Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dvojmatko
teď jsi zakladatelce odepsala přesně to, co jsem raději takto veřejně psát nechtěla
Myslím si to samé, co ty
Dcerka už může cítit přítomnost děťátka v okolí maminky ![]()
Ohl. duchů a rituálu jsi to popsala také skvěle, určitě to holkám pomůže ![]()
I my máme doma malou „věštkyni“. Měla rok a 3 měsíce a my zkoušeli znovu otěhotnět. Nikdy nebyl problém,aby tatínek koupal, krmil, uspával atd. Najednou přišel zlom a vše jsem musela dělat jen já, pořád se mazlinkala, nehnula se ode mě na krok. No a týden na to jsem zjistila,že jsem těhotná.
A když jsem před porodem jezdívala co 2 dny do nemocnice na ozvy, hlídaly babičky (na střídačku). Když jsem si chtěli vzít malou domů,od babiček nechtěla. A den před porodem (kdy Dr. tvrdil,že to na brzký porod zatím nevypadá), sotva jsme dojeli k tchýni, už mi skočila na klín, pobrekávala,kde jsem tak dlouho byla,samé pusinkování atd. A to jsme se s tchýni řekly - Porod se blíží. A opravdu, v noci se narodilo miminko.
Nerine píše:
Dvojmatko
teď jsi zakladatelce odepsala přesně to, co jsem raději takto veřejně psát nechtělaMyslím si to samé, co ty
Dcerka už může cítit přítomnost děťátka v okolí maminky
Ohl. duchů a rituálu jsi to popsala také skvěle, určitě to holkám pomůže
stejně je škoda, že takhle vnímavý jsme jen jako děti a většina lidí tuhle schopnost pak ztrácí…
![]()
dvojmatka píše:Nerine píše:stejně je škoda, že takhle vnímavý jsme jen jako děti a většina lidí tuhle schopnost pak ztrácí…
Dvojmatko
teď jsi zakladatelce odepsala přesně to, co jsem raději takto veřejně psát nechtělaMyslím si to samé, co ty
Ohl. duchů a rituálu jsi to popsala také skvěle, určitě to holkám pomůže![]()
Ale někdo si může třeba ještě časem vzpomenout, nic není nemožné
![]()
danik píše:
I my máme doma malou „věštkyni“. Měla rok a 3 měsíce a my zkoušeli znovu otěhotnět. Nikdy nebyl problém,aby tatínek koupal, krmil, uspával atd. Najednou přišel zlom a vše jsem musela dělat jen já, pořád se mazlinkala, nehnula se ode mě na krok. No a týden na to jsem zjistila,že jsem těhotná.A když jsem před porodem jezdívala co 2 dny do nemocnice na ozvy, hlídaly babičky (na střídačku). Když jsem si chtěli vzít malou domů,od babiček nechtěla. A den před porodem (kdy Dr. tvrdil,že to na brzký porod zatím nevypadá), sotva jsme dojeli k tchýni, už mi skočila na klín, pobrekávala,kde jsem tak dlouho byla,samé pusinkování atd. A to jsme se s tchýni řekly - Porod se blíží. A opravdu, v noci se narodilo miminko.
Také šikulka „věštkyně“ ![]()
Nerine píše:dvojmatka píše:Ale někdo si může třeba ještě časem vzpomenout, nic není nemožnéNerine píše:stejně je škoda, že takhle vnímavý jsme jen jako děti a většina lidí tuhle schopnost pak ztrácí…
Dvojmatko
![]()
no já to úplně neztratila…i jsem jeden čas vykládala karty, dělala nějaký rituály z bílý magie…ale jakmile jsem otěhotněla…„něco tam shora“ mi naznačilo, že s tím mám přestat…karty mi nejdou vykládat…nic neříkaj…jen ty sny a intuice zůstala! ![]()
dvojmatka píše:Nerine píše:no já to úplně neztratila…i jsem jeden čas vykládala karty, dělala nějaký rituály z bílý magie…ale jakmile jsem otěhotněla…„něco tam shora“ mi naznačilo, že s tím mám přestat…karty mi nejdou vykládat…nic neříkaj…jen ty sny a intuice zůstala!dvojmatka píše:Ale někdo si může třeba ještě časem vzpomenout, nic není nemožnéNerine píše:stejně je škoda, že takhle vnímavý jsme jen jako děti a většina lidí tuhle schopnost pak ztrácí…
Dvojmatko
![]()
Ono je lepší si dát v těhotenství pauzičku. Žena je hodně citlivá a zranitelná, nejen pro tento svět. Je dobře, žes přestala, však se k tomu po čase můžeš opět vrátit ![]()
