Dětská nemocnice Brno - jak se tam dostanu?

Anonymní
28.5.22 09:20

Dětská nemocnice Brno - jak se tam dostanu?

Ahoj,
jdu si pro radu.

V pondělí jdu s ročním dítětem na vyšetření do Dětské nemocnice v Brně. Můj dotaz zní, jak se tam nejlépe dostanu? Nejpohodlnejsi by pro mě bylo dojet až tam autem. Jenže vím, že jsou tam problémy s parkováním. Mamka radí nechat auto v parkovacím domě a jet kousek tramvají. Jenže já MHD s kočárem ještě nejela a mám z toho větší strach než z toho parkování :D

Dal bych se chtěla zeptat, jestli se v pohodě až do ordinace dostanu s kočárkem. Jdeme na oční a mělo by to být v prvním podlaží. Nebo mám radši vzít jen nosítko?

S dítětem normálně chodím po doktorech sama, zařizuji různé pochůzky, ale většinou dopředu vím, jak to tam vypadá a můžu se přizpůsobit, takže teď radši zjišťuji info dopředu.

Děkuji za zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35819
28.5.22 09:28

Na zastávce mavnes na řidiče aby věděl, že nastupujes. Většina šalin už je bezbarierova takže tam normálně najdeš, když nebude tak někomu rekneš ať ti pomůže. Když budeš vystupovat tak 2× zmacknes tlačítko aby řidič věděl, že vystupujes. Žádná věda
Jestli se dá po nemocnici jezdit s kočárkem něco je tam kocarkarna netuším, ale myslím že dá. Když si vezmeš i nositko tak budeš připravena na vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
28.5.22 09:29

A odkud jedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
28.5.22 09:35

Normálně dojeď autem. Jsou tam teď modré zóny a kolem vilek se tam dá zaparkovat úplně má pohodu. Jen to nebude přímo před nemocnicí no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.22 10:10
@mamule42 píše:
A odkud jedeš?

Bydlíme na vesnici cca 15 km západně od Brna.

• Citovat
  • Upravit
3682
28.5.22 10:23

@Malineka úplně na pohodu si teda představuju jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
28.5.22 10:32
@Anonymní píše:
Bydlíme na vesnici cca 15 km západně od Brna.

Tak to mi moc nepomohlo, ale teoreticky se dá zaparkovat, ale spíše bych hledala místo v přilehlích uličkách, u nemocnice je to beznadějný. S kočárem do nemocnice normálně můžeš i do ordinace. Akorát se nahlaš v evidenci a oni tě už nasměrují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
28.5.22 10:35

@Nell2 vždyť tam chodím v různé časy s kočárem a míst je všude spoustu. Hlavně teď, když mají studenti zkouškové období, tak aut je opravdu málo.
Jen člověk musí umět parkovat podélně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
28.5.22 10:49

Já bych teda jela radši salinou. Parkování je tam o nervy…hned u vchodu je evidence, kde se musíš nahlásit a mezi patry funguje několik výtahu. Ale oni tě u té evidence nasměruje, neboj :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
28.5.22 10:52

Ahoj, normalne zajet autem az k nemocnici. Chodim tam pravidelne a cca jiz rok se da kdyztak parkovat primo v arealu detske nemocnice- za poplatek 50kc/hodina. Vsude po nemocnici se dostanes s koxarkem uplne v pohode- jsou tam vytahy a nebo najezdovy plosiny.

citace] @Anonymní píše:
Ahoj,
jdu si pro radu.

V pondělí jdu s ročním dítětem na vyšetření do Dětské nemocnice v Brně. Můj dotaz zní, jak se tam nejlépe dostanu? Nejpohodlnejsi by pro mě bylo dojet až tam autem. Jenže vím, že jsou tam problémy s parkováním. Mamka radí nechat auto v parkovacím domě a jet kousek tramvají. Jenže já MHD s kočárem ještě nejela a mám z toho větší strach než z toho parkování :D

Dal bych se chtěla zeptat, jestli se v pohodě až do ordinace dostanu s kočárkem. Jdeme na oční a mělo by to být v prvním podlaží. Nebo mám radši vzít jen nosítko?

S dítětem normálně chodím po doktorech sama, zařizuji různé pochůzky, ale většinou dopředu vím, jak to tam vypadá a můžu se přizpůsobit, takže teď radši zjišťuji info dopředu.

Děkuji za zkušenosti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.5.22 10:53

Já jdu vždy tak o 3/4 hodiny dřív a kroužím v přilehlých ulicích…většinou se zadaří někde na ulici Hoblíkova, Tomanova, Lužova…nebo parkovací dům Rooseveltova a jít pěšky…je to tak do 20 minut chůze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
28.5.22 11:34

Já jsem taky nikdy neměla problem zaparkovat kolem nemocnice. “Prinejhorsim”, jak už někdo zmiňoval, přímo v arealu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.22 11:43
@mamule42 píše:
Tak to mi moc nepomohlo, ale teoreticky se dá zaparkovat, ale spíše bych hledala místo v přilehlích uličkách, u nemocnice je to beznadějný. S kočárem do nemocnice normálně můžeš i do ordinace. Akorát se nahlaš v evidenci a oni tě už nasměrují.

Promiň, nechci psát úplně vesnici :oops: Samozřejmě by se dalo odjet i od nás autobusem a pak tramvají přes celé město, ale to asi riskni radši s tím parkováním.

• Citovat
  • Upravit
10073
28.5.22 20:01
@Anonymní píše:
Ahoj,
jdu si pro radu.

Děkuji za zkušenosti.

Dá se zaparkovat přímo v areálu za poplatek pokud bude místo..hodka myslím za pulsta nebo 30, nechci mystifikovat..ale parkoval jsem tam normálně :) šalina 5, 3 a 9 myslím :) z Čáry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty