Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
moc prosím o doporučení dětské lékařky (lékaře) v Pardubicích..
Nejlépe v Polabinách.. ![]()
Moc děkuji ![]()
MUDr. Jana Šálková, je v Ohrazenicích.
http://www.janasalkova.klekari.cz/index.php?p=4
@dair není nějaká mladá? je o rok mladší než já..
vy s ní máte zkušenosti? –jéé, já se překoukla! já myslela, že v r.86 se narodila!! a ona promovala
Příspěvek upraven 18.09.12 v 22:22
Ahoj, taky doporučuji MUDr. Šálkovu. Moje kamarádka k ní chodí s dětmi a velká spokojenost.
Mám s ní zkušenosti a zatím jen ty nejlepší. Můžu opravdu jen doporučit. Dokonce i fungují přes maily, takže takové ty nepodstatné záležitosti se dají vyřešit na dálku a nemám pocit, že obtěžuji, protože k mailu si paní doktorka sedne, když má čas, kdežto telefonem bych se mohla zrovna trefit nevhod…
@dair @dennytesarova hmhmam ![]()
to je ten panelák mezi školní jídelnou a školkou?
mám za necelé tři měsíce rodit a zatím jsem pediatra neřešila..a teď jsem někde vyčetla, že se má sehnat ještě před porodem..
Je mam Mudr. Jandovou a zatim super. je v tom nizkem baracku u Pergoly. a zarizovala jsem si ji v koncem kvetna a rodila v srpnu. Sestrickou mi bylo receno, ze deti narozeje v cervnu a v cervenci uz nebere.., ze ma plno.
Ja jsem spokojena s Ptáčkovou, akorat ta je v Rokycanove, coz bys mela asi daleko.
A je lepsi sehnat pediatra opravdu pred porodem.
@Flyingfrog děkuji za tip - od nás by to bylo tak nastejno, jako do Ohrazenic…
@jap14 jůů, u Pergoly jsou nějací doktoři? To by bylo podstatně blíž..
Na druhou stranu, chci, aby moje dítě chodilo do školy do Ohrazenic a pak i do tamější školy.. Tak by dětská lékařka tam byla dobrá.. Ach jo..
@poosleda píše:
@Flyingfrog děkuji za tip - od nás by to bylo tak nastejno, jako do Ohrazenic…
@jap14 jůů, u Pergoly jsou nějací doktoři? To by bylo podstatně blíž..Na druhou stranu, chci, aby moje dítě chodilo do školy do Ohrazenic a pak i do tamější školy.. Tak by dětská lékařka tam byla dobrá.. Ach jo..
tak na zacatek je dobry mit tu doktorku hlavne blizko kdyby neco… jj ten nizky barak naproti pergole. jak je zastavka u kosmonautu.. a inak je dobra i Levova ta je jak je urad v polabinach
@jap14 ach jo.. to je všechno daleko
bydlím u MALL.cz, jestli víte, kde to je..
@poosleda píše:
@dair není nějaká mladá? je o rok mladší než já..
vy s ní máte zkušenosti? –jéé, já se překoukla! já myslela, že v r.86 se narodila!! a ona promovalaPříspěvek upraven 18.09.12 v 22:22
Ja bydlim u kauflandu. tak tam podle meho zadny doktor neni asi opravdu je nejbliz ta jandova. nebo mozna neco na zavode miru…
@jap14 na Záv. Míru je mamologie, gynda a prakticky.. detsky pokud vim tak ne…
Funguje ta u Pergoly taky po mailech, jako ta v Ohrazenicich? (to se mi fakt libi!!)
Koukala jsem, ze tam ma mailovou adresu, ake jeste jsem to nepouzila…ale doktorka je docela mlada tak do 35. takze ji bude mit doufam do dospelosti…