Dětská léčebna Radost (Teplice na Bečvou)

8389
25.9.15 19:09

Dětská léčebna Radost (Teplice na Bečvou)

Ahoj holky,
prosím o rady a zkušenosti s touto léčebnou. Dcera 11 let, je po operaci VVV srdce, už před deseti lety. Ale na poslední kontrole v Motole nám navrhli a doporučili tyto lázně.
Jsem ale zaskočená, že pobyt je na 28dní. Vím že už není malá, ale stejně.
Proto…
jak to braly vaše děti?
byla tam některá z vás po dobu pobytu s dítětem?
Problém je také, že jsme z druhé strany republiky cca 350km, takže návštěv nebude tolik.
Předem děkuji za odpovědi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
5.10.15 23:35

Mě bylo 10 let, když jsem do těhle lázní jela, čerstvě po operaci srdce. No, žádná prča to nebyla, obzvlášť ne pro dítě, co nebylo zvyklé v kolektivech tzn. tábor apod… ale dalo mě to hodně. Rozmazlené dětičky to tu opravdu vychová, a i přes arogantnost místních vyšších vrstev dětí, po téměř bolševickou výchovu pár sester o kterých mimo jiné mám info, že zde stále působí mám toto místo ráda a cca před 2 roky jsme jeli i s přítelem do nedalekého lázeňského domu se podívat jak to zde vypadá :) Pořád stejně :) Btw a strávila jsem tam jako dítě 8 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
5.10.15 23:44

Majka4 - Dcera by mohla kromě Teplic nad Bečvou jet také do lázní Poděbrady, ty máte blíž. Tam je také dětská léčebna pro děti s problémy se srdcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
6.10.15 09:37

@japakt no to zní strašidelně, dcera na tábory nejezdí ale machan není, tak uvidím.
@Jana Martinková Díky za tip, kouknu na to a kdyžtak nechám připsat na žádanku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
6.10.15 10:44

Majka 4 - není zač, jinak dcera by v lázních chodila i do školy, pobyt je na 28 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
6.10.15 11:10

@Jana Martinková jj to vím, bez školy by to ani nešlo :mrgreen: Teda dcera by to uvítala, ale génius není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
10.10.16 21:25

Majka4 - byla dcera nakonec v lázních Teplice nad Bečvou, jak jste tady psala před rokem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
10.10.16 21:51

@Jana Martinková jj byla, zrovna si říkám, že rozjedeme zase žádost. Byli jsme maximálně spokojeni, sestry úžasné, učitelky taky, super prostředí, krásné zrenovované, absolutně čisté, za mě teda jednička s . Jako není to tedy pěti hotel, ale jako fakt super. A dcera to celkem zvládla, bylo znát že je mezi svými. Strávila jsem tam s ní čtyři dny na začátku a pak týden na konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
11.10.16 19:20

Tak to je dobře, že dcera byla v lázních spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80113
16.10.16 13:17

Teplice jsou krásné lázně. At se vám tam děti uzdravují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
12.9.17 18:15

Ahoj, syn se do Radosti chysta a je zvedavy jak vopice, muzete mi, prosim, nekdo napsat, jaka cviceni/ procedury tam maji predskolni kardiaci? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.9.17 20:16

@ngauruhoe tak nevím jak dalece rozdělují malé a velké kardiaky, ale dcera měla fyzioterapeutku a s ní cvičení a masaž, nějaké vany - koupele, bazén, je tam i ta terapie se psem jednou týdně a hlavní prý bylo dýchání, učí je správně dýchat, mají i nabídku zakoupení té pomucky k nácviku dýchání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
14.9.17 08:46

@majka 4 dekuji za informace, hlavne ty masaze synka moc potesily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
15.9.17 22:04

Ngauruhoe - syn jede do lázní sám? Ať mu pobyt pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
16.9.17 13:34

@Jana Martinková nene, je tam s tatinkem, ja musela zustat doma s dcerkama, ta nejmladsi ma rok a pul a asi by to mesic beze me jeste nedala. Chlapi uz dostali rozpis a maji cely den co delat a syna vsechno moc bavi, tak jsem rada. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty