Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jap14 děkuji.. no musím to už vymyslet.. Mrňous se má narodit na přelomu list./prosince…tak už asi máme na čase..
@poosleda píše:
@jap14 děkuji.. no musím to už vymyslet.. Mrňous se má narodit na přelomu list./prosince…tak už asi máme na čase..
no já si osobně myslím, že je to lepší mít blíž, já jsem za to ráda, že kdyby měla horečku, tak s ní nikdě nechci lítat.. a jinak tam v tom baráčku jsou dvě doktorky tu druhou neznám… Tady u té jsem měla tu samou sestřičku, když jsem chodila ještě k Touškové a já ji měla ráda, takže tohle rozhodlo pro doktorku Jandovou… a když jsme přišly z porodky, tak k nám přišla a všechno nám hezky vysvětlila, prostě pro vystresovanou prvorodičku…
Ahoj holky,
tak po zkoumání a pátrání jsem se rozhodla pro nejbližší doktorku. Chtěla jsem Madejovou, ale když vylezla sestra, tak jsem se vyloženě lekla a šla jsem naproti k MUDr. Jandové - i sestra i doktorka vypadaly sympaticky…tak snad budeme spokojení.. a v nejhorším případě..přejít k jiné MUDr. se dá vždycky…
@poosleda píše:
Ahoj holky,
tak po zkoumání a pátrání jsem se rozhodla pro nejbližší doktorku. Chtěla jsem Madejovou, ale když vylezla sestra, tak jsem se vyloženě lekla a šla jsem naproti k MUDr. Jandové - i sestra i doktorka vypadaly sympaticky…tak snad budeme spokojení.. a v nejhorším případě..přejít k jiné MUDr. se dá vždycky…
jj, to jsem měla teda taky tak.. Jandová měla zrovna dovču, tak jsem si řekla, že je jedno ke komu půjdu, že Madejová je taky dobrá… a nakonec, když vylezla sestřička, tak jsem se tak trochu oněměla a rozhodla jsem se pro Jandovou.. Já k ní jdu v pondělí na 6týdenní prohlídku… tak se k ní popravdě i těším…
Ahojda. Máme paní doktorku Helenu Jandovou a je vážně super. Příjemná, poradí a je ještě strašně hodná na děti. Jsem ráda, že jsme šli k ní. Jinak to nebyla náhoda…všichni jí chválili.