz kuli tomu postinoru ten screening ve 13tt kuli vvv stoji 1000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.7.13 12:20

Kamarádka má po užití Postinoru krásného zdravého chlapečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jankaaaaaaaaaaaaa
30.8.13 18:26

Postinor

Ahoj holky, chtěla bych se s vámi poradit ;)
V dubnu 2013 jsem musela použít postinor. Poté jsem hned začala užívat antikoncepci Softinelle. Užívala jsem ji 4 měsíce. Antikoncepci jsem vysadila tento měsíc, s přítelem se snažíme o miminko. Myslíte, že tělo se už vzpamatovalo z postinoru, HA a je šance v blízké době na otěhotnění? Moc děkuji za radu.

Jana :hug:

• Citovat
  • Upravit
1.9.13 09:28

Ahoj, nevím jestli už se tělo vzpamatovalo..každý je na tom jinak. Kamarádka vysadila antikoncepci po asi 10ti letech užívání a hned druhý měsíc byla v tom. Já jsem užila postinor v listopadu a otěhotněla jsem pak v červnu. takže půl rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pomoooc !!!
15.9.13 08:07

Ahoj mam takovej problem asi pred mesicem sem byla s pritelem na chate a kdyz jsme prijela mela jsem divnej pocit ale nedavala jsem tomu velkou vahu a ted jen spinim pomuzemi este postinor??? :.(

• Citovat
  • Upravit
8975
15.9.13 08:14

Ted uz uricte ne, jedina návsteva gynekologa na vyloučení těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.2.14 20:55

Ženy potřebuju pomoct. Ze pátku na sobotu jsem měla nechráněný sex s přítelem a pak ještě večer. Bohužel jsem si nepočítala kdy mám plodný a neplodný dny, byla jsem ráda, že po hodně dlouhé době máme sex. Po výpočtu to vycházelo, že v sobotu jsem měla ovulaci. Dnes jsem si odpoledne koupila Postinor. Myslíte, že prášek zabere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí