Dětská léčebna ve Svatém Petru v Krkonoších

6
12.11.12 18:10

dětská léčebna ve Svatém petru v Krkonoších

Prosím Vás byl někdo v dětské léčebně ve Svatém Petru v Špindlu? Jak ste byli spokojeny s ubytováním? Když půjdu jako placený doprovod (dceři je 10 let) dostanu pokoj se sociálkou? A co strava? Slyšela jsem že do bazénu se chodí do nějakého hotelu - je to součást léčby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2674
12.11.12 18:30

@markall - ahoj, já byla s dětmi ve Svatém Petru už 3×, v lednu snad pojedeme znovu (a bohužel naposledy :mavam: ). Moc se nám tam líbí. Většina pokojů jsou se sociálkou, snad akorát 2 nebo 3 jsou bez sociálky na pokoji, ale mají sociálku pokaždé vždy jen pro ten pokoj, ale na chodbě (třeba naproti pokojíku, takže nám to vůbec nevadilo). Máš od toho klíč, takže tam opravdu nikdo jiný nechodí. Do bazénu se jezdí - chodí buď do hotelu Horal (nad ozdravovnou), nebo do Vojenské zotavovny, tam byl ale loni zavřený. Součást léčby to není, ale je domluvená vždycky levnější cena pro děti z ozdravovny. Strava perfektní - my byli vždycky spokojení, velké porce, není problém se domluvit ohledně různých alergií, vždycky se snaží vyjít vstříc a najít náhradní variantu. Já mám třeba obě děti alergiky na ryby, tak dostali pokaždé něco jiného, což se třeba jinde na pobytech nedělo (měli třeba jen brambory). Když by jsi chtěla, tak mám na stránkách http://rodina.cz/ptacatazprahy v deníku takové povídání o tom jak to na místě vypadá a ve fotogalerii najdeš i fotky.

Vy se tam teprve chystáte, nebo už třeba máte nějaký bližší termín pobytu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
12.11.12 19:06

Jen upřesním-ozdravovna je v Bedřichově. Švagrová tam byla se synem dvakrát, vždy v červnu a byli spokojený. Nyní jeli dna roky do Jánských Lázní-tam jsou to lázně, tak více procedury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
12.11.12 19:48

@lasička1 - ozdravovna je i ve Svatém Petru i v Bedřichově :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
12.11.12 21:22
@náhradní maminka píše:
@lasička1 - ozdravovna je i ve Svatém Petru i v Bedřichově :kytka: :mavam:

Tak to jsem netušila, že ve Špindlu jsou dvě ozdravovny.Za to se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.11.12 15:59

DL Svatý Petr

/ Moc děkuji. Já jsem byla letos v srpnu v Kynžvartu. Moc se nám tam líbilo - strava ubytování (nadstandard), ale bohužel prostředí holce neprospělo. Ona je alergik na pyli a plísně vzduchové. To vlhké prostředí jí spůsobilo příšernou rýmu. Musela jsem jí tam zdvojnásobit léky. Alergoložka nám už Kynžvart nedoporučuje. Tak hledám něco jiného. Jsme z Prahy. Tak ty Krkonoše mi přišli optimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
16.7.13 18:31

Ahoj, jedeme od 23.7. do Sv. Petra, tak jen zkouším, jestli nenarazím na nějakou maminku s dětmi, která pojede ve stejném termínu, abysme se s někým „znali“ předem…
Případně kdo tam byl, jestli by mi mohl zodpovědět pár otázek - z web stránky jsem toho moc nevyčetla…:

• jaké nás čekají procedury?
  • jakou má ozdravovna kapacitu, kolik rodičů s dětmi bývá na jednom turnusu?
  • jak je organizován program, společně s dětmi bez doprovodu nebo zvlášť?
  • probíhají procedury pouze dopoledne nebo i odpoledne, a probíhají o víkendu?
  • jak je to s návštěvami, chtěl by zároveň dorazit manžel i babička, je možné objednat nějakou přistýlku a jídlo pro návštěvy?

Předem moc díky za informace! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
16.7.13 19:13

@Handulinka - možná ti pomůže tohle http://rodina.cz/…/journal.asp?…. My ale jezdíme jenom v zimě, takže jak je to na letních pobytech nevím. Klidně se když tak ozvi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
16.7.13 19:42

náhradní maminka moc díky, to jsou úplně vyčerpávající informace!!
Už jsme byli v Olivovně v Říčanech a v Křetíně, a zní to hodně podobně. Tak už se začínám těšít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.8.13 20:19

Nazdárek, tak se hlásím po návratu z ozdravovny, teda děti tam jsou ještě s manželem.
Byla jsem trochu překvapená, že nejsou prakticky žádné procedury, takže volný program a jen dodržovat časy jídel. Jídlo super, velké porce, moc nám chutnalo.
První dny jsme byli teda na pokoji, který měl společnou sociálku s jiným pokojem, kde byl zrovna tatínek s chlapečkem, ale po týdnu se druhý pokoj uvolnil.
Do hotelu Horal se plavat už nechodí, ale dá se do té vojenské zotavovny, my tam teda nebyli, protože jsme byli bez auta, ale někdo jezdil, dalo by se i místníma busama.
No ale hlavně je nádherné okolí, všema směrama se dá vyrazit na výlety, do Špindlu je to kousek… tak plánujeme za rok vyrazit zase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.1.16 18:50

Dobrý den, nevíte některá jak je to s případným ubytováním pro návštěvu pokud za námi přijede, a cena? mají teď moc hezké web stránky, ale toto info tam bohužel chybí, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
14.11.16 17:27

Prosím o akatuální zkušenosti s Dětskou ozdravovnou Svatý Petr. Jak funguje, škola a školka, co hradí doprovod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty