Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na zastávce mavnes na řidiče aby věděl, že nastupujes. Většina šalin už je bezbarierova takže tam normálně najdeš, když nebude tak někomu rekneš ať ti pomůže. Když budeš vystupovat tak 2× zmacknes tlačítko aby řidič věděl, že vystupujes. Žádná věda
Jestli se dá po nemocnici jezdit s kočárkem něco je tam kocarkarna netuším, ale myslím že dá. Když si vezmeš i nositko tak budeš připravena na vše.
Normálně dojeď autem. Jsou tam teď modré zóny a kolem vilek se tam dá zaparkovat úplně má pohodu. Jen to nebude přímo před nemocnicí no.
@mamule42 píše:
A odkud jedeš?
Bydlíme na vesnici cca 15 km západně od Brna.
@Anonymní píše:
Bydlíme na vesnici cca 15 km západně od Brna.
Tak to mi moc nepomohlo, ale teoreticky se dá zaparkovat, ale spíše bych hledala místo v přilehlích uličkách, u nemocnice je to beznadějný. S kočárem do nemocnice normálně můžeš i do ordinace. Akorát se nahlaš v evidenci a oni tě už nasměrují.
@Nell2 vždyť tam chodím v různé časy s kočárem a míst je všude spoustu. Hlavně teď, když mají studenti zkouškové období, tak aut je opravdu málo.
Jen člověk musí umět parkovat podélně.
Já bych teda jela radši salinou. Parkování je tam o nervy…hned u vchodu je evidence, kde se musíš nahlásit a mezi patry funguje několik výtahu. Ale oni tě u té evidence nasměruje, neboj
![]()
Ahoj, normalne zajet autem az k nemocnici. Chodim tam pravidelne a cca jiz rok se da kdyztak parkovat primo v arealu detske nemocnice- za poplatek 50kc/hodina. Vsude po nemocnici se dostanes s koxarkem uplne v pohode- jsou tam vytahy a nebo najezdovy plosiny.
citace] @Anonymní píše:
Ahoj,
jdu si pro radu.
V pondělí jdu s ročním dítětem na vyšetření do Dětské nemocnice v Brně. Můj dotaz zní, jak se tam nejlépe dostanu? Nejpohodlnejsi by pro mě bylo dojet až tam autem. Jenže vím, že jsou tam problémy s parkováním. Mamka radí nechat auto v parkovacím domě a jet kousek tramvají. Jenže já MHD s kočárem ještě nejela a mám z toho větší strach než z toho parkování ![]()
Dal bych se chtěla zeptat, jestli se v pohodě až do ordinace dostanu s kočárkem. Jdeme na oční a mělo by to být v prvním podlaží. Nebo mám radši vzít jen nosítko?
S dítětem normálně chodím po doktorech sama, zařizuji různé pochůzky, ale většinou dopředu vím, jak to tam vypadá a můžu se přizpůsobit, takže teď radši zjišťuji info dopředu.
Děkuji za zkušenosti.Já jdu vždy tak o 3/4 hodiny dřív a kroužím v přilehlých ulicích…většinou se zadaří někde na ulici Hoblíkova, Tomanova, Lužova…nebo parkovací dům Rooseveltova a jít pěšky…je to tak do 20 minut chůze…
Já jsem taky nikdy neměla problem zaparkovat kolem nemocnice. “Prinejhorsim”, jak už někdo zmiňoval, přímo v arealu.
@mamule42 píše:
Tak to mi moc nepomohlo, ale teoreticky se dá zaparkovat, ale spíše bych hledala místo v přilehlích uličkách, u nemocnice je to beznadějný. S kočárem do nemocnice normálně můžeš i do ordinace. Akorát se nahlaš v evidenci a oni tě už nasměrují.
Promiň, nechci psát úplně vesnici
Samozřejmě by se dalo odjet i od nás autobusem a pak tramvají přes celé město, ale to asi riskni radši s tím parkováním.
@Anonymní píše:
Ahoj,
jdu si pro radu.V pondělí jdu s ročním dítětem na vyšetření do Dětské nemocnice v Brně. Můj dotaz zní, jak se tam nejlépe dostanu? Nejpohodlnejsi by pro mě bylo dojet až tam autem. Jenže vím, že jsou tam problémy s parkováním. Mamka radí nechat auto v parkovacím domě a jet kousek tramvají. Jenže já MHD s kočárem ještě nejela a mám z toho větší strach než z toho parkování
Dal bych se chtěla zeptat, jestli se v pohodě až do ordinace dostanu s kočárkem. Jdeme na oční a mělo by to být v prvním podlaží. Nebo mám radši vzít jen nosítko?
S dítětem normálně chodím po doktorech sama, zařizuji různé pochůzky, ale většinou dopředu vím, jak to tam vypadá a můžu se přizpůsobit, takže teď radši zjišťuji info dopředu.
Děkuji za zkušenosti.
Dá se zaparkovat přímo v areálu za poplatek pokud bude místo..hodka myslím za pulsta nebo 30, nechci mystifikovat..ale parkoval jsem tam normálně
šalina 5, 3 a 9 myslím
z Čáry..
Ahoj,
jdu si pro radu.
V pondělí jdu s ročním dítětem na vyšetření do Dětské nemocnice v Brně. Můj dotaz zní, jak se tam nejlépe dostanu? Nejpohodlnejsi by pro mě bylo dojet až tam autem. Jenže vím, že jsou tam problémy s parkováním. Mamka radí nechat auto v parkovacím domě a jet kousek tramvají. Jenže já MHD s kočárem ještě nejela a mám z toho větší strach než z toho parkování
Děkuji za zkušenosti.