Dvojmatko, že ti nejdou karty, se mnou se teď v těhu nebaví kyvadlo…vůbec. At sem soustředěnější a klidnější sebevíc, ani se nehne, mrcha jedna ![]()
Nerine- uvidíme, jestli se k tomu vrátím…snad jo…mě bylo divný, že mi to nešlo ani po porodu, ani po dokojení…jsem netušila že zas tak v brzký době otěhotněním
tak asi proto.. ![]()
Kalla- no vida…tak aspoň v tom nejsem sama…asi nás prostě něco chrání…já to beru tak, že přes všechny tyhle věci jsou otevřený všechny kanály…i pro ty negativní energie…a proto to prostě teď radši nejde ![]()
Na těch kanálech něco bude, ale třeba auru cítím furt výborně (nevidím, to se mi nikdy nepoštěstilo) snad to po dokojení se zase vrátí, akle my bysme chtěli brzo druhé, tak uvidím, ale mimina jsou pro mě důležitější, ono mi to kyvadlo nikam neuteče…
Kalla1412 píše:
Na těch kanálech něco bude, ale třeba auru cítím furt výborně (nevidím, to se mi nikdy nepoštěstilo) snad to po dokojení se zase vrátí, akle my bysme chtěli brzo druhé, tak uvidím, ale mimina jsou pro mě důležitější, ono mi to kyvadlo nikam neuteče…
přesně tak ![]()
Kalla1412 píše:
jo a prý, kdo má nějakou oční vadu, tak auru vidět nemůže…takže na to já mám smůlu
![]()
Ahojte,
ja teda taky tyhle veci verim a energie taky a moc rada si ctu takovehle diskuze, ikdyz jsem pak podelana az za usima
Nasemu malymu je teda zatim jen 7 mesicu a kdyz se nekam zadiva, kde nic neni, tak se jen usmiva. Jinak nic vyraznejsiho zatim…
Ale mam historku od moji nejlepsi kamaradky. Ma 4letou dcerku a 2letyho syna a letos na jare byli na prochazce poprve u nich v parku, po tom co se prestehovali. Deti pobihaly a dovadely kdyz jejiho syna zaujal barevny vetrnik pod kopcem zabodnuty v zemi vedle lavicky
Sestricka ale na nej zacala kricet, at stoji, at tam nebezi, ze je to chlapecka. Zacala plakat a ani tam nechtela jit. Kamoska si teda dosla pro malyho a zjistila, ze ten vetrnik je zabodnuty u pamatnicku maleho chlapecka, ktery tam zemrel
No drapla malyho a malou a vystrasene odesla. Uz tam na tu stranu parku nechodi…
Musim priznat, ze jsem rada, ze nejsem tolik vnimava… a obavam se, co bude az synek povyroste…
Jinak 22 je moje stastne cislo a 22:22 muj nejoblibenejsi cas
Ale z 0:00 mi mrazi, to zas jo.
Nerine píše:zuzka84 píše:Mimo není, jen se třeba znají z minulého života a mladší syn v něm mohl být holka a proto si za tím tak stál
teda on dokonce to tvrdil i po tom co uz nam doktorka rekla na utz (kde taky byl) ze to je chlapecek, rikal to nevadi, ze to rikaj , je to holcicka … tak nevim, asi je mimo![]()
A nebo má prostě jemnou holčičí duši
Dekuji za vysvetleni i uklidneni s tema duchama
. A kdo treba je po smrti duch, kdyz jsou dobry a zly? ja jako dite si treba casto povidala s dedou (a jeho psem
), ktereho jsem vubec nepoznala, ale i dnes mi prijde jako bych ho znala a cast zivota s nim prozila. to je takovy zajimavy, ale ja ho nevidela jako ducha, spis si ho tak „vysnila“, ani nevim proc.
zakladatelce stale drzim palce , aby to tehu bylo
![]()
dvojmatka, aha, to je zajimavy s temi panelaky. mozna proto to tady tak nesnasime
![]()
dvojmatka píše:Kalla1412 píše:jo a prý, kdo má nějakou oční vadu, tak auru vidět nemůže…takže na to já mám smůlu
Na těch kanálech něco bude, ale třeba auru cítím furt výborně (nevidím, to se mi nikdy nepoštěstilo) snad to po dokojení se zase vrátí, akle my bysme chtěli brzo druhé, tak uvidím, ale mimina jsou pro mě důležitější, ono mi to kyvadlo nikam neuteče…![]()
jééé a já že jsem nešikovná slepounka:-D Dyt já mám 3 a 6 dioptrií, tak to bych se mohla uzírat k smrti
Děkuji, to jsem nevěděla ![]